hangısı????

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
227
0
46
Diğer
sızce hayellerınızı gerceklestırmek cokmu zor??sevdıgınızle okuyup mesela sonra ıs sahıbı olup ev.dusunuyorsunuz ama hayatta cok zor sızce?**hngsı hayellerın pesınden gıdermıydınız sız olsanız mucadele edıp yoksa hayat cok acımasız deyıp koptugu yerde bırakırmıydınız hayellerınızı=))

Tam olarak anlayamadım ama hayallerin çok uçuk şeyler değilse ve gerçekleştirme imkanın olabileceği şeylerse zor değildir. Lakin sonunda pişman olma ihtimali olan şeyler varsa iki kez düşünmek gerek...

hiç bişi anlamadım nasıl istiyosan öyle yap yani niye sorduğunu bile algılamış değilimCADIARZU

bencede çok saçma iki laf etmiş ama anlamadım ben ciddi mi baksam onu bile karıştırdım şuanohaoldumsmile

Hayallerim sadece 1 sınava bakıo :) hayallerim sevgilimin yönünden tmmlandı o kazandı şmdi sıra bende :) inş olck :)

bu senin söylediklerin olabilcek şeyler yapabilirsin zaman lazım sadece...ama hayal dediğin uçuk olmalı gerçek olamacak kadar ucuk yoksa hayal olmaz...ben mesela hep çok zengin olduğumu paracıklarla neler yapabileceğimi hayal ederim ooooo harca harcaya bildiğin kadar nasıl olsa hayal:dance::dance::içelim:

Back
X