Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başhekim hariç diğer ikisi olabilir ... sonuçta yaş olarak ve statü olarakta uygunlar...başhekimle evlenirsen adamın çevresi için para ve mevki için evlilik yapmış basit kadın olacaksın ve emin ol kulağina getirilcek şekilde bu muhabbetler dönecek
evet ben de başkaları ne der diye korkuyorum

İyi ki flörtleşmiyorsunuz.
Hakkaten 😂😂
Yahu kabul etmiyor da flörtü bu adamlar durup dururken mi evlenme teklif ediyor. Flört yok, umut yok, farklı şehirler, görüşme yok....
Tek bir açıklaması var: Bağlama büyüsü 😂😂😂😂😂

Neden ? ciddi soruyorum
Birçok kişi duyguların öneminden bahsetmiş zaten ben buna değinmeyeceğim.

Bakın siz bu adamların hepsine istemiyorum dediniz mi? Dediniz. Hatta yanıma yakışmıyorsun bile demişsiniz. Bu adamlar niye hâlâ peşinizde sizce? Bu aşk değil yüzsüzlük.

Gerçekten çok güzel olabilirsiniz, erkekler sizi çekici buluyor olabilir. Ama bu talipler bunlarla açıklanacak şeyler değil. Siz mavi boncuk dağıtmıyorum deseniz de dagitiyorsunuz. Bilerek ya da bilmeyerek. Zaten çelişkiye baksanıza onlara istemiyorum diyorsunuz gelip burda hangisini seçeyim diyorsunuz. Onlar da farkında bu tavirlarinizin. Naz yaptığınızı düşünüyorlar. Sizi elde etmek için gözünüze girmeye çalışıyorlar. Ama bunların hepsi geçici. Genelde tanımadan etmeden birinin peşine düşen erkekler elde edince değer vermeyi bırakırlar.

Kendi davranışlarınızın farkına varın. Çünkü bu davranışlarla kaliteli erkekleri çekmezsiniz kendinize. Bi duruşunuz olsun. Kriterlerinizi belirleyin ve uymayanlarla iletişimi koparın. Konuşmayın bile.

Ciddi soruyorum dediğiniz için yazdım.

evet ben de başkaları ne der diye korkuyorum

Başkası ne der umursamam derim hep ama malesef başhekimi seçersen sende parası ve mevkisi için seçeceksin zaten bu bir sır değil heralde... sevmediğin içinin almadığı adamın koynuna girmeye değmez o lafları duymaya hiç değmez ... ayrıca aşık olmayı bekle neden beklemiyorsun ...sırf çocuk yapmak için evlenilmez ki

siz yazılanı okumuyor musunuz ben onlara istemediğimi söyledim ikna etmeye çalışan onlar
Tüm konuyu okudum merak etmeyin.
Onları istemiyorsunuz (!) ama konuşmaya, yeşil ışık yakmaya devam ediyorsunuz.
Bir işiniz oluyor araya başhekim adayı giriyor.
Bunu kim yapar eğer sizden bir ışık göremezse?

Buradaki tepkilerden çekinince ben aslında onları istemiyorum onlar beni istiyor durumuna evrildiniz..
Bir erkek istenmediğini anlasa kılını kipirdatmaz hele ki sosyal statüsü başhekim olan biri..

Istemiyorum yan cebime koy yapıyorsunuz.
Bu istememek olmuyor yalnız.
Mış gibi yapmak oluyor..:KK67:

Diğer kızlar;
Aday bulma 2 yıl
Tanisma 1 yıl
Flört 2 yıl
Nişanlılık 1 yıl
Toplam süre: 6 yıl
Toplam aday: 1

Üşüyen prenses;
Aday bulma 10 dk
Tanisma flört Nisan asamalari yok adamlar varını yoğunu ortaya koyuyor gerekirse salisesinde evlenmek için can atıyor
Topla süre: 2 saat civarı
Toplam aday: 3+

Bende anlamıyorum kaç konu okudum Allah im secilemeyen yeni yeni adaylar. Allah bereket versin kardeş. Başka ne denebilir 🤷
10 dk mı? Hakaret resmen ne o öyle çirkin gibi :D :D

Ben anormal bulmadım 3 aday olayını açıkçası. Zaten 2siyle daha yüzyüze görüşmemişsin bile anladığım kadarıyla. Başhekimle de ilişki içinde değilsin. Daha öncede yazmıştım biryerde bir arkadaşımın gittiği ilişki koçu ona 3. Buluşmaya ya da ilk öpüşmeye kadar diğer insanlarla da flört etmeye devam edebilirsin çünkü bu tanıma aşamasıdır demişti. Bana mantıklı geliyor açıkçası bu bakış açısı ben kendi hayatımda da bunu uyguluyorum. Kalkıp hiç yanyana gelmediğin başka ülkedeki ya da şehirdeki bir adam için tüm hayatını askıya alsan daha tuhaf olurdu kesinlikle.

Ama bunları şuan için evlenme adayı olarak görmen bir tık sıkıntı olabilir sanki. Benim şimdiye kadar flört ettiğim hemen hemen tüm erkekler ilk aşamalarda aşırı evlilik meraklısı gibi davranıyorlar yaşım genç olduğu ve kendim evlilik hakkında konu açmadığım halde ilişki ilerlediğinde o kadar da evlenmeye hazır olmadıklarını, evlilik yürütecek bir düzenleri olmadığını anlıyorsun.Bence şuan bu adaylara evlilik gözüyle değil de birlikte zaman geçirmekten hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışır bir gözle yaklaş. Davranışları ne kadar ilgili şuan için hayatında ister misin vs bak. İçine sinmeyenleri sana birşeyler hissettirmeyenleri ele. Gerekirse üçünü birden ele. İnan birşey kaybetmiş olmazsın içine tamamen sinecek başka adaylar çıkar karşına.

Üç kulüf bir Elham okuyarak bahsedebılırsın bence. Felak ve nas suresi de olur. Ozaman degmez nazar 😂
Cıks olmaz :dondurma:
Ondan sonra her selam veren erkek için konu açıyo diye adım çıkar :KK70:
Merak etmeye devam et tatlım sen buraya bim bam bom çatlasın dostlar, benimde artık bir sevgilim var diye konu açmam yakındır :KK70:

Cıks olmaz :dondurma:
Ondan sonra her selam veren erkek için konu açıyo diye adım çıkar :KK70:
Merak etmeye devam et tatlım sen buraya bim bam bom çatlasın dostlar, benimde artık bir sevgilim var diye konu açmam yakındır :KK70:
Hadi inşaallah umutsuz evlen git de yengen bir insan yükünden kurtulsun evde.

Hoşgeldin usuyenprenses usuyenprenses .
Seni merak edenler olmuş. Ben yazayım o zaman gayet güzel bir genç kız🙂
Seçenekler arasında kararsız kalman demek, istemiyorsun demektir. O yüzden de üçünüde reddedip hayatından çıkarmalı ve kafanı toplamalı ve ruhundaki yaralarını sarmalısın. Aceleye gerek yok daha çok gençsin. Doğru kişi karşına çıktığı zaman başkasını görmeyeceksin zaten.
İlk taliplerinin bana akılları kıt gibi geldi. Para yok ev yok başka şehirde, üstelik kendisini istemeyen biriyle evlenmek için neden ısrar eder biri? Belki de seni bahane ediyorlardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X