- 18 Aralık 2018
- 2.513
- 8.775
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşinizle olan sorunu ayrı bir konu açabilirsiniz daha çok yorum gelir malum olanlardan soğudum falan demişsinizO mucizeyi bende bekliyorum şımarıklık die belki yorumlanıyor belki bu yazdıklarım ama herşey öyle yoğurdu ve yordu ki bu rutinde ortaya çıkıyor
O aradığın Yol senin içinde gizli.. Şuan sadece şikayetçi sin Atağa geçmiyorsun, emin ol bu durum seni iyice bir bunaltsın U dönüşü yaparsınO çıkış yolunu arıyorum bende umarım bulurum. Bana hiç yaramadı corona günleri
Bisey yaptığıgımı düsünmüyprum sadece durum bu
Çok tükendim çok kendimi bildim bileli. Ama kulak versemde ne yapabilirim ki kendime zamanım öyle kısıtlı ki.Bu duruma gelinceye kadar birseyler yaşamışsiniz. Büyük ihtimalle kendinizi tüketmişsiniz bazı şeyleri idare etmek uğruna. Hal öyle olunca o stresli süreçler geçtikten sonra vücut ve ruhunuz yorgun düştüğünü bildiriyor. Kendinize bir kulak vermenizi öneririm
Nasıl bi atak yapabilirim. Özgür olmak istiyorum aslında. Eski beni özlüyorum. Kendimle başbaşa kalmak. Ama şöyle bi hava almaya çıksam bile eşim nerdesin , nezaman gelicen, nereyw gittin offf o da beni çok bunalttıO aradığın Yol senin içinde gizli.. Şuan sadece şikayetçi sin Atağa geçmiyorsun, emin ol bu durum seni iyice bir bunaltsın U dönüşü yaparsın![]()
Çok tükendim çok kendimi bildim bileli. Ama kulak versemde ne yapabilirim ki kendime zamanım öyle kısıtlı ki.
Çok şükür ki bir geliriniz var muhtaç değilsiniz, başınız sokacak bir eviniz var (kira yada değil bilemem ama sokakta açta açıkta değilsiniz) ve yine çok şükür ki bu pandemi döneminde sağlıkla evinizdesiniz. Gerçi bunları söyleyen çok olacaktır belki sizde kendi kendinize söylüyorsunuzdur ama haklısınız. İnsanlar gerçekten şu dönemde o kadar bunaldı ve psikolojik anlamda çöküşteler süreç uzadıkça.Başlıktanda anlaşılamadığı gibi dicem, kendimi aslında nasıl ifade edebilceğimi bilmiyorum. Hani bazen herşeyden bıkarsın ya hayat anlamsız, heyecansız gelir işte öyleyim. Kendimi çok yorgun hissediyorum bedenen ve ruhen. Bütün değerlerime baktırdım fiziksel anlamda hiçbi problem görünmüyor. Ama ben çok yorgunum sabah zor kalkıyor gece zor uyuyorum. Covid durumlarından dolayı evdeyim. 4 yaşında bi çocuğum var beni çok yoruyor devamlı ilgi alaka oyun istiyor kırmamaya çalışıyorum ama zaten içinde bulunduğum durum zorlarken yinede karşılamaya çalışıyorum. Eşim akşam geliyor ona karşıda eski duygular yok gelince çoğu zaman üfff diyorum. Beynim kafam onuda götürmüo. Bazı yaşananlar soğuttu haliyle. Geçicek mi bu haller psikolojik derseniz evet panikatak obsesyon tedavisi alıyorum uzun zamandır ama oluşan bu durum çok eski deil nasıl silkelenir kendime gelirim. Okuyan yorum yazanlara şimdiden teşekkürler
Eşim işten geç saatte çıkıyor. O saatten sonra çıkmak istesem onun çenesini çekmektense çıkmamak daha iyi haftasonu malum sokağa çıkma yasağı, umarım biran önce bu durumlar biterde nefes alır ben gibilerHayatınızdaki enerji vampirlerini çıkartın ilk önce. Herseyi kendiniz üstlenmeyi bırakın. Kendinize zaman ayırın. Bunun için eşinizden destek isteyin. Cocuk tek başına yapılmıyor. Esiniz siz bir yere gidince sırf kendisi sıkılıyor diye peşinizden aramayı bıraksın. Yetişkin insansıniz. Hepimizin kendimiz icin zamana ihtiyacı var.
İçimdeki seni uyandır. Sabah kalktığında ilk önce Besmele çek salavat getir.. Sonra güzel canlı müzik dinle yavaş yavaş o seni motive eder. Kendini mükafatlandır kahvaltını özenli hazırla Kendine değer ver. Kendine değer verdiğinde herşey çok güzel olacak...Nasıl bi atak yapabilirim. Özgür olmak istiyorum aslında. Eski beni özlüyorum. Kendimle başbaşa kalmak. Ama şöyle bi hava almaya çıksam bile eşim nerdesin , nezaman gelicen, nereyw gittin offf o da beni çok bunalttı
Sahip olduklarıma çok şükür ama işte..Çok şükür ki bir geliriniz var muhtaç değilsiniz, başınız sokacak bir eviniz var (kira yada değil bilemem ama sokakta açta açıkta değilsiniz) ve yine çok şükür ki bu pandemi döneminde sağlıkla evinizdesiniz. Gerçi bunları söyleyen çok olacaktır belki sizde kendi kendinize söylüyorsunuzdur ama haklısınız. İnsanlar gerçekten şu dönemde o kadar bunaldı ve psikolojik anlamda çöküşteler süreç uzadıkça.
obsesif tedavisi dediğiniz okb değil mi? şu süreçte destek alıyor musun ? Dışarı çıkamazsınız ama online terapiler var isterseniz bir deneyin. En azından biraz olsun faydası olabilirTabi ki çok şükür ama işte insanoğlusun bazen dert gelio sen kovmak istesende gitmek bilmiyor. Bazende dertleşmek istiyor
Evet obsesyon ilaç tedavim sürüyor ölene kadarda sürer herhalde. Online terapi dediğiniz güvenilir miobsesif tedavisi dediğiniz okb değil mi? şu süreçte destek alıyor musun ? Dışarı çıkamazsınız ama online terapiler var isterseniz bir deneyin. En azından biraz olsun faydası olabilir
Bir çok hastanede yapılıyor bildiğim kadarıyla. telefonla görüntülü görüşme şeklinde yapıyorlar. eğer sizin gittiğiniz bir psikolog vs varsa ona sorabilirsiniz eğer yoksada bi çok özel hastanede var bildiklerimi paylaşabilirimEvet obsesyon ilaç tedavim sürüyor ölene kadarda sürer herhalde. Online terapi dediğiniz güvenilir mi