• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisi daha makul?

arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba ..burada bir şımarıklık durumu mu hissettirdim ? o zaman en büyük derdi bulalım onun altında kimse fikir sormasın birbirine .. o zaman herkes birbirine senin ki de dert mi seninki de laf mı ee birbirimize yardım etmek nerede kaldı? yardımcı olan arkadaşlara çooook teşekkür ederim gerçekten fikirler çok güzel ve mantıklı

Her şey para demek değil...
Banka çok para verebilir ama çok stresli bir iş.
Yarın bir gün çocuğunuz vs olduğunda izin alması sıkıntı olur, kafası çekmez bla bla
İnsan tabii ki çok para kazanmak ister ama huzur daha önemli benim açımdan
Eşim işten geldiğinde kafası bi dünya olup sohbet edemeyeceksem, yemişim parasını..

eşi bankada çalışan biri olarak söylüyorum arkasına bakmadan çıksın gitsin özel sektörün özellikle bankanın pisliği çekilmez memuriyet varken

eşi bankada çalışan biri olarak söylüyorum arkasına bakmadan çıksın gitsin özel sektörün özellikle bankanın pisliği çekilmez memuriyet varken

ne tarz rahatsızlıkları var biraz bahseder misiniz görevi ne bi de? biraz bilgilendirin beni :(

18.30 helede yazın gündüz demek gayet iyi bir saat daha ne olsun insanlar gece 11-12 lere kadar çalışıyorlar bide öyle düşünün :34:

ayrıca devletin avantajları daha iyi hem 1900-2000 tl maaşda gayet güzel aslında :26:

Son düzenleme:
18.30 helede yazın gündüz demek gayet iyi bir saat daha ne olsun insanlar gece 11-12 lere kadar çalışıyorlar bide öyle düşünün :34:

ayrıca devletin avantajları daha iyi hem 1900-2000 tl maaşda gayet güzel aslında :26:

canım maaş çok farkediyo :( artık 2000 lira kimseyi tatmin etmiyo zaten erkek arkadaşımda en çok maaşı az buluyo sanırım memuriyetin

Son düzenleyen: Moderatör:
zor bir şeçim konusu olmuş. yalnız şunuda düşünmek lazım günümüzde emeklilik yaşı erkek için yanılmıyorsam 65 olmuşken daha ne kadar yarış atı misali özel sektörde koşturabilecek gençken enerjisi çok tükeniyorsa ileride sorun çıkabilir. ama devlet daha rahat ve durağan üstelikte yaşlansanda kimse sana çık diyemiyor. Birde şu var ülkemizde bazen kredi çekerken kefillikte bile memur isteniyor vs. 2 memur kefil şartı tarzı saçma sapan şeyler olabiliyor. maliye mezunu diyorsunuz helede iyi bir okuldan mezun değilse malesef ülkemizde mezununun çok olduğu ve pek tercih edilmeyen bir bölüm ki erkek arkadaşınız bu şartlarda güzel bir iş bularak kendini oldukça kanıtlamış. maddiyatta çok önemli ve hangi şehirde yaşadığınızda önemli. olaylara fazla mudahale etmeyin ilerde memnun olmazsa sizden bilir bankada nereye kadar yükselebilicek hangi pozisyonda çalışıyor ilerisi vs. iyi düşünsün birde memuriyetin maaşı az olsa bile kazandıracaklarını düşünsün. saat konusu bence düşüneceğiniz en son şey olmalı erkeğin eve erkenden geleni pek makbul değildir :) çok geç gelenide iyi değildir tabi ama sizinkinin saati oldukça iyi bence

memur bile bunu soruyosa :53: ahh kocacımmm hiç görme sen buralarııı ..:52:çoookk erken çıkıyoo bence deee :31::31::31::31::31::31:
Konu sahibinin erkek arkadaşı memur değil ki canım,özel bir bankada iyi şartlar altında çalışıyormuş,ama ben fikrimi söylemiştim eğer elinde imkanı varsa memurluğu seçsin,dediğim gibi özel sektör ne olacağı hiç belli olmaz.

Konu sahibinin erkek arkadaşı memur değil ki canım,özel bir bankada iyi şartlar altında çalışıyormuş,ama ben fikrimi söylemiştim eğer elinde imkanı varsa memurluğu seçsin,dediğim gibi özel sektör ne olacağı hiç belli olmaz.

:50::50: amelelik yapıyoruz kpss kazanamadık. 12 ye gelir artık bugünn :30::30:
memur derken memur gibi calısıyo demek istedim, banka oohh missss :36::36:

ne tarz rahatsızlıkları var biraz bahseder misiniz görevi ne bi de? biraz bilgilendirin beni :(

gişedeydi operasyonda şu anda bireyselde çalışandan tut borsaya bakan herkes bıkmış durumda özel sektör insanın kanını emiyor fayda hep söz konusu en basiti izin almak istesin burun kıvırıyolar göndermemek için kılı kırk yarıyorlar, denetim zamanı eşimin yüzünü bile göremiyorum tek avantajı c.tesi pazar çalışmıyor oluşu yükselmek desen evet hızlı bir şekilde yükseliyor maaşı artıyor ama kat be kat fazlasını alıyolar 15 aydır çalışıyor ve çöktü resmen

Hangi kuruma atanacağı da önemli.
Bankada hangi pozisyonda olduğu da önemli.
Bankalar yoğun olur genelde ama çok maaş vermezler normalde.
Ama devlet eskisi gibi memur kriterini kaldırdı kafalarımızdan özelden çok daha iyi maaşlar. Nereye atanacağına da bağlı daha çok.
Para da önemli zaman da önemli ama 18,30 geç değil. Ben kadın başıma 19,30 da evde oluyorum eşim 18,15 falan.

bana kalırsa da devleti tercih etsin atanabilecekse. işi garanti olur en azından. her yönden avantajlı

Maas onemli 6.30 zaten uygun bi saat .1.5 saat icin degmez bence yarin obur gun cocuk olunca daha fazla maasa ihtiyaciniz olacak :19:

Back
X