- 22 Aralık 2019
- 89
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi oyamengmeng
-
Bari son bir kez cevapla söz artık gelmem siteyeYa sen yine mi geldin
Bizim ilgimizi bu konular çek-mi-yooor!!!
Hayır cevaplamam. Birisiyle dalga geçtiğin çok belli ve ben buna alet olmak istemiyorum.Bari son bir kez cevapla söz artık gelmem siteye
Hayır yemin ederim dalga geçme felan yokHayır cevaplamam. Birisiyle dalga geçtiğin çok belli ve ben buna alet olmak istemiyorum.
Peki neden inatla bunu yapıyorsun o zaman? Sebebini açıkla.Hayır yemin ederim dalga geçme felan yok
İkinci benim ama üstteki benden daha mı kadınsı duruyor sadece onu merak ediyorumPeki neden inatla bunu yapıyorsun o zaman? Sebebini açıkla.
Hayır bence sen daha kadınsı duruyorsun ama benim merak ettiğim neden sürekli bunu sorma ihtiyacı duyuyorsun?İkinci benim ama üstteki benden daha mı kadınsı duruyor sadece onu merak ediyorum
Bu sitede biri dedi ki birinci daha kadınsı ondan kafayı taktım ben trans kadınım çok sıkıntı çektim ve bundan dolayı takıntı oluştuHayır bence sen daha kadınsı duruyorsun ama benim merak ettiğim neden sürekli bunu sorma ihtiyacı duyuyorsun?
Sen onların ne dediğine neden bakıyorsun ki? Bence insan ne hissediyorsa o olmalı. Bence güzel bir kadın olmuşsun, başkalarının seni yargılamalarına asla izin vermeBu sitede biri dedi ki birinci daha kadınsı ondan kafayı taktım ben trans kadınım çok sıkıntı çektim ve bundan dolayı takıntı oluştu
Peki sence sorunun cevabı nedirHayatta her zaman farkli bakis açıları olacaktir.
Cidden üstteki daha mı erkeksiHe ikinci sensin napican ustekini o erkeksi
Bozma.fazla kendini akışına bırak
Bu dediklerinde ciddi misin yoksa ben kirilmayayim diye miSen onların ne dediğine neden bakıyorsun ki? Bence insan ne hissediyorsa o olmalı. Bence güzel bir kadın olmuşsun, başkalarının seni yargılamalarına asla izin verme
Yani denize katılıyorum Mune ablayla konuşursan seni siteden atmazKonuyu normal açsanız kimse sizi sikayet etmeyecek tahminim
Merhaba, bu benim fotom daha kadinsi olmak icin ne önerirsiniz, seklinde daha doğru cevaplar gelir .
Bak canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan bu hayatı öyle yaşa biz kadınlar özgürüz nasıl yaşamak istersek öyle yaşarız bu bizim hayatımız kimse için yasamiyoruzCidden üstteki daha mı erkeksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?