Hangisinin yüz hatları daha kadınsı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilk konu acildiginda sana saygim var diyerek basladim uzunca yazdim fikrimi asagilamadan kirmadan inciltmeden sen her yorumu yanitlayip bunlar mi ben mi dedin o da yetmedi kerimcanla kendini kiyasladin simdi gelip burda kimse seni anlamıyormuş gibi konusma sen seni anlayan yorum yapan insanlari resmen dalgaya alip zoraki sen kadinsin dedirtmek icin ugrastin.Ben su saatten sonra kadin degilsin desem erkek gibi davranip yasayabilicek misin? Bu hormonsal bi durumdur ve kimin veya kimlerin cocugunun basina gelecegi belli olmaz ama sen israrla bu sekilde konu acip kendi yasam tarzini elestiriye acarsan insanlara bunu her yorum yazdiginda yorumlarini hice sayarak kadin miyim diye sorarsan elestirenlere de saygi duyucaksin! Kufur ederek biseyleri ispatlayamazsin anladin mi?

Son düzenleme:
Ama Allah aşkına nerede Kerimcan dan daha erkeksi

Kadına demedikleri kalmadı (benim icin kadın trans sonuçta) vay küfür etti oluyor söyleyene değil söyletene bak diye bi laf vardır
Bir önceki konuda kazenden çok ağır laflar duydu, onu da eleştirmiştim.
Koyduğu ilk foto ya da diğer konudakiler kendinin veyahut değil ama trans birey olduğunu açıklamıştı.
Bizler bu zulmü yaptıkça özgüveni yerle bir oluyor.
Sokaktaki Halil dayı neler etmez yani, kadın hissediyorsa kadındır, bitti!
Ezmenin, yermenin ne alemi var ve özellikle rencide etmeyle birey kazanılamaz.
Dertlerine dert ekliyoruz sadece...

Kazen ağır eleştiri konusunda zaten çok iyi sağolsun.
Keşke gelip buralara konu açmasa zihniyeti nasıl olan kadınları görüyoruz bide insan yetiştirecekler hiç mi düzelmez ya bu kafalar hiç yol katedemiyoruz maalesef

Peki o zaman neden ciddi ciddi birinci daha kadınsı dediler burda

Peki o zaman neden ciddi ciddi birinci daha kadınsı dediler burda

işte bu üst yorumda bahsettiğim gibi guzel yüzlü deriz ya mesela bazen bir bakarsın bazı erkekler bazı kadınlardan daha minyon güzel yüze sahiptir ondan olabilir bide aşırı makyaj yapmışsın..
kiyasladigin iki resim farklı biri profosyonel çekim diğeri kendin tepeden çekmişsin..
bende tepeden çekince erkeksi çıkıyorum
herşeyi geç sen asıl söylediğimize odaklan..
psikiyatrist

Kahvetelvesi denen fahişe yavrusu bir de sen kendini paylaş bakalim

Ne olursa olsun burası elestirilere acık olman gereken bir topluluk sitesi ve bu sana insanlara ihtiyacınının olmadıgı cevapları duydugunda küfür etme hakkı sunmuyor.

kadınlar kulübünde bir tane senin gibi kendini bir kadınla kıyaslayıp hangimiz daha kadınsıyız diyen bir kadın ve aldıgı cevapları görmemezlikten gelip tekrar tekrar soran bir kadın görmedim. Anlayacagın üzere bunu bu platformda kadınlar yapmazken seninde yapman yersiz oluyor.
translar külübü diye bir site acsan orada aldıgın cevaplardan belki daha cok hoslanırsın...

en kötüsü de cok terbiyesizsin trans veya baska egilimlerin olabilir ama bunlara saygı duyuyor olmamız terbiyesizligine saygı duymamızı gerektirmiyor.

keske aklının calıstıgı yerlerde birazda insancıl yaklasımın olabilseydi...
Esefle kınıyorum bu yorumunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…