hangisini giymeliyim???????

dracula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
32
0
0
İstanbul
kızlar haftasonu arkadaşımın nikahı var. kıyafeti netten sipariş edeceğim. bikaç kıyafet arasında kararsız kaldım sizce hangisi?

Son düzenleme:
3. elbise çok güzel ama öyle bir günde gelinden başkasının beyaz giymemesi gerektiğini düşünenlerdenim..

bnce 1. gayet guzel .bordolu olan gıyılmez yanı bu sıcakta uzun kol.kapalıysanda bordolunun boyu kısa yıne olmaz ama ıyafetlere bakıldıgında kapalı degılsın.3. elbıseye bayıldım ancak senın nıkahınmıs gıbı olur bnce.

3. elbıse cok guzel beyaz olması iyi olmaz ama 1. eelbıse sıyah bence nikahta sıyah da olmaz 4. elbıse çok kapalı sankı 5. elbıse pek hosuma gıtmedı 2. elbıse de çok güzel saçların uzunsa ve maşa yaparsan çok açık durmaz

arkadaşımın gelinliği baya şaşalı olacağı için beyaz giymem problem olmaz diye düşündüm:)

İstediği kadar şaşalı olsun beyaz hoş olmaz. Tabi siz bilirsiniz yinede.
Benim gelinliğimde şaşalı ama kardeşim dahil kimsenin giymesini istemem.
Bir de yakın arkadaşınızsa yanında olursunuz çoğunlukla muhtemelen ve çok göze batar..

ayni bordo tarzinda ama kolsuz olursa harika olursun!!

ama yine de denemeden bir sey alma.. ustune giyince en cok yakisani anlar insan....

ben 3 ve 5 i begendım.Arkadasın kabarık gelınlık giyecekse beyaz gıymenden bırsey olmaz.Ama yınede farklı renk seceneklerınıde ıncele aynı modellerın derım.Siyah hariç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…