Hangisine gitsem?

Hangisine giderdiniz?

• Bekarlığa veda partisi

OY: 22 84,6%
  • Mevlit

OY: 4 15,4%

• Ankete Katılan
    26

Bluedreamer02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
2.126
2.761
133
kızlar size sorum şu arkadaşımın yarın bekarlığa veda partisi var beni bir hafta öncesinden çağırdı ve gideceğimi söyledim, hatta daha bu sabah aradı tekrar gel dedi.

Yarın eşimin amcasının hanımının, yani kaynanamın eltisinin mevlidi varmış bugün arayıp anneme söylemiş yarın gelin diye.

İkiside yarın şansa aynı saatte ve birinden çıkıp diğerine gitmeye kalksam mesafe var baya.

Eşim , kv, kp almanyada yaşıyorlar ve eşimle konuştum illa mevlide gideceksin diyo, yok sen o evin gelinisin gitmezsen ayıp olmaz mı bilmem ne. Bende dedim onların değil senin annenin babanın geliniyim Her çağırılan yere de gitmek zorunda değilim ki.

Eşimde diyo bu annemin kulağına giderse negatif düşünür senin hakkında.
Yahu napim yani kv eltisi daha bugün haber vermiş önceden haber verse kız arkadaşıma söz vermezdim .

Napim kızlar ayıp olur mu sizce gitmesem? Yani ben nikah kıydım ama düğünüm daha olmadı Temmuzda olacak belirteyim de bunuda.

Eşim çok bozuldu bana değer verseydin sormadan mevlite giderdin diyo :işsiz:

Asıl o sana değer verseydi böyle davranmaz, seni zorlamaz ve kararlarına SAYGI duyardı.

Ben olsam kesseler gitmem, rica eder neyse de böyle emrivakiler falan gelemem ben. Yapacağım varsa da yapmam. Bence gitme.

Her ikisi de aynı saatte baslıyor demişsiniz peki ne kadar sürerler.Veda partisi mevlitten daha uzun sürecektir diye düşünerek fikir veriyorum.Önce mevlide gidin biraz oturun sonra da çok önceden verilmis bir sözüm var burdan da oraya yetismeye calısacagım deseniz olur mu acaba

kızlar size sorum şu arkadaşımın yarın bekarlığa veda partisi var beni bir hafta öncesinden çağırdı ve gideceğimi söyledim, hatta daha bu sabah aradı tekrar gel dedi.

Yarın eşimin amcasının hanımının, yani kaynanamın eltisinin mevlidi varmış bugün arayıp anneme söylemiş yarın gelin diye.

İkiside yarın şansa aynı saatte ve birinden çıkıp diğerine gitmeye kalksam mesafe var baya.

Eşim , kv, kp almanyada yaşıyorlar ve eşimle konuştum illa mevlide gideceksin diyo, yok sen o evin gelinisin gitmezsen ayıp olmaz mı bilmem ne. Bende dedim onların değil senin annenin babanın geliniyim Her çağırılan yere de gitmek zorunda değilim ki.

Yahu napim yani kv eltisi daha bugün haber vermiş önceden haber verse kız arkadaşıma söz vermezdim .

Napim kızlar ayıp olur mu sizce gitmesem? Yani ben nikah kıydım ama düğünüm daha olmadı Temmuzda olacak belirteyim de bunuda.
Mesafe varsa var, bence biraz da erken gidip bi yarim saat de olsa bekarliga veda partisine katilin, soz verip gelmemek hoş olmaz, kirilir arkadasınız size.. Yarim saat sonra arkadasiniza boyle de bi durum var, daha fazla kalmak isterdim inan vs deyin, doğru obur tarafa.. boylece kimse kirilmamis olur. iki tarafında gonlu olur..

"Anneni ve hatta seni esas negatif düşündürecek şeyin, arkadaşına verdiği sözü tutmayan, son anda cayıp onu eken birisi olmam olmalı. Ben bu duruma düşmek istemiyorum, bir hafta öncesinden söz verdim dün de tekrar sözleştik, bugün cayarsam zaten vicdanen rahatsız olacak, yalancı konumuna düşeceğim. Beni bu duruma düşürmek istemezsin değil mi? Annenle konuşup kibarca izah edersin, beni de arada bırakmazsın. "

Vb. diyebilirsiniz.
Ki ayıp da olmaz, her yere yanlarında çanta gibi gezmek zorunda değilsiniz, dün bir bugün iki.
Nasıl alıştırırsanız öyle gider. Herkese yetmeye çalışır, aman o kırılmasın ona koşayım, aman o mutlu olsun ona da yetişeyim, aman şu şöyle düşünmesin şunda da olayım derseniz, sadece siz mutsuz olur, ne yaşadığınız-ne yaptığınızı da herkese yeteceğim derken anlamazsınız. Ağırlığınızı baştan hissettirin.

Hangisine gitnek istiyosan oraya git bence.. mevlide gitmezsen kavgaya haxir ol yanliz:)

Mevlütü yapan size arayıp söyledi mi? Sizi arasaydı benim verilmiş bir sözüm var, gelemem derdiniz. Sizi saymayıp emrivaki çağıran, o gün için planınızın olabileceğini yani sizin de bir birey olduğunuzu düşünmeyen birinin organizasyonuna niye katılasınız ki? Şu an tam kritik noktadasınız. Kendi arkadaşınıza verdiğiniz sözü yutup diğer tarafa giderseniz hayat boyu sizin hiçbir planınıza saygı duyulmaz. Gel derler gelirsiniz, git derler gidersiniz. İkisine birden gideyim ne şiş yansın ne kebap derseniz, hayat boyu yine kimse sizin yorulmanızı üzülmenizi takmaz ve fedakarlık bekler; bu da sizi mahveder, ezilirsiniz. Ama planınızı uygularsanız ve bu konuda da kararlı, net ve tavizsiz olursanız bir dahakine plan yaparken size de fikrinizi sorarlar.

Kayınvalideme durumu anlatır, bekarlığa vedaya giderdim. Kocaya laf bile düşmez. Kayınvalideye söyleyin anlayışlıysa oda zaten düzgün bir insansa "ayıp olur kızım sen arkadaşına söz vermişsin oraya git, seninlede ayrıca oturmaya gideriz"der zaten. Eşinize zaten gıcık oldum bişey demiyorum ona. Onun derdi bence bekarlığa veda eğer kıskançsa:)

Bekarlığa vedaya giderdim çünkü bi hafta öncesinden aramış çağırmış gelirim demişsiniz.Öteki bi gün önceden haber veriliyo.Daha önceden planım vardı diyin.

Emrivaki yaptığı için hayatta gitmem mevlidine falan. Doğru düzgün rica etseydi belki. Ki doğru olan önceden söz verdiğinize gitmenizdir.

Back
X