Hangisini Giysem?

Hangi elbiseyi giyeyim?

• Ankete Katılan
    244
4 dedim ama 3.yü kollarını sıfır kol olarak kestirsen de giysen (olabilecekse tabi) süper olur. Yakası çok hoş ama kolları basitleştirmiş gel keselim biz bunun kollarını :)

1 en güzeli sanki ama davet için uygun olurmu bilemem, biraz spor tarzda çünkü... diğerleriyse sanki modası geçmiş gibi ...ama çok düzgün bir fiziğin var eğer alabiliyorsan yeni bir elbiseyle çok şık olabilirsin... şimdiden iyi eğlenceler

Valla fizik olarak her türlü elbiseyi taşıyabileceğiniz için kasmayın kendinizi derim.
1 ay gibi bir zaman var önünüzde,çıkın dolaşın elbise modellerini bir gözden geçirin,içinize sinen beğendiğiniz birşey olursa alırsınız zaten.
Ama o zamana kadar bulamazsınız 1 veya 2 diyorum bende.
1.yle sade ve şık bir görünüm yaratabilirsiniz,2.yle de gösterişli ve alımlı bir görünüm yaratabilirsiniz.

Ayrıca benim erkek arkadaşım da subay, ben hiç davetlerine gitmedim, ama bir sürü fotoğraflarını gördüm ve çoğunda daha abartılı şeyler giyiyorlar. Elbiselerin güzel ama ortama göre basit kalabilir. Arkadaşların dediği gibi bütçeni zorlamadanyeni bir şeyler bakabilirsin. Açık olmasını istemiyorsan, üstüne bolero falan giyerek sorunu çözebilirsin, hazır bolero çok moda iken iyi bir alternatif olur bence. Resimlerden ise 1. en güzeli bence

Bende 2 numara diyorum......
Çok asil ve sade vede şık duruyo ...ama yinede karar senin şekercim....CADIARZU

içlerinde en iyisi 2.elbise
ama bence zamanın varken ve heryerde deli gibi indirim varken
yerinde olsam yeni güzel bir elbise alırım..
nasıl olsa rahatsın bulamazsanda elbisen var yerimseniben

bence daha farklı bir elbise giyyyy...ben pek beğenmedim kızmada tatlımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…