hangisine yanayim

umudsuz_vaka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
20
4
1
34
3 yillik evliyim 2 yasinda dunya tatlisi bir oglum var. Ama mutsuzum. Hersey esimin askerden geldikten sonra degisti. Evliligimin ilk 5 ayi cok guzel gidiyordu daha sonra esim askere gitti ben esimin ailesi ile yasamaya basladim ufak tefek anlasmazliklar vardi basta bu anlasmazliklar zamanla sorun olmaya basladi. Bende ister istemez esime yansittim. Esim askerden geldikten sonra kendi evimize ciktik hersey duzelir sandim ama nafile. Esim kendi ailesikne duskun ama benimkiler yokmus gibi davraniyo. Neyse benim esimin ailesoyle olan anlasmazligim esimi benden soguttu duzeltmeye calistim olmadi bende oluruna biraktim. Ama genefe olmuyo esim simdi de ben yokmusum gibi davraniyo herkesin icinde beni asagiliyor hakaret ediyo. Tabi bende daha sonra bunlarin acisini cikariyorum ortaya bir kaos cikiyo. Susup oturuyorum bu sefer kendi kendimi yiyorum cok saskinim

Aranızda saygı bitmiş daha fazla birbirinizi yıpratmak yerine ya oturup bir çeki düzen verin kendinize ya da bu bitmiş ilişkiyi resmen sonlandırın

Sorunu çözün esinle otur konuş çocuk varken sip diye boşanilmaz mücadele edeceksin bosanirsan çocuğa olacak zararları eşine anlat

Kendi kendinizi yiyeceğinize oturup konuşun, birbirinize ne hissettiğinizi ne düşündüğünüzü ne yapmak istediğinizi anlatın ki ona göre davranın. Sakın oğlunuzun yanında tartışmayın sizi aşşağılamasına da izin vermeyin, izin verdikçe o bunu yapmaya devam edecektir.

Derdi neymis oturup konustunuzmu,yazık birde o kadar beklemissiniz askerde iken, boşanmak son çare gibi ama düzgünce konuşmakta fayda var. Sonuçta minicik bir çocuk var arada

Milletin içinde sizi asagiliyorsa siz de aynısını ona yapın. Neden altta kalıyorsunuz ki?

Back
X