Hangisi daha sinir bozucu sizce?

toz almak
cam silmek
perde yıkamak
bulaşık makinesi boşaltmak
ütü yapmak
en son yemek yapmak gelir ne yapacağın belliyse işin yarısı bitmiş sayılır

ütü yapmakben biriktiririm,biriktiririm eşim kızım bu ne der dağ gibi yımışsın,yardım edim der:uhm:,et diyorumnaniknanik, o da butün gün uğraşiyor zavallı:roflol:,biz 5,5yıl evliyiz:roflol:,ve böylece devam ediyorlaelaelaelaelae:roflol:

ben en çok yemek yapmaktan nefret ederim. ya ütüyü,temizliği,toz almayı,hele bulaşık yıkamayı çok severim. özellikle bulaşık yıkamak beni rahatlatıyor sanki. terapi gibi. ama şu yemek olayı sinir ediyor beni. bazen dışarıdan söylediğimizde acaip rahat hissediyorum kendimi. yemek yapmaktan çok ne yemek yapacağıma karar verme aşaması beni çileden çıkarıyor.

ütü yapmak,annem terzi olduğundan ve onun diktiklerini ütüleme görevi zamanında sürekli bana düştüğünden bu işten gına geldi kafamçokkarıştı

ütüü tabikidee zatenn yemek yapmıyorumm annem yapıyo ama ütü ve tozz bana kalıyo ikiisnide sevmiyorumm...puff

şıklar arsında yok
:)))))
ama belirteyim
tüm evimin işini severek yapıyorum işyapmayı seviyorum yani
yanlızz!!!
çorba vs karıştırmaktan nefret ediyorumm öğkk

yoooooooooooo hiçbiri sinirlerimi bozamaz.....................kendi evimin işini yapmadğmdan...ahhhh evimin temizliğini yapsamda hergün ütü yapsam nerdeeeeeeeeeee

Sanırım toz almak...Herşeyi kaldır, sil, geri yerleştir...
Üstelik göze de görünmüyor, sizin bir sürü vaktinizi alıyor ama adı toz almak işte..Çok basit gibi görünen ama zahmetli ve de çok gıcık bir iş bence.

evet evlenmeden 2 ay evvel yazdıgım bu mesajı evlendikten 5 ay sonra düzeltiyorum...ütü yapmakkk cok sinir bozucu, cünkü yanıbaşımda annem yok hepsini ben yapıyorum artık..
ve misafir geldiğinde o mutfağın hali delirtiyooo, yani onlarca tabak olsun onlarca bardak olsun yıkarım, sorun değil, ama güzelce tezgahın kenarına hepsini dizsin biri, içindeki yemekleri cöpe döksün bi zahmet, tencerenin dibinde kalan yemekleri küçük kaba boşaltsın sudan geçirsin dizsin hepsini yıkarım..ama o mutfağı bulaşık yıkamaya hazır hale getirene kadar sinir harbi yaşıyoruumm, o durumdaki bi mutfağı öylece sofra bezi toplar gibi toplayıp çöpe atıp yeni mutfak alsak diyorum kaydirigubbakcemile3
vee allahım "bu aksam yemek olarak ne yapsam ne yapsam "..hepimizin en büyük derdiiii kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…