Siz olsaniz...
Normalde istah icin kullandiginiz antidepresani hamile oldugunuz icin biraktiginizdan istahiniz sifir olsa, istahiniz olmadigi icin sutunuz 1 aylik bebeginize yetmese ve formul sut kullanmak zorunda oldugunuz icin bebeginizin gaz sorunu olsa, ayrica bebeginizin yeterince anne sutunden mahrum kalmamasi ugruna gunde ceyrek aldiginiz hafif etkili antidepresani kullanmaya devam eder miydiniz?
Lutfen istah acici seyler onermeyin. Denemedigim sey kalmadi, sorunum psikolojik.
Dr . vitamin verdi mi .
Doktora danış derim
Ben çok anlamam ama, antidepresan kimyasal sonuçta, minik buna maruz kalmamalı bence Wolf.
Gaz sorunu için başka çözümler önerenler olur belki. Yani ben de pek emmemişim, şükür normal seyrinde büyüdüğümü söylüyor annem.
Ama bence uzmanına danış. Ben ne anneyim ne de iştah sorunum oldu.
uzman değilim ancak antidepresanın türüne bağlı sanırım. süte geçen geçmeyen ilaçlar gibi onlar da bu tür ayırımlar olabilir. bir doktora danışmakta fayda var.
İlacı alma. Sütün beslenmeyle çokta bi alakası yok benimde hiç istahim yoktu emzirirken 48kiloydum ama 3 bebeğe bile yetecek kadar çok sütüm vardı. Bol bol su iç meyve suyu iç yeter. Ama sakın ilaç alma bebeğine yazık canim
İştahsızlık psikolojik mi, yani zorlasanız da yiyemiyor musunuz?
Psikoloğunuz buna bir çözüm üretmeli, sütün yetmesi açısından.
Bir olay mı yaşadınız yemek yemekle ilgili meraktan soruyorum ilk defa duydum da
bu biraz hamile iken sigara içme durumu olan tiryakilerin durumuna benzemiş. öyle bir arkadaşım vardı, doktoru kendisine göre sigara takvimi yapmıştı, çünkü öbür türlü bebeğine daha çok zarar verebileceğini söylemişti...
gerçekten zor durum. sizi çok iyi anlıyorum... umarım en doğru yol hangisi ise onu uygularsınız
Welness diye bi şey varmış milkshake veya nesquik tarzı diyim.. sütü olmayıp da bunu içerek hem günlük vitamin ihtiyaçlarını karşılayıp hem de sütü artan bebeğini doya doya emziren bi kaç anne tanıyorum.. netten bi bakun isterseniz.. asla ilaç falan değil onu özellikle belirteyim.. oğlumda ben de 6 ay zor emzirmiştim bidaha çocuğum olursa aynı sorunu yaşamayım diye epey yaptığım araştırma sonucu ulaşmıştım buna da..Vitamin aliyorum. Ayrica lactamil, humana vs. bir cok yan urun destegi de aliyorum.
Kendi doktorumla henuz konusmadim ama psikiyatristim kullanmalisin diyor. Doktora gitmeden once tercihleri merak ettim. Eger doktor kullan derse kullanmali miyim karar veremedim. Hamileyken kbb doktoru prospektusunde "hamileler kullanmamalidir" ibaresi olan bir ilac vermisti. O yuzden sorayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?