Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay prenses seçmece bunlar geel diye bağırmadığın kalmış bi🤪Üçünü de sevmiyosan en zenginiyle evlen seni memnun edebilmek zor yeniden hayat kurup senin isteklerine cevap veremez ilk iki aday. Üçüncünün çocuklar büyümüştür ee zaten adam zengin yani çocuklara senin bakacak halinde yok. Ben başhekim diyorum zengoluk iyidir 😂

Kız şaka yapıyorum zaten. Öyle şey olur mu?
Sırf merakımdan soruyorum bunu seni biraz daha tanıyabilmek için. Hiç hayatında uzun yıllar görüştüğün yakın bir erkek arkadaşın oldu mu? Dost anlamında yani.
evet oldu ama şimdi o arkadaşlarım evlendiler görüşmüyorlar benimle kaç yıllık arkadaşlarım

çok tatlısın limonsuz canım teşekkür ederim bilmiyorum evlilik yaşım geldi gibi hissediyorum, yanlış mı sence
Rica ederim ☺️
Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istemen yanlış değil ama yaşım geldi diye evlenmeyi düşünmen yanlış.
Bu düşünceyle vereceğin karar yanlış olacaktır. Evlenip mutsuz olman ve sevmediğin birinden çocuğunun olması çok daha zor olacak emin ol.

Şimdi bu lafına uygun çok güzel bi özlü söz var da şimdi söyleyip ban yemek istemiyorum tatlım ya :)
Ama dur kopya vereyim .... duası kabul olsaydı diye başlayan gökten .... yağardı ile biten hani
Şu mesajından sonra seninle ilgili bütün düşüncelerim değişti.
Yok tatlım öyle bişey söz konusu bile değil
Annem ve yengem köye gidecekler büyük ihtimal yakın zamanda orda da evimiz varda
Aynı tas aynı hamam işte, düşüncelerin ve hayatın hiç değişmemiş.
Kadın köye gidip çalışıp gelecek bide yine size hizmet etmeye devam ettireceksiniz.
Siz değişmezsiniz ama inşAllah onun aklj başına gelir.

Öncelikle ramazan ayında orucum yalan söylemiyorum. Çünkü daha önce buna benzer konuyu sordum inanmadınız, inanmayanlar yazmasın.
Şimdi benim 3 tane adayım var. Geçen haziran ayında düğünüme 1 hafta kala ayrıldığım için biraz tereddütlerim var.
Birinci aday couchsurfing üzerinden değişim programı ile tanıştığım birisi, İş yeri ayarlamış bu programı. Kendisi yurt dışında yaşıyor ama bir arap ülkesinde. Bana ilk başta olabilir gibi geliyordu ama şimdi olumsuz bakıyorum. Ailesini, işini arkadaşlarını bırakıp benimle evlenip yaşadığım şehre yerleşmek istiyor. Aslında kendisini istemediğimi söylüyorum çünkü burda iş bulma alışma yerleşme süreci baya uzun. Ama uçuşlar açıldıktan sonra geleceğini ve her şeyi çözüp halledeceğini beni çok sevdiğini söylüyor hem de her gün.
İkinci aday, arkadaşımın arkadaşı şuan aynı şehirde değiliz ve o da ailesiyle beraber yanıma geleceğini fazla uzatmadan evlenmek istediğini söylüyor, onunla da olabilir mi diye denedim de bilmiyorum, buraya gelecek yeniden iş bulma durumu evi yok,kalacağı yer yok. Yani kirada oturucaz sıfırdan başlıcaz falan, zor bir süreç. Ama çocuk karakter olarak her şeyiyle tüm huylarıyla tam istediğim gibi birisi. Ona da olmaz falan desem de beni ikna etmek için her şeyi yapıyor.
Evet 3. son aday (başka adaylar var ama onları ciddi bulmuyorum)
Bu adayı size daha önce bahsetmiştim. Kendisi ile kasım ayından beri tanışıyoruz. 1 ay falan sevgili olduk, sonra ben mantık çerçeveme sığmadığı için ayrıldım. Kendisi büyük bir devlet hastanesinin başhekimi bir de zengin (ailesinden gelen zenginlik var)
ve bana çok değer veriyor, her zor anımda yanımda, geçen bir şey oldu hemen halletti ki benim 20 günde halledebileceğim bir mesele.
hasta olurum o vardır, mutsuz olurum o vardır. Ve bunların hepsini sen yanıma yakışmıyorsun olmuyor, mantıksız bir ilişki dediğim halde seni istemiyorum dediğim halde yapıyor. Kendisi evlenmiş boşanmış ve benden 11 yaş büyük bir de iki çocuğu var e ben hiç evlenmedim yakıştıramıyorum, ailem de istemiyor hem çocukları olduğu için hem bizden maddi olarak aşırı farklı oldukları için.
Arkadaşlarım bence kaçırma diyorlar. bilmiyorum kafam çok karışık. Yardım ve öneri istiyorum

evleneceğiniz insanı çoktan seçmeli bir soru yanıtlıyormuş gibi seçmeniz bana pek mantıklı gelmedi sizin için doğru bi karar olmaz bence evet evlilikte mantık yürütmek gereken noktalarda oluyor ama önce his ve aşkla sevgiyle başlamalı eğer bunlardan hiç birine aşk duymuyorsanız ki bana duymuyorsunuz gibi geliyor eğer hissetseydiniz zaten seçim yapma gibi bi duruma gelmezdiniz hiçbiriyle evlenmeyin zaten yeni bi evlilikten vazgeçme aşaması yaşamışsınız acele etmeyin derim illa evlenmiş olmak için evlenmenize gerek yok sonradan mutsuz olmaktansa hakkınızda hayırlısı olsun
:KK66:

Kendi aranızda mı bir sorun oldu? Arkadaşlığınız zamana mı yenik düştü? Yoksa eşleri mi seninle görüşmelerini istemiyor peki?
bilmiyorum galiba eşleri, o kadar dikkat ettim yanlış anlamasınlar diye eşlerine sıcak davrandım ama benimle pek konuşmadılar

bana ilk başta ben tekrar çocuk istemem demişti sonra ben çocukları çok seviyorum diye benimle evlenirsen çocuk yaparız falan dedi bence sonradan fikri değişir
Burada öyle birinin konusu vardı Makyajkolik13 Makyajkolik13 sanırım bu üyeydi.
İlk başta isterim deyip evlenince değişmişti eşi ve ayrılmışlardı.
İnanmayın evlenmek için tabi ki isterim diyecek.

sevgili değilim onlarla ne idare etmesi
çok ayıp ya
ablacım sen sevgili değilim diyorsun adamlarla oturup national geographic izleyip serengeti hayvanlarını tartışmıyorsunuz heralde, bu aşkından ölme evresi için mavi boncuk dağıtıyorsun valla bu kadınlara böyle yakıştırmalardan nefret ederim ama sana daha kibar bir şey bulamadım. Herkes sana aşık, herkes sana talip , mesafeli olsan 1 ay konuştuğu biri için kimse şehir değiştirmez.

Başhekimi seç tabiki
Nasılsa derdin gönlünün kayması değil
Boşanmış çocuklu olması ne fark eder o da insan 😊 millet ne der diye bakma hem hepsinin hakkından gelirsin sen bi guzel dert ettigin seye bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X