- 22 Aralık 2019
- 89
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi oyamengmeng
-
Hangisi daha kadınsı?ya biz seni anlıyoruz da sen ısrarla anlamıyorsun
sana diyoruz ki saç tipini makyajını değiştir
sen hala o mu bu mu
Hangisi daha kadınsı?
1.foto
2.foto
Tek üzülen benim sanıyordum, değilmişim.Biliyorum sürekli sorduğunu ve hep dr öneriyorum belli ki normal bi psikolojide zaten değil o yüzden sürekli aynı konuyu açıp duruyor
2Hangisi daha kadınsı?
1.foto
2.foto
Lütfen bunu cevapla
Tek üzülen benim sanıyordum, değilmişim.
Sevindim.
Ama Allah aşkına nerede Kerimcan dan daha erkeksiBen ilk konu acildiginda sana saygim var diyerek basladim uzunca yazdim fikrimi asagilamadan kirmadan inciltmeden sen her yorumu yanitlayim bunlar mi ben mi dedin o da yetmedi kerimcanla kendini kiyasladin simdi gelip burda kimse seni anlamiyomuz gibi konusma sen seni anlayan yorum yapan insanlari resmen dalgaya alip zoraki sen kadinsin dedirtmek icin ugrastin.Ben su saatten sonra kadin degilsin desem erkek gibi davranip yasayabilicek misin? Bu hormonsal bi durumdur ve kimin veya kimlerin cocugunun basina gelecegi belli olmaz ama sen israrla bu sekilde konu acip kendi yasam tarzini elestiriye acarsan insanlara bunu her yorum yazdiginda yorumlarini hice sayarak kadin miyim diye sorarsan elestirenlere de saygi duyucaksin! Kufur ederek biseyleri ispatlayamazsin anladin mi?
Bir önceki konuda kazenden çok ağır laflar duydu, onu da eleştirmiştim.Kadına demedikleri kalmadı (benim icin kadın trans sonuçta) vay küfür etti oluyor söyleyene değil söyletene bak diye bi laf vardır
Kazen ağır eleştiri konusunda zaten çok iyi sağolsun.Bir önceki konuda kazenden çok ağır laflar duydu, onu da eleştirmiştim.
Koyduğu ilk foto ya da diğer konudakiler kendinin veyahut değil ama trans birey olduğunu açıklamıştı.
Bizler bu zulmü yaptıkça özgüveni yerle bir oluyor.
Sokaktaki Halil dayı neler etmez yani, kadın hissediyorsa kadındır, bitti!
Ezmenin, yermenin ne alemi var ve özellikle rencide etmeyle birey kazanılamaz.
Dertlerine dert ekliyoruz sadece...
Peki burda da ondan daha erkeksi mi
Diğer fotomda birinci daha kadınsı demiştiniz
Hangisi daha kadınsı?burdada erkeksi
Hangisi daha kadınsı?
1.foto
2.foto
Peki o zaman neden ciddi ciddi birinci daha kadınsı dediler burdayav siyah gömlekli bilgin erkek zaten güzel yüzlü erkek mi diyolar bebek yüzlü mu diyolar ne alaka ikisini niye kiyasliyosun..
2.daha kadınsı tabi..
pembeli olan.
onu geç psikiyatrist e gitmelisin bunu kötü olarak algılama yanı bu takıntı haline gelmiş sende ki saçma takıntı bildiğin erkekle kiyasliyosun 2.resmî
Peki o zaman neden ciddi ciddi birinci daha kadınsı dediler burda
Kahvetelvesi denen fahişe yavrusu bir de sen kendini paylaş bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?