- Konu Sahibi oyamengmeng
-
he bende benzettiydimAma benzio daa
Çünkü mantıksız başka platformlarda sordum ilki daha erkeksi dedilerO zaman gönlünüz olsun diye söylemiştim ama artık çok ciddiyim.madem inanmıyorsunuz neden soruyorsunuz?
Heeee bir kerimcan eksiktiSiz bilerek yapıyorsunuz bunu biliyorum çünkü ben bu soruyu daha önce de sordum Kerimcan ile ilgili çok önce orda Kerimcan daha erkeksi demiştiniz aynı kullanıcı adı eminim
Tamam o zaman öyle dedilerse sorun yok.niye gelip defalarca buraya soruyorsunuz madem? Herkesin bakış açısı farklıÇünkü mantıksız başka platformlarda sordum ilki daha erkeksi dediler
Allah aşkına, yeter artık biz sıkıldık sen sıkılmadın ya.
Hangi foto daha kadınsıİlkide senin eski halinmiydi yoksa benziyor öyleyse yazık etmişsin
Geeell ha burrrrryyyaaaaaa kadiiinniimmBana yapma bunu bebegimmm
neye göre bacımm.ilkinin dudaklar efso valla kalemle çizilmiş gibi elmacık kemikleri de gayet iyi biraz burun iri sadece o da makyaj hileleri ile daha iyi gösterilebilirÇünkü mantıksız başka platformlarda sordum ilki daha erkeksi dediler
Hayır çok ciddiyim, saçların biraz uzarsa çok daha güzel olurBu dediklerinde ciddi misin yoksa ben kirilmayayim diye mi
Kanımaa kanımaaa giriyorsunnnnnnn romeoommmGeeell ha burrrrryyyaaaaaa kadiiinniimm
Peki cidden soruyorum hangisi daha kadınsı ama ciddi olO oyamengmeng bizimle dalga geçmediğini varsayarak söylüyorum. bu soruların cevabını bu tarz yerlerde arama. sadece incinirsin. sen kendini sev yeterli, bi tercih yapmışsın arkasında dur madem
ilki dedim yaPeki cidden soruyorum hangisi daha kadınsı ama ciddi ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?