• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisi daha makul?

canım benimm sadece saat değil tabi ki her yönden yazmak istedim olanakları ve evli kadınlar ne düşünür bilmek istedim ya da tecrübesi olanlar. çok ciddi bir karar sizin fikirleriniz de yaşamış kişiler olarak önemli ben kesinlikle saat konusunda şımarıklık yapmak istemedim özelliklerini yazdım sadece :(

Herkes şimdi devlet işini tercih ediyor bir taraftan sağlam özel sektörün garantisi olmuyor çünkü, rahat, saatleri belli uzamaz vs. vs.
Karar kişinin tabiki, çünkü ben banka da çalışmayı da isterdim şahsen.. :31:

Son düzenleme:
inan bana bu soruyu 1 senedir soruyor ve her seferinde aynen senin söylediğin cevabı veriyorum bu senin kararın kendini nerede iyi hissedeceksen orada kal senin mutlu olman önemli olan hep bunu dedim ama tutturdu senin fikrin vardır bana söyle benim beklentilerim onun için çok önemli ya yanlış anlaşılmak istemem ama başkasıyla evlense bile (her şeyi düşünmek lazım) ben ona faydalı fikir vermek isterim..

süper vallahiii senin fikirlerine çok değer veriyor takdir ettimmm :21:
herşey gönlünüzce olsunnn :16:
kesinlikle düzenli saatli ve stressiz işte çalışmak çok önemli ama kesinlikleee iyi düşünün tabi
ben şahsen işim stresli ve ctesi dahil çalışıyorum
misal o çalışmıyor ctesi ben işte o evde bazen arkadaşları ile bazen kuzenleri teyzeleri filan ben kendimi yiyorum geriliyorum
düzenli ve aynı düzende çalışmak çok önemli huzur çok önemli

Herkes şimdi devlet işini tercih ediyor bir taraftan sağlam özel sektörün garantisi olmuyor çünkü, rahat, saatleri belli uzamaz vs. vs.
Karar kişinin tabiki, çünkü ben banka da çalışmayı da isterdim şahsen.. :31:

işte ben onu tanıyorum durağan işte yapamaz biraz kıpırtı olmalı banka zaten tam heyecan dolu bir yer :) artık ben biraz buradan fikir aldım ona söylerim kendi son kararını verir asla tek bir şık söylemem ama :)

bayan için kesinlikle daha iyi onda tereddüt etmem; ama erkek yani hırslı olmalı biraz çalışkan zeki elindekini tutmalı tuttuğunu koparmalı :))) ha hastalık acil durum vs kesinlikle bankada da saygı gösteriyorlar bide herkes memuriyete gittiği için bankalar elindeki elemanı kaçırmamak için her şeyi yapıyor

Sanırım sizin içinizden de özel geçiyor erkek arkadaşınızın da gönlünden öyle geçiyorsa kalbinizin sesini dinleyin o zaman derim bayan için farklı işte o yüzden erkek daha farklıdır :12:

süper vallahiii senin fikirlerine çok değer veriyor takdir ettimmm :21:
herşey gönlünüzce olsunnn :16:
kesinlikle düzenli saatli ve stressiz işte çalışmak çok önemli ama kesinlikleee iyi düşünün tabi
ben şahsen işim stresli ve ctesi dahil çalışıyorum
misal o çalışmıyor ctesi ben işte o evde bazen arkadaşları ile bazen kuzenleri teyzeleri filan ben kendimi yiyorum geriliyorum
düzenli ve aynı düzende çalışmak çok önemli huzur çok önemli

tatil konusunda problem yok normal memur gibi hafta sonu asla çalışma yok yıllık izin de normal :) fikirlerime değer veriyor sanırım evet :)

işte ben onu tanıyorum durağan işte yapamaz biraz kıpırtı olmalı banka zaten tam heyecan dolu bir yer :) artık ben biraz buradan fikir aldım ona söylerim kendi son kararını verir asla tek bir şık söylemem ama :)

Hah aynı ben, özeldeyim özelden özele fark var tabii, acayip durağan, hala lise de staj yaptığım yeri aklımdan çıkaramıyorum. :ssz:

Sanırım sizin içinizden de özel geçiyor erkek arkadaşınızın da gönlünden öyle geçiyorsa kalbinizin sesini dinleyin o zaman derim bayan için farklı işte o yüzden erkek daha farklıdır :12:

benim içimden banka geçiyor çünkü ben çalışkan erkek severim değişken azimli ve erkek arkadaşımda öyle birisi memuriyete geçerse değişir diye korkuyorum pasif sıradan .. ama benim fikrimin yanında mantık var bir de o yüzden paylaştım sizinle ben her ayrıntıyı konuşurum elbet ama fikir sunmam ona şartları ihtimalleri vs söyler kararı yine ona bırakırım tabi bu onun yine hoşuna gitmicek benden direk cevap isticek ama ben yine de çok istekli bir taraf belirtmem bu onun hayatı

:5:
kızlar size bir konuda danışmak istiyorum;
erkek arkadaşım şu an bankada çalışıyor , haziranda merkezi atamalarda eğer tercih yaparsa atanır ...
şimdi sorunumuz şu hangisi daha makul ;bankada maaş yüksek ve her yıl zam alıyor yüksek miktarda,kendini geliştirme açısından da daha iyi...
bunlar bankanın iyi yönleri; kötü yönü ise 18:30 da çıkıyor ,memuriyette 17:00'da falan yani daha erken ..sizce hangisi daha mantıklı :(( evli hatunlarım siz iyi bilirsiniz evlilikte hangileri önemli? maaş mı yoksa daha erken çıkması mı?

Ahh ahhh b

benim içimden banka geçiyor çünkü ben çalışkan erkek severim değişken azimli ve erkek arkadaşımda öyle birisi memuriyete geçerse değişir diye korkuyorum pasif sıradan .. ama benim fikrimin yanında mantık var bir de o yüzden paylaştım sizinle ben her ayrıntıyı konuşurum elbet ama fikir sunmam ona şartları ihtimalleri vs söyler kararı yine ona bırakırım tabi bu onun yine hoşuna gitmicek benden direk cevap isticek ama ben yine de çok istekli bir taraf belirtmem bu onun hayatı

Dediğiniz gibi özel daha hareketli sanki ilerlemek adına kişinin azmine isteğine bakan bir yermiş gibi değerlendirmek bizim elimizde hakkınızda hayırlısı olsun bence sizin istediğinizi farkedecek ona göre davranacaktır :16:

kızlar size bir konuda danışmak istiyorum;
erkek arkadaşım şu an bankada çalışıyor , haziranda merkezi atamalarda eğer tercih yaparsa atanır ...
şimdi sorunumuz şu hangisi daha makul ;bankada maaş yüksek ve her yıl zam alıyor yüksek miktarda,kendini geliştirme açısından da daha iyi...
bunlar bankanın iyi yönleri; kötü yönü ise 18:30 da çıkıyor ,memuriyette 17:00'da falan yani daha erken ..sizce hangisi daha mantıklı :(( evli hatunlarım siz iyi bilirsiniz evlilikte hangileri önemli? maaş mı yoksa daha erken çıkması mı?

Benim esim napsin sekerim???
7/24 gorev
tatil bayram yok
en ufak mac sinab secim ne olursa gorv uzar ve ek ucret yok
ustelik adi memurdur..

helal sana valla bayılıyorum şöyle hareket isteyen insanlara :)

Yapım öyle, ben sıkı çalışmayı seviyorum. İş benim bir kaç saatimi alacak mutlaka yani, sonra kalabalık olacak falan fistan :)
Stajım ilk iş deneyimimdi hem kalabalık bir yer, hemde iş yoğunluğu çok fazla olan bir yerdi.
5 dk. boş kalmazdım, yapılacak iş yok diye birşey yoktu, mutlaka yapılacak bir iş vardır.
Şuan ise işi 2 ay biriktirsem, günde 3 saatimi alıyor.
:ssz:

işten erken çıkan erkeği ne yapıcan allah aşkına. Hiç iyi değil bu durum. Ben eve 6 da giriyorum kocamda 6.20gibi geliyor. o 20 dk içinde sofrayı hazırlamış olmamı bekliyor mırın kırın ediyor çok aç olduğunda. Kadının eve erken girmesi hep daha iyi. 6.30 geç bi saat değil parası iyi kariyer yapma şansı var daha ne olsun. Banka en iyisi

işten erken çıkan erkeği ne yapıcan allah aşkına. Hiç iyi değil bu durum. Ben eve 6 da giriyorum kocamda 6.20gibi geliyor. o 20 dk içinde sofrayı hazırlamış olmamı bekliyor mırın kırın ediyor çok aç olduğunda. Kadının eve erken girmesi hep daha iyi. 6.30 geç bi saat değil parası iyi kariyer yapma şansı var daha ne olsun. Banka en iyisi

anladım canım valla evli kadınların fikirleri bu anlamda daha önemli yaşayan bilir en iyi :) bence de kadın daha erken evde olmalı yani her açıdan daha iyi

Benim esim napsin sekerim???
7/24 gorev
tatil bayram yok
en ufak mac sinab secim ne olursa gorv uzar ve ek ucret yok
ustelik adi memurdur..

canım yanlış anlama ama ben iki seçenek arasında bana fikir soruldu ve onun için danıştım sonuçta hangisinin şartları daha iyiyse o işi yapıp mutlu olmak değil mi önemli olan :) yani sizin fikriniz ne olurdu bu cevaptan anlamadım tam olarak :)

Erkek için iş yerinden çıkış saatinin o kadar da önemli olduğunu düşünmüyorum. Yok konu siz olsaydınız, belki düşünülebilirdi. Çünkü bayanların, işten çıktıktan sonraki koşturmaları paha biçilemez :1:

memur bile bunu soruyosa :53: ahh kocacımmm hiç görme sen buralarııı ..:52:
çoookk erken çıkıyoo bence deee :31::31::31::31::31::31:

tabikide para daha önemli 6,30 çok geç bir saat değil ben bile yazın 8 de çıkıyorum işten

memur bile bunu soruyosa :53: ahh kocacımmm hiç görme sen buralarııı ..:52:
çoookk erken çıkıyoo bence deee :31::31::31::31::31::31:

ya fikrinizi sunmak bu kadar zor mu ? yani bu konularda bilinçli olsam sormam dimi.. şu kadar uzun laf sokmak yerine güzelce cevap verseniz daha iyi olmaz mı art niyetli bir şey mi söyledim ben ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X