yani bu balolarda ve törenlerde asker eşleri arasında böyle ayrımlar mı var ki böyle genellemeler yapılıyor :uhm:
eşlerinin rütbelerine göre hanımlar genelde şöyle giyinir vs. deniliyor?
hiç sanmıyorum böyle olduğunu
önemli olan şık olmak eşlerin rütbesinden bağımsız şık olmak
aydanım barbi bebeğimbende hava albayı kızıyım. astsubay ve subay ayırımını hiçbir zaman kabul etmedim. astsubay eşleri arasındada ,son derece modern ve şık giyinenler var. subay eşleri arasındada tam tersi olanlar var. bu ayırımı yapmazsak çok sevineceğim.
olurmu canım ya. sen assubay eşisin bunu giy yok,sen subay eşisin şunu giy.
yok öyle şey.....
sönmezim elfenin çok güzel elbiseleri var
birikitane koyim örnek olsun:kedi:
kesinlikle okipim:asigim::asigim:üsttekki sağ taraftakine bittim. çok güzel..
sönmezim elfenin sitesine gir nerelerde satıldığını öğren
ben kışın bi elbise bulcam diye izmirdeki tüm bayilerini gezdim nerdeyse:roflol:
Kızlar siz beni yanlış anladınız...
Tabii ki eşin subaysa öyle giyin, astsubaysa böyle giyin diye bir ayrım yok...
Zaten belirttim de astsubay eşleri içinde çok zevkli olanlar varken subay eşlerinin arasında zevksiz olanlar da var...
Ama şu da bir gerçek ki, genele vurduğunuzda arada bir ayrım var.... Gerek sosyo ekonomik durum gerek ailevi kültürel sebepler....
Ben tek tek kişilerden bahsetmiyorum genelden bahsediyorum....
Neyde bbn kendimi pek ifade edemedim herhalde...
Bu 4 elbisenin 4üde olmaz, yeni bir kıyafet bul...
Whiterose un eklediği elbiseler çok hoş
Ama zevk senin zevkin....
Ama şu da bir gerçek ki, genele vurduğunuzda arada bir ayrım var.... Gerek sosyo ekonomik durum gerek ailevi kültürel sebepler....Kızlar siz beni yanlış anladınız...
Tabii ki eşin subaysa öyle giyin, astsubaysa böyle giyin diye bir ayrım yok...
Zaten belirttim de astsubay eşleri içinde çok zevkli olanlar varken subay eşlerinin arasında zevksiz olanlar da var...
Ama şu da bir gerçek ki, genele vurduğunuzda arada bir ayrım var.... Gerek sosyo ekonomik durum gerek ailevi kültürel sebepler....
Ben tek tek kişilerden bahsetmiyorum genelden bahsediyorum....
Neyde bbn kendimi pek ifade edemedim herhalde...
Bu 4 elbisenin 4üde olmaz, yeni bir kıyafet bul...
Whiterose un eklediği elbiseler çok hoş
Ama zevk senin zevkin....
Valla siz öyle olmayabilirsiniz, iyi ki de değilsiniz... Ben zaten genelden bahsediyorum... Astsubay çavuşların çoğunluğu askerden sonra kalanlar ve askeri liseden sonra astsubay oldukları için aile yapıları daha mütevazi, doğal olarak giyimleri de... Hatta ben birçok astsubay eşinin ürbanlı olmak istemelerine rağmen eşlerinin kaygılarından dolayı kapanamadıklarını dolayısıyla yaz günlerinde bile uzun kollu bluzlar, uzun etekler giydiğini bilirim....
İstisnalar olmaz mı tabii ki var, ben genelden bahsettim..
15 yıl Gölcük Donanma Komutanlığında lojmanda yaşadım, babam Albay olarak emekli oldu, birçok 29 Ekim 30 Ağustos Balosuna katıldım... Rütbe törenlerine, Gemi indirme törenlerine katıldım...
Ben gördüklerimin genel yorumunu yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?