Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahahaahhahaDiş estetiğini seçerdim ben.Diş benim icin çok önemli.O nedenle size slogan yaptim."inci gibi güzel dişler şimdi size İtalya kadar yakın":))
Turu tavsiye etmiyormusunuz. Pekı diliniz varmiydi ikinci tursuz gidisinizde. İtalya şehirlerini nasıl gezdiniz hızlı trenle mi peki otelleri oraya gidince mi buldunuz gitmeden miBence önce sağlık. Diş tedavinizi aksatmayın.
İtalya'ya 2 kere gittim. İlkinde tur ile gittik, sürekli grup halinde gezmek zorunda olmak, esneklik olmaması, çok beğendiğin yerlerde istediğin kadar vakit geçirememen gibi şeyler çok gerdi beni.
2. gidişim balayı içindi haliyle tur ayarlamadık eşimin de ilk gidişiydi ve turluya göre çok daha rahat geçti. İstediğimiz yerlerde durduk istediğimiz yerleri gezdik, çok beğendiğimiz yerlere tekrar gittik. İnternet sayesinde zaten görülmesi gereken yerleri rahatlıkla buluyorsunuz. Gittiğimiz diğer ülkelerde de hiç tur kullanmıyoruz, özellikle Avrupa ülkelerinde şehirler küçük, ulaşım çok daha kolay. Roma'yı otobüs hatları ile bile çok rahat kısa mesafelerle gezebiliyorsunuz mesela. Tur olmadan, uçak biletinizi önceden alıp ucuza getirerek, Diş tedavinizden sonra daha küçük bir bütçe ile çocuktan önce de Italya'yı görebilirsiniz diye düşünüyorum. Çok istiyorsanız da gerçekten en azından 1 şehrine bile olsa gidin görün derim, görülmeye değer gerçekten.
Turu tavsiye etmiyormusunuz. Pekı diliniz varmiydi ikinci tursuz gidisinizde. İtalya şehirlerini nasıl gezdiniz hızlı trenle mi peki otelleri oraya gidince mi buldunuz gitmeden mi
Cevap için teşekkürler. Turlar hakkında hep olumsuz yorumlar okudum o yüzden sormak istemiştim. 15 tatil için düşünüyorum nasip olursa.İngilizce biliyorum, turistik bir ülke olduğu için müzelerde vs. hep İngilizce bilgilendirme mevcut. İtalyanların çoğu çat pat da olsa ingilizce biliyorlar. Otelleri ve gideceğimiz yerleri hep Google Maps ile önceden tespit ettik. A noktasından B noktasına size hangi toplu taşıma araçları ile gitmeniz gerektiğini, kullanabileceğiniz hatları vs. gösteriyor. Biz de en uygununu seçip gittik heryere. Büyük şehirler arası da etkili hızlı tren hatları vardı, yine internet yardımı ile rota oluşturduk, o şekilde gezdik.
Mesela Roma havaalanına indiniz diyelim, şehir içine bir hızlı tren ile gidiyorsunuz. Sonra Roma’nın merkez büyük bir istasyonu var orada otelinize ne ile gidebileceğinizi, hangi durakta inmeniz gerektiğini falan Google maps size söylüyor. Mühim olan havaalanında bir hat alıp sürekli internet’e sahip olmak.
Şehirler içi de gidilecek yerleri araştırdık, görmek istediklerimizi seçip oralara gittik. Yine Google maps ile bulunduğumuz çevrelerin en yüksek puanlı restoranlarını falan bulup oralarda yemek, tatlı falan yedik.
Cevap için teşekkürler. Turlar hakkında hep olumsuz yorumlar okudum o yüzden sormak istemiştim. 15 tatil için düşünüyorum nasip olursa.