- 22 Aralık 2019
- 89
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi oyamengmeng
-
Peki neden birinci diyenler varAynen pembe kazakli pembe rujlu sari saçlı olan daha kadinsi.
Kusura bakma ya ben dalga geçiyorsun sandım ama yani ikinci kendisini kadınsı yapmaya çalışmış anlaşılan. Birinci elbette erkeksi.İn
Neden peki
Hayır bu halde sen daha kadınsı olursunPeki bu hale gelsem de mı siyah gömlekli daha kadınsı
Ben burda daha kadınsı olan hangisi onu soruyorum ciddi olarakKusura bakma ya ben dalga geçiyorsun sandım ama yani ikinci kendisini kadınsı yapmaya çalışmış anlaşılan. Birinci elbette erkeksi.
Saçma birinci daha erkeksi burda bariz belliÖyle çünkü kadınsı yani nedeni bu kaşı gözü.
Hadi başla benide şizofren et lütfen
Bu tiple senden kadın olmaz abicim :)Ben burda daha kadınsı olan hangisi onu soruyorum ciddi olarak
Hayır canım kaşı gözü saçlar uzun olsa 1 numara 10 numara hatun olurSaçma birinci daha erkeksi burda bariz belli
Peki ikinci fotodaki ile Kerimcan Durmaz kıyaslansa hangisi daha kadınsıHayır canım kaşı gözü saçlar uzun olsa 1 numara 10 numara hatun olur
Görüş farklılığı olabilir.Peki neden birinci diyenler var
E tamam faceapp programı birinciye erkek ikinciye kadın diyor cevap net değil miGörüş farklılığı olabilir.
Simdi buraya 2 canta resmi koysan da, 2 insan resmi koysan da herkesin ayni seyi soylemesini beklemen yanlis olur.
Zevk görüş bakis acısı degisir.
Senin siyah zeytin sevmenle, yesil zeytin sevme durumum gibi.
Sen daha kadınsısın abi valla bak. Kerimcan bok yesin sen varya baştan aşağı diyemicem ama daha kadınasısıPeki ikinci fotodaki ile Kerimcan Durmaz kıyaslansa hangisi daha kadınsı
Alay etme ikinci foto yani benle Kerimcan kıyaslansa hangimiz daha kadınsı yüz olarakSen daha kadınsısın abi valla bak. Kerimcan bok yesin sen varya baştan aşağı diyemicem ama daha kadınasısı
bu kadınsı tabiki..Peki bu hale gelsem de mı siyah gömlekli daha kadınsı
Pembe kazaklı foto ile siyah gömlekli kıyaslansa hangisi daha kadınsıbu kadınsı tabiki..
Aaa bu yeni konu ben az öncekine yazdım zannediyorum..
Pembe kazaklı foto ile siyah gömlekli kıyaslansa hangisi daha kadınsı
Söyledim sen kadınsısın.Alay etme ikinci foto yani benle Kerimcan kıyaslansa hangimiz daha kadınsı yüz olarak
Peki o siyah gömlekli daha kadınsı diyen niye vardiğer konuda da söyledim ya pembeli daha kadınsı diye ne alaka diyorum erkek resmini koyuyosun hangisi kadınsı e pembeli kadınsı işte..
aynen katılıyorum. 1. Erkek siyah gömlekli , 2.kadin pembe kazakli..E tamam faceapp programı birinciye erkek ikinciye kadın diyor cevap net değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?