hangisini giymeliyim???????

3 ve 5
Ama sanki onlardan birini de giyersen gelin senmişsin gibi olacak
Arkadaşın sinir olabilir
Diğer elbiseler tarzım değil ,başka seçeneklere de baksan ... :26:

Bordo kolsuz olsaydı güzeldi.onu giy derdim ama havalar çok sıcak..

3 ve 5 güzel ama arkadaş nikahı için ağır gibi..yani uzunu gelinlik olabilir bunların..

1 fazla klasik..geç.

2 numara da nikah için fazla abiye ama olabilir..

yani tamamen ..şu olur..diyeceğim model yok üzgünüm.

3. elbise nikah için tam isabet
ama düğün yada eğlence tarzı birşey olucaksa sonrasında 2. derim...

bir ömür mutluluklar arkadaşınıza...

Bordo elbise cok hos 3 ve 5 nikah elbisesi gibi onlari tercih etme bence

beyaz giyme, geline bırakın şu beyazı o giysin :)
1. elbise bence çok hoş model olarak

düğünde nikahta beyaz giymeye kalkanlara sinir oluyorum desem?
ikinci resimdeki straplez nikaha uygun değil bence. bordo elbise çok kapalı. geriye siyah olan kalıyor. :)

aslında en çok 3. elbıseyı beğendım
başka rengı varsa onu al, ama yoksa beyaz alma bence hıç hoş olmaz.

dığer elbıselerı sorarsan eğer, ben olsam hıç bırını gıymezdım, ama ılla gıymem gerekıyorsa 2 veya 4.

Siyah bordo ve en alttaki krem çok şık ve asıl gözüküyor diğer ikisi benim gözüme biraz basit geldi. Nihakta beyaz türevi giymek ayıp olacağından kremi elerdim ben olsam bordoda ağustosta bir gündüz nikahı için çok sıcaklatıcı olur gibi geldi bence en uygunu siyah buarada alışverişyaptığın sitenin ismi ne hoş şeyler var gibi gözüküyor bende bi bakmak isterim.

Ps: en alttaki kreminde kolundaki dantel çirkinmiş şimdi farkettim ama kesimi güzel yinede.

Son düzenleme:
Bence bordo olan güzel ama bordonun sağındaki çok abartı olur diyorum ya da üstte en sağdaki de gayet uygun, şık ve sade :)

bence beyaz giymemelisin.diğerleri daha çok gece çıkar gibi.bordo daha asil diye düşündüm

Beyazları kafadan elıyorum, bır tek gelın beyaz gıymeli.
Onun harıcınde aslında ekledıklerınden hiçbirini ben olsam tercıh etmezdım ama ılla kı bunlardan bırı dıyorsan

1.elbıse ya da 3.elbisenin farklı bir rengi.

Bence ;
1. Siyah matem rengi ,
2. Çok tatlı bir elbise ama fazla açık dersen bilemem
3. Bence fazla klasik bu ara herkez tül yakalı elbiseler giyiyor ama olabilir,
4.Bordo çok asil bir renk ama kolları uzun bu sıcakta biraz sıkıntı yaşarsın,
5.İşte buna bayıldım tek kollu omzundaki ayrıntısı , açıkçası benim alasım geldi :)
Tabi bunlar benim yorumum sen içine hangisi sindiyse onu seç. Bu arada zevkine bayıldım hepsi ayrı ayrı ama çok güzel elbiseler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…