- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
O zaman annenle de görüşme.Annemde baski yapanlardan biri her ay soruyo adet oldun mi diye biktim usandim artik.
Doğru diyorsun canım ben bide darlanmaya hiç gelemem. Pat yapıştırırim cevabı öyle dümdük yaniKültür meselesi kuzum. Ben annemin ailesini sevmem ama modernlerdir benden once evlenen kuzenlerime bile soran yok. Annem diyor ki neden sorayım üzeyimki ben onuu. Hic sormazlar. Ama cahile düşünce insan böyle oluyor. El kapısı dert kapısı ben az cekmedim bu muhabbetten. Esimin ailesi soruyordu hep simdi sustular gerci
Anneme dedim en son anne sen sorma ben kendimi baski altinda hissedyrum dedim artik.sormuyir ama bekledgini biliyorum hissedyrum. Dogru diyorsun ben okadar yipratyrum ki kendimi hep ailem mutlu olsun diye uğraşmaktan kendim mutlu olmaya firsatim kalmiyorO zaman annenle de görüşme.
Bunu söylediğim icinde bana kızma
Hayatta insanlarin sınırları olmalı. Annen abin kardesin baban bile olsa bu böyle
Belki cocuguuz olmuyo sorupta üzmeyelm diye dusunceklerine habire soruyolarAynen biktik bu nedir ya ben daha kimseye soramadim bebek dusunuyor musunuz diye millet nekadar rahat.
Evet insallh olur doktora gttiniz mi diye dua ediyorlarAyy ayy şu şuursuz insanlarrbend 11 aylık evliyim, bebeğimiz olmasını çok istiyoruz evlendiğimizden beri. kendimd çok stresli biriyim, zaten kafama takıyorum bide şu toplum baskısı çok canımı sıkıyor yalnız değilsin yani canım bizde de aynı dert hele bide üzülme be olur, inşallah olur, sizde düşünün vs vs gibi laflar edilince ben beceremedim benim yerime sen yap diyesim geliyor
AynenBelki cocuguuz olmuyo sorupta üzmeyelm diye dusunceklerine habire soruyolar
Iste espiri anlayislarida oyle olur o tplerin.annem anlayissin kadin beni gkrunce gezesibtutuyo
Peki ailen sen mutlu olasin diye kendini yipratiyor mu? Bak annenin umrunda degil takiyor koluna seni götürüyor akrabalara sen de orda canını sıkıyorsun yok yere. Deger mi ? Kim icin ne icin? Hem bayram degil seyran degil. Insan belli yasa gelince evlenince cekemiyor boyle seyleri. Bekleyebilir torunu olsun isteyebilir normaldir ama sormicak neyseki sormuyormus akrabalarla gorusme hic kendi kendini mutsuz etmeAnneme dedim en son anne sen sorma ben kendimi baski altinda hissedyrum dedim artik.sormuyir ama bekledgini biliyorum hissedyrum. Dogru diyorsun ben okadar yipratyrum ki kendimi hep ailem mutlu olsun diye uğraşmaktan kendim mutlu olmaya firsatim kalmiyor
Belki ben istemiyorum benki korunuyoruz sanki hesap vermek zorunda gibiEvet insallh olur doktora gttiniz mi diye dua ediyorlar
Evet iyi insanlar hala var ayip yani bencede sormakBabamin tarafindan soran oldu yengemler yani. Annemin tarafindam bi kadinda tanimisligim yok gençlerin yataklarina karismayin size ne dedi ayy bi mutlu olmustim. Sonra kadin bana ozel olarak 2 sene bekle olmazsa gidersiniz esinle doktora demisti. O cevabi beni o kadar mutlu etti ki
Sikma canini diyecem ama sıkıyor insan canim .banada resmen aciyorlar gormen lazimBelki ben istemiyorum benki korunuyoruz sanki hesap vermek zorunda gibigeçen gün halam torununu kucağıma verdi al sanada bulaşsın artık sizde alın falan dedi, eşimd karşımda birbize baktık inşallah dedim ama ne kadar üzüldüm ya zaten istiyorum sen niye dile getirip aklıma getiriyorsın ki yanii aklıma gelimc sinir oldum yine bak
Valla ya benim derdim herkesi geriyor akrabalarimdaBelki vajinusmus var. Arkasina 2. Olsa bu seferde yataktan cikmiuo diyecekler amannn pislikler ya
Gerizekalılar yaaaSikma canini diyecem ama sıkıyor insan canim .banada resmen aciyorlar gormen lazim
Yok oyle birsey duymadim ama arkamdan diyorlardr belkideSizede eşin seni bosayacak diyorlar mi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?