• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisi daha makul?

şunları söylemeden geçemedim konuyu..

devlette doktora gidip 10günlük rapor al kimse sana birşey demez..
devlette hastalanırsan ben çıkıyorum diyip çıkabiliyosun..
çocuğuyla eşiyle ilgili bir durum olduğunda sorunsuzca işten çıkabiliyor..
ama bunlar bankalarda olmuyor sanırım..
bence burada önemli olan 17:00 yada 18:30 olması değil..

eve gelince hangisinde kafası rahat olacak.. hangisinin stresi daha az.. düz memruların maaşında 1900 2000 falan..

ahh işte bunları düşündüm ben de :((

yaa işte şimdi cicim zamanlarıya birlikte vakit geçirmek falan onları düşünüyorum :)))) leyla gibi :))zaten o yüzden size sordum evlenince şartlar değişiyordur diye. :)

evlenince karı koca oturup once hangı faturayı yatırsak fantazısı kuruyosun genelde:)

suyu gecıktırsende hemen kesmıyolar haberın olsun:)

elektrık ve doğalgazın şakası yok ama..

:)))))) tabikide çok para nerdeyse o makul

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlenince karı koca oturup once hangı faturayı yatırsak fantazısı kuruyosun genelde:)

suyu gecıktırsende hemen kesmıyolar haberın olsun:)

elektrık ve doğalgazın şakası yok ama..

haha :) çok tatlısın ya gerçekleri harika bir şekilde anlattın helal olsun :)

ahh işte bunları düşündüm ben de :((

devlet su işlerinden daha çok maalı bırakıp memur olan bi abi var.. oradada işten çıkarma gibi bir risk yok ama stres ve ilerde ne olur düşüncesinden dolayı çıktı..
ziraat bankasında sözleşmeli olan biride memur olup işten çıktı..
bunlar birebir gördüğüm kişiler..
bide eskişehirdemi ne bir termik santralede(oda yarı özel sanırım) oda memurluğa geçti..
maaşları daha çoktan daha aza düştü..

ben şunu şey şunu yap anlamında deil.. sadece çevremde gördüğüm örnekleri yazdım.
sen çalışıyormusun.. yada ileride nekadar çalışacaksın

Son düzenleme:
kızlar size bir konuda danışmak istiyorum;
erkek arkadaşım şu an bankada çalışıyor , haziranda merkezi atamalarda eğer tercih yaparsa atanır ...
şimdi sorunumuz şu hangisi daha makul ;bankada maaş yüksek ve her yıl zam alıyor yüksek miktarda,kendini geliştirme açısından da daha iyi...
bunlar bankanın iyi yönleri; kötü yönü ise 18:30 da çıkıyor ,memuriyette 17:00'da falan yani daha erken ..sizce hangisi daha mantıklı :(( evli hatunlarım siz iyi bilirsiniz evlilikte hangileri önemli? maaş mı yoksa daha erken çıkması mı?

ilerleyen sayfaları okumadan direk soruna cevap vereyim 4 yıllı kevli çalışan bir eş olarak :1:
18:30 iş çıkışı olarak güzel bir saat çok geç değil bence
şartları çok güzel değer bence
sen çalışmıyormusun peki geç mi gelecek eve çok problem olurmu yoksa sende çalışıyorsan aynı saatlerde hatta sen önce gidersin eve daha güzel olur biz aynı saatlerde çıkıyoruz hiç problem olmuyor

18:30 geç bi saat değil ki
erkeğin çok erken gelmemesi daha iyi bence çünkü kadının yemeği yetiştirmesi daha kolay oluyo böylece, kadın da çalışlıyosa
kendi adıma öyle en azından

kesınlıkle memur olsun elındeyse...ozel sektore hıç bellı olmaz.onbınde maaş alsa yarın kapıya konmayacagını kım garantıler.

ilerleyen sayfaları okumadan direk soruna cevap vereyim 4 yıllı kevli çalışan bir eş olarak :1:
18:30 iş çıkışı olarak güzel bir saat çok geç değil bence
şartları çok güzel değer bence
sen çalışmıyormusun peki geç mi gelecek eve çok problem olurmu yoksa sende çalışıyorsan aynı saatlerde hatta sen önce gidersin eve daha güzel olur biz aynı saatlerde çıkıyoruz hiç problem olmuyor

canım ben yeni mezun oldum sınava hazırlanıyorum inşallah memur olma durumum var olmasa bile ben çalışırım boş durmam çıkış saatim de ondan erken olur diye düşünüyorum banka çıkışından yani

Tabi ki şöyle bir şey de var özelin ne kadar garantisi var devlete girmenin peşine bak diyen bir nesilde var :60:

haa bide buna sen çok müdahale etme bence gerçekten kendisi ne istiyorsa onu yapsın fikrine saygı duyuyorum sen nasıl mutlu olacağına inanıyorsan deyip onun fikrini aldınmı
neden diyorum biliyormusun bizzat yaşadım bu durumu sonra memur olup mutlu olmaz yada burda kalıp.. huzursuzluk çıkabilir ayrıca hayırlısı olsun inşallah evlenirsinizde bu kararsızlıklar tatlı stresler olur :16:

Ben 19:00' da çıkıyorum, evde olmam 20:00 oluyor, derhal ölmeye gidiyorum.. :25:
Şaka bir yana, sırf saat ise sorun, çıktığı saat gördüğünüz üzere çok çok iyi, beterin beteri var yani, benden daha beter var arkadaşım mesela, benim gibi çıkıyor işten, ama cumartesi günü de saati belli değil. Yol yok, yemek yok üstelik maaşta iyimiş siz de, ha dersen ki özel sektör de yarın ne olacağın belli değil orası başka.. :31:

haa bide buna sen çok müdahale etme bence gerçekten kendisi ne istiyorsa onu yapsın fikrine saygı duyuyorum sen nasıl mutlu olacağına inanıyorsan deyip onun fikrini aldınmı
neden diyorum biliyormusun bizzat yaşadım bu durumu sonra memur olup mutlu olmaz yada burda kalıp.. huzursuzluk çıkabilir ayrıca hayırlısı olsun inşallah evlenirsinizde bu kararsızlıklar tatlı stresler olur :16:

inan bana bu soruyu 1 senedir soruyor ve her seferinde aynen senin söylediğin cevabı veriyorum bu senin kararın kendini nerede iyi hissedeceksen orada kal senin mutlu olman önemli olan hep bunu dedim ama tutturdu senin fikrin vardır bana söyle benim beklentilerim onun için çok önemli ya yanlış anlaşılmak istemem ama başkasıyla evlense bile (her şeyi düşünmek lazım) ben ona faydalı fikir vermek isterim..

Ben 19:00' da çıkıyorum, evde olmam 20:00 oluyor, derhal ölmeye gidiyorum.. :25:
Şaka bir yana, sırf saat ise sorun, çıktığı saat gördüğünüz üzere çok çok iyi, beterin beteri var yani, benden daha beter var arkadaşım mesela, benim gibi çıkıyor işten, ama cumartesi günü de saati belli değil. Yol yok, yemek yok üstelik maaşta iyimiş siz de, ha dersen ki özel sektör de yarın ne olacağın belli değil orası başka.. :31:

canım benimm sadece saat değil tabi ki her yönden yazmak istedim olanakları ve evli kadınlar ne düşünür bilmek istedim ya da tecrübesi olanlar. çok ciddi bir karar sizin fikirleriniz de yaşamış kişiler olarak önemli ben kesinlikle saat konusunda şımarıklık yapmak istemedim özelliklerini yazdım sadece :(

ya ben o zihniyete çok karşı biriydim aslında :( memuriyetin insanları tembelleştirdiğini düşünüyodum :(

İşte yerleşeceği bölüm önemli yükselme şansı nedir özelde daha ok yükselebiliyor insan sadece devletin şöyle bir artısı var hastalıkta ve benzeri durumlarda daha iyi biranda işten çıkarma gibi bir durumda olamaz memur sonuçta :23:Az parada almıyorlardır sanırım aradaki fark ne kadar önemli birde o var şahsen özelde çalışıyorum devlette daha az alsam da saatim herşeyim belli olsun işim garanti olsun diye devleti tercih ederdim :31:

memuriyet insanı tembelleştirmekten ziyade küflendiriyor her memuriyet için konuşmuyorum ama ben şahsen yemyeşil oldum resmen küflü küflü:21:

kızlar size bir konuda danışmak istiyorum;
erkek arkadaşım şu an bankada çalışıyor , haziranda merkezi atamalarda eğer tercih yaparsa atanır ...
şimdi sorunumuz şu hangisi daha makul ;bankada maaş yüksek ve her yıl zam alıyor yüksek miktarda,kendini geliştirme açısından da daha iyi...
bunlar bankanın iyi yönleri; kötü yönü ise 18:30 da çıkıyor ,memuriyette 17:00'da falan yani daha erken ..sizce hangisi daha mantıklı :(( evli hatunlarım siz iyi bilirsiniz evlilikte hangileri önemli? maaş mı yoksa daha erken çıkması mı?

bence maaş daha önemli , 6 bucuk çok geç değil :34:

İşte yerleşeceği bölüm önemli yükselme şansı nedir özelde daha ok yükselebiliyor insan sadece devletin şöyle bir artısı var hastalıkta ve benzeri durumlarda daha iyi biranda işten çıkarma gibi bir durumda olamaz memur sonuçta :23:Az parada almıyorlardır sanırım aradaki fark ne kadar önemli birde o var şahsen özelde çalışıyorum devlette daha az alsam da saatim herşeyim belli olsun işim garanti olsun diye devleti tercih ederdim :31:

bayan için kesinlikle daha iyi onda tereddüt etmem; ama erkek yani hırslı olmalı biraz çalışkan zeki elindekini tutmalı tuttuğunu koparmalı :))) ha hastalık acil durum vs kesinlikle bankada da saygı gösteriyorlar bide herkes memuriyete gittiği için bankalar elindeki elemanı kaçırmamak için her şeyi yapıyor

Back
X