Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dünya nereye gidiyor. paarayı görünce ihtiyar çoluk çocuk kimsenin gözü görmüyor. o iki çocuğa annelik yapabilecekmisin.?

Kurcalama kıskanç.
3+ talibin olmadığı için gözünü hırs bürümüş senin
yoo ben 10 gün falan önce suratımda maskeyle markete gittim kasiyer adam bana iyi günler dedi çıkarken gözümün içine baka baka, haftaya evleniriz bence benim evet dememi bekliyo kesin :KK59: daha anlatıyım mi böyle örnek yoksa çatlar mısınız?:dondurma:

Birçok kişi duyguların öneminden bahsetmiş zaten ben buna değinmeyeceğim.

Bakın siz bu adamların hepsine istemiyorum dediniz mi? Dediniz. Hatta yanıma yakışmıyorsun bile demişsiniz. Bu adamlar niye hâlâ peşinizde sizce? Bu aşk değil yüzsüzlük.

Gerçekten çok güzel olabilirsiniz, erkekler sizi çekici buluyor olabilir. Ama bu talipler bunlarla açıklanacak şeyler değil. Siz mavi boncuk dağıtmıyorum deseniz de dagitiyorsunuz. Bilerek ya da bilmeyerek. Zaten çelişkiye baksanıza onlara istemiyorum diyorsunuz gelip burda hangisini seçeyim diyorsunuz. Onlar da farkında bu tavirlarinizin. Naz yaptığınızı düşünüyorlar. Sizi elde etmek için gözünüze girmeye çalışıyorlar. Ama bunların hepsi geçici. Genelde tanımadan etmeden birinin peşine düşen erkekler elde edince değer vermeyi bırakırlar.

Kendi davranışlarınızın farkına varın. Çünkü bu davranışlarla kaliteli erkekleri çekmezsiniz kendinize. Bi duruşunuz olsun. Kriterlerinizi belirleyin ve uymayanlarla iletişimi koparın. Konuşmayın bile.

Ciddi soruyorum dediğiniz için yazdım.
Teşekkür ederim bence de elde edemedikleri için böyleler, ben tamam desem sevgili olsak ilişki ciddiye binse belki bırakırlardı bilemiyorum

O kadarını yapıyordur herhalde :işsiz:
Yemek verende kalkıp babasının evıne gitmeyen de, sızın gıbı asalaklarla omrumu curutemem dıyemeyende de suc var.
Boyle asalak insanları sırtında tasıyıp pasif agresif tepki gostermek ise yaramıyor.
Bunların hepsini def etmek lazım ki, kıymetli olsun gelın.

Birinci aday couchsurfing üzerinden değişim programı ile tanıştığım birisi, İş yeri ayarlamış bu programı. Kendisi yurt dışında yaşıyor ama bir arap ülkesinde. Bana ilk başta olabilir gibi geliyordu ama şimdi olumsuz bakıyorum. Ailesini, işini arkadaşlarını bırakıp benimle evlenip yaşadığım şehre yerleşmek istiyor. Aslında kendisini istemediğimi söylüyorum çünkü burda iş bulma alışma yerleşme süreci baya uzun. Ama uçuşlar açıldıktan sonra geleceğini ve her şeyi çözüp halledeceğini beni çok sevdiğini söylüyor hem de her gün.
İkinci aday, arkadaşımın arkadaşı şuan aynı şehirde değiliz ve o da ailesiyle beraber yanıma geleceğini fazla uzatmadan evlenmek istediğini söylüyor, onunla da olabilir mi diye denedim de bilmiyorum, buraya gelecek yeniden iş bulma durumu evi yok,kalacağı yer yok. Yani kirada oturucaz sıfırdan başlıcaz falan, zor bir süreç. Ama çocuk karakter olarak her şeyiyle tüm huylarıyla tam istediğim gibi birisi. Ona da olmaz falan desem de beni ikna etmek için her şeyi yapıyor.

sen bu ikisini yüz yüze görmedin mi hiç?

yoo ben 10 gün falan önce suratımda maskeyle markete gittim kasiyer adam bana iyi günler dedi çıkarken gözümün içine baka baka, haftaya evleniriz bence benim evet dememi bekliyo kesin :KK59: daha anlatıyım mi böyle örnek yoksa çatlar mısınız?:dondurma:
Hıııı sen geçen manavın para üstü sayarken gülümsemesini görseydin....
Öf ne biçim konu ansjsj

Gel abla gel seç beğen al gibi konu :deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X