Hani bebek?atandin mi ?

Doğru diyorsun canım ben bide darlanmaya hiç gelemem. Pat yapıştırırim cevabı öyle dümdük yani
Ama burda o kadar çok bu konuda darlanan görünce bir düşündüm.
Neden bize soran yok diye birazcık ozendim sanki
Geçer birazdan darlananlari okudukca heralde

Ayy ayy şu şuursuz insanlarr bend 11 aylık evliyim, bebeğimiz olmasını çok istiyoruz evlendiğimizden beri. kendimd çok stresli biriyim, zaten kafama takıyorum bide şu toplum baskısı çok canımı sıkıyor yalnız değilsin yani canım bizde de aynı dert hele bide üzülme be olur, inşallah olur, sizde düşünün vs vs gibi laflar edilince ben beceremedim benim yerime sen yap diyesim geliyor

O zaman annenle de görüşme.
Bunu söylediğim icinde bana kızma
Hayatta insanlarin sınırları olmalı. Annen abin kardesin baban bile olsa bu böyle
Anneme dedim en son anne sen sorma ben kendimi baski altinda hissedyrum dedim artik.sormuyir ama bekledgini biliyorum hissedyrum. Dogru diyorsun ben okadar yipratyrum ki kendimi hep ailem mutlu olsun diye uğraşmaktan kendim mutlu olmaya firsatim kalmiyor

Evet insallh olur doktora gttiniz mi diye dua ediyorlar

Babamin tarafindan soran oldu yengemler yani. Annemin tarafindam bi kadinda tanimisligim yok gençlerin yataklarina karismayin size ne dedi ayy bi mutlu olmustim. Sonra kadin bana ozel olarak 2 sene bekle olmazsa gidersiniz esinle doktora demisti. O cevabi beni o kadar mutlu etti ki

Peki ailen sen mutlu olasin diye kendini yipratiyor mu? Bak annenin umrunda degil takiyor koluna seni götürüyor akrabalara sen de orda canını sıkıyorsun yok yere. Deger mi ? Kim icin ne icin? Hem bayram degil seyran degil. Insan belli yasa gelince evlenince cekemiyor boyle seyleri. Bekleyebilir torunu olsun isteyebilir normaldir ama sormicak neyseki sormuyormus akrabalarla gorusme hic kendi kendini mutsuz etme

Evet insallh olur doktora gttiniz mi diye dua ediyorlar
Belki ben istemiyorum benki korunuyoruz sanki hesap vermek zorunda gibi geçen gün halam torununu kucağıma verdi al sanada bulaşsın artık sizde alın falan dedi, eşimd karşımda birbize baktık inşallah dedim ama ne kadar üzüldüm ya zaten istiyorum sen niye dile getirip aklıma getiriyorsın ki yanii aklıma gelimc sinir oldum yine bak

Evet iyi insanlar hala var ayip yani bencede sormak

Sikma canini diyecem ama sıkıyor insan canim .banada resmen aciyorlar gormen lazim

Sanırım herkes aynı şeyleri düşünüyor bu arada yasınız kaç, benim25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…