• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanginiz evlatlarınızdan sürekli para alıyorsunuz?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Soru aynı başlıktaki gibi.
Kayınvalidem gönüllü bi yere üye. Hergün dışarda arkadaşları ile geziyo kahvaltıya gdiyo akşam yemeğine gdiyo anca bunların hepsini evlatlarının paraları ile yapıyo. üçü de erkek evlatlarının. Hergün dışarda evine grmiyo. Dışarda da oldukça masraf çok oluyo. Eve hiç grmiyo desem yeri. Bomboş işlerle uğraşıyo. Eşimden geçen kahvaltıya gtcekmş arkadaşı ile 30 tl para verdk. Bugün 100 tl yollamış eşim. Geçen arkadaşları ile içiyordu bizi türkü bara götürsene aşkım dedi. Orda 5 kişi var götürsek 500 tl den aşağı çıkamazdık. Sürekli evlatlarını kullanıyo. Kardeşi bile böle s..ck brni ben bulamadım diye çok gezdiği için küsmüş. Nolck böle blmiom. Yakında ortanca da evleniyor. Kadının tm masraflarını anca evlatları veriyo. Çalışmıyo koca da bulmaya niyeti yok. Eşim sayesinde geçiriyorlar hala bencil diyolar bi de eşime.

Maddi durumunuz cok mu kötü ?
Anne de muhakkak zamaninda kendinden kismistir evlatlari için. Hem eşi de yok anladigim kadariyla kafasini boyle dagitiyordur belki. Bi sakinca goremedim. Insan annesine de uc bes kurus harcamasin mi?
Tabi durumunuz iyiyse diye diyorum ama siz evde acken kalkip fuzuli gereksiz masraf yapilmasi da gereksiz.

Soru aynı başlıktaki gibi.
Kayınvalidem gönüllü bi yere üye. Hergün dışarda arkadaşları ile geziyo kahvaltıya gdiyo akşam yemeğine gdiyo anca bunların hepsini evlatlarının paraları ile yapıyo. üçü de erkek evlatlarının. Hergün dışarda evine grmiyo. Dışarda da oldukça masraf çok oluyo. Eve hiç grmiyo desem yeri. Bomboş işlerle uğraşıyo. Eşimden geçen kahvaltıya gtcekmş arkadaşı ile 30 tl para verdk. Bugün 100 tl yollamış eşim. Geçen arkadaşları ile içiyordu bizi türkü bara götürsene aşkım dedi. Orda 5 kişi var götürsek 500 tl den aşağı çıkamazdık. Sürekli evlatlarını kullanıyo. Kardeşi bile böle s..ck brni ben bulamadım diye çok gezdiği için küsmüş. Nolck böle blmiom. Yakında ortanca da evleniyor. Kadının tm masraflarını anca evlatları veriyo. Çalışmıyo koca da bulmaya niyeti yok. Eşim sayesinde geçiriyorlar hala bencil diyolar bi de eşime.
Maddî durumunuz nasıl? Eviniz kira mı?

Eşinizle konuşun. Buraya yazmak çözüm olmuyor daha önceki 3737362 tane konunuzdan da gördünüz. Alın adam akıllı konuşun, "ben çalışmıyorum ama senin alın terinle kazandığın paranı annene yedirmenden rahatsızım, sadece bana yedirmeni istiyorum" diyin rest çekin.

Türkü barlarda orda burda para harcayan bir anne hele ki evlatlarının paralarıyla bana göre sorumsuz ve düşüncesiz demektir.Zorunlu ihtiyaç olur geçimi için olur hadi neyse ama bu şekilde para alması daha da gezmesini sağlar.Eşin sözünü dinlerse borca girip bir yatırım yapması mantıklı olur yoksa ne annesi dogru yolu bulur ne de siz para saçarak Ada'm olursunuz.

Ya buradaki gelinler sanki hiç kaynana olmayacak gibi konuşuyor. Daha önce yazmıştınız eşinizin maddi durumu iyi.. sizi de mağdur etmiyorsa annesine para yedirmenin (!) Ne sakıncası var. Kadın gezer de tozarda size ne? Evde oturan bir kadın olsa size sarsa, sırayla oğullarım da yaşamak istiyorum dese daha mı iyi?

Ohhh keyfi keyf yaniii :)
Anne de olsa cocuklari uzerinden gecinmesi hic hos degil.
Bir anne baba gelecegi de dusunerek hareket edecek.
Ben baktim buyuttum simdi de onlar baksin..
Dogru degil. Sana mi baksin evine mi baksin insan uzulur, ici gider, kiyamaz cocuguna..
Madem geliri yok keyfi gezmeyecek
Keyfi harcamayacak.
Aza kanaat etmesini bilecek.
Esin alistirmissa isin zor.

Abarttiginizi duusnuyorum.ne demek hic eve girmiyor bu kadar sosyallesecek akranini nereden buluyor.arada gidiyordur.
Durumunuzu sarsmiyorsa tabiki yardim edilmeli

Bütün kayinvalidelerin evde oturup çocuk bakması mı gerekiyor?Kadın hayatını istediği gibi yaşar.Nasıl kayinvalideler gelinlerin hayatına karışamazsa sizde karışamazsınız.
Maddi durumunuz iyi sanırım.Eşinizin annesine para vermesi sizin hayat standartınızı sarsmıyorsa karışamazsınız.Tek sizinki verse neyse hepsi veriyomuş.Anneleri yani bence bunda bu kadar sinir olacak bi durum yok.Kadın da istediği yerde harcar parayı.

Türkü barlarda orda burda para harcayan bir anne hele ki evlatlarının paralarıyla bana göre sorumsuz ve düşüncesiz demektir.Zorunlu ihtiyaç olur geçimi için olur hadi neyse ama bu şekilde para alması daha da gezmesini sağlar.Eşin sözünü dinlerse borca girip bir yatırım yapması mantıklı olur yoksa ne annesi dogru yolu bulur ne de siz para saçarak Ada'm olursunuz.
+1 de benden tamamına katılıyorum.

Ben sizin açtığınız konuları ve içerikleri bildiğim için,pskolojik probleminiz olduğunu düşünüyorum.tabiki pskolog yada pskyatr değilim ,doğrusunu doktor söyler ama bence bir uzmana görünmeniz gerek.size göre herkes problemli herkeste azıra var.belki kendi bakış açınızı biraz değiştirip rahatlayabilirsiniz...

valla zamanında da eşiniz okusun, yemek yesin, kızlarla gezsin tozsun diye annesi para verirken bu kadar dert yanmamıştır.
Durumunuz varsa bi 30 lira için de kadına demediğinizi bırakmadınız. ne güzel işte ikinci baharını yaşıyor.
Eşim on yaşından beri çalışıp ailesine bakmış..

Back
X