Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1. Adayla nasil tanisip evlenme muhabbetlerine gelindi anlayamadim. Yorum yapmayacagim.

2. Aday evi isi gucu olmayan yere ailesini de alip goc mu edecek? Bunu da anlayamadim.

3. Adayi bilemedim. 11 yas buyuk 2 cocuklu adami neden kendinize denk gordunuz? Adam kusurlu degil elbette ama sizin ilk kez yasayacaginiz heyecanlar var. Adam tüketmis. Herkes dengini bulsa ya...

Üçü de olmaz , soruyu boş bırakıyorum .
Kesinlikle katiliyorum ucude bos aday ozellikle son aday evlenmis ve ayrilmis ustelik cocugu var siz ilk kez evleneceksiniz biraz mantikli olun yasi yasiniza ve size karekter olarak en yakin birini bulun ve o insanlarla daha fazla gorusmeyin. Umut verici oluyorsunuz ayrica onlarinda kismetine engel oluyorsunuz. Benim nisanlimda benden kucuk ama cok iyi anlasiyoruz

İlk yorumunu saka sanmıstım. Bu yorumla ciddiye aldım. Yengeye baya uzuldum suan 😥😑
Yok şaka değil üzülüyorum yengeye gerçekten. Eşi para için sesini çıkarmıyor. Kayınvalide, görümce hizmetten yararlanıyor, olan kadına oluyor. Evinde yenilip içiliyor, üst katta yatma zahmetinde bulunuyorlar sadece.

3 aday da olmaz niye zorluyorsun ki? Normal bir ortamda tanışıp seveceğin, karşılıklı heyecan duyacağın biri olsun. 3.aday zengin diye ona yatkınsın ama şimdiden yanına yakıştırmıyorsun evlenince hiç beğenmezsin.

Ama baya zaman geçti ya 🙁 hem abisiyle de mirastan dolayı arası bozuktu. Yengeyi zaten sevmiyor. Geçmiştir kendi evine bence🤔
Ne yapsınmış, onu dinlemiyorlarmış 🥴 gerçekten öyle olsa kadının hâlinden anlar en azından. Ama küsüp duruyor kendi kendine, yemeklerini yiyor sadece 😂

Ne yapsınmış, onu dinlemiyorlarmış 🥴 gerçekten öyle olsa kadının hâlinden anlar en azından. Ama küsüp duruyor kendi kendine, yemeklerini yiyor sadece 😂
Ya yok son zamanlarda mantıklı bikaç yorumunu görmüştüm. Değişmiştir. En azından yediklerini yıkayıp kadına yardım ediyordur. Bence :KK16:

Bu durum da sevgi, his, aşk dediğimiz şeyler bu olayın neresin de?

Duygularımız var ya hani bizim sevdiğimiz içim katlandığımız şeyler yada gururumuz için katlanamadığımız şeyler vs..

:D başhekim en iyisi. hastanede çalışır çalır durur sizde paraları yersiniz. hem firs lady olursunuz ne güzel işte.

parasına göre koca seçersen, sen pörsüyonce kocanda güzelliğine göre kız seçer.

Üçüncü aday çok cazipmis gelir olarak ilgisi olarak ama iki çocuklu adamla bilemedim,ikinci adayın eğitimi nedir istese iş bulabilir mi sizinde sartlariniza uygunmuş heryonuyle parada takılı kalmayın tanışın iyice severseniz para nedir ki çalışır beraber yaparsınız bence 2. Aday

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X