hangisi

snm2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
365
65
123
İstanbul
merhaba kızlar,avea hat aldım, kendime uygun tarife bulamadım 20.25tl arası yukleyıp hem konuşma hem sms olan heryöne tarifesi varmı beni bilgilendirirseniz çok sevinirim:16:
aldığım yerdeki arkadaş tarifeleri bilmiyodu öğrenci yaptık ama oda bana uygun değilmiş maalesef...
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:16:

seç paketlerini inceleyin. Eğer uzun vadeli bir abonelik düşünüyorsanız taahhütlü fiyatlar daha uygun oluyor hem.
Ben seç 500 paketini kullanıyorum. aylık 21 lira sabit heryöne hem 500 dakika hem 5000 sms veriyor.

hemen bakıyorum:16:
peki seç paketine geçmek için diğer tarifemi iptal ettirmem mi gerekiyor?

pardon söylemeyi unuttum :17:
seç paketlerini kullanabilmek için faturalıya geçmeniz gerekiyor.Haliylede seçilen paket kaldırılmış oluyor. Bir de taahhüt ben kabul ettiğim zaman 12 aylık dı. Eğer kabul edip de sonrasında pişman olup kaldırmak isterseniz üzerine kullandığınız ay kadar ceza ödemeniz gerekiyormuş galiba.

pardon söylemeyi unuttum :17:
seç paketlerini kullanabilmek için faturalıya geçmeniz gerekiyor.Haliylede seçilen paket kaldırılmış oluyor. Bir de taahhüt ben kabul ettiğim zaman 12 aylık dı. Eğer kabul edip de sonrasında pişman olup kaldırmak isterseniz üzerine kullandığınız ay kadar ceza ödemeniz gerekiyormuş galiba.

bende bakındım faturasız öyle kampanya bulamadım diyecektim,
faturasız bakıyorum tatlım teşekkürler:34:

İnşallah bulursun taahhüt biter bitmez bende değiştirmeyi düşünüyorum öyle :27:

Merhaba, avea'dan çok memnun değilim ama alıştım devam ediyorum öyle. Ben Bal paketlerini kullanıyorum. Farklı paketler ile uygun fiyatlar bence. İncelemenizi öneririm. :21:

Back
X