Hangisi kizlar yardimci olurmusunuz

Aylinmimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
71
23
38
29
- Esabil Eker
- Muhammet Dilber
- Velih bey (bogazici tip merkezi)

Kizlar en fazla arastirmalarimda bu doktorlarin hastalari pozitif yorum atiyorlar aceba hangisi daha iyi ?
Fiyatlari hakkinda haberiniz varmi ? özel mesajda atabilirsiniz

Burada Eshabil beye yapılan yorumlar iyiydi canım, bekir sivrininde instagramdan yaptığı burunlar çok güzel bence olanlarla iletişime geç:)

Veli beyin pozitif yorumlarınımı okudunuz:))
burun ameliyatı olalıı 1 sene oldu şu an burun sırtım aşırı çökük kemik kıkırdaktan ayrılmış burun deliğimin bi büyük biri küçük yan profil denen bişi yok burun sırtımı öle bi oymuşki anlatamam göz var nizam var o kadar oyulurmu yan profilime kesinlikle dokunmamasını sölemiştim oda aynen duracağını söledi ve burnumun kısalmasımı dersiniz burun ucumun ufacık olması dersiniz hele oyulması tarif edilemez yüzde yüz yan profilimi değiştirdi ve yüzüme oranla çok kötü bi hale geldi .bi çok doktorla görüştüm hepsi kalça veya göğüs kafesinden kemik alıcaklarını söylediler aşırı kemik ve kıkırdak alınmış. Muhammet dilbere çok yakın zamanda ameliyat olucam bide farkındamısınız hep aynı kişiler veli aslanı savunuyo insan hayatıyla oynamayın !!!!!!! bu arada nefes problemine değinmiyorum bile hiç nefes alamıyorum çekildiğim röntgen sonrası veli beyin gösterdiği masajlardan ötürü tüm kanallar tıkanmış .. aynalara bakamaz hale geldim
bu sadece biri.

Muhammed bey ve Eshabil beye daha pozitif yorumlar okudum. Bekir sivri,Volkan Kahya,Ahmet İslam gibi doktor bilgilerinize okuyun bence:) en azından 5/8 bin arası fiyatları vardı bu doktorların.

Veli beyin pozitif yorumlarınımı okudunuz:))

bu sadece biri.

Muhammed bey ve Eshabil beye daha pozitif yorumlar okudum. Bekir sivri,Volkan Kahya,Ahmet İslam gibi doktor bilgilerinize okuyun bence:) en azından 5/8 bin arası fiyatları vardı bu doktorların.

Esabil bey hakkinda okudugum yorumlar ve konusdugum kizlar hep en fazla 1800 tl ödemislee çokmu ucuz ?

Esabil bey hakkinda okudugum yorumlar ve konusdugum kizlar hep en fazla 1800 tl ödemislee çokmu ucuz ?

Hayır. Ucuz kötüdür, pahalı iyidir diye birşey yok canım:) Önemli olan hasta memnuniyeti. 100 kişiden 30 u iyi 70 i kötüyse otomatik olarak %70 e girme sansın daha fazla oluyor. Görüş derim,içine sinerse olursun. Umarım mutlu olursun seçim sonucunda,sağlıklı nefesler alırsın.

Hayır. Ucuz kötüdür, pahalı iyidir diye birşey yok canım:) Önemli olan hasta memnuniyeti. 100 kişiden 30 u iyi 70 i kötüyse otomatik olarak %70 e girme sansın daha fazla oluyor. Görüş derim,içine sinerse olursun. Umarım mutlu olursun seçim sonucunda,sağlıklı nefesler alırsın.

tekrar çok tesekkür ederim canim ben fransada yasadigim için görüsmeden sonra direk ameliyat olmaz lazim (türkiyeye fazla gelip gidemiyorum malesef) ondan iyi arastirmaya çalisiyorumki amliyat olup döneyim fransaya :)

Back
X