Haklısın canım kusur arıyorlar örtmek yerine, üzmek incitmek kimsenin umurunda değil nede olsaBaskalarin mutsuzlugu hastaligi artk her neyse kendilerini tatmin ediyorlar. Aman oda yuvssi iyide cocugu yok gibi
Evet uzaktan ote bile beni kolluyorlar annemle konusuyorz mesela telefonda sunla karsilastim seninsordu bebegi var mindiye hep ayni muhabbetKalmasada onlara ne? Sanki ekmeğimi suyumu veriyorlar. Resmen kendilerine gündem arıyorlar ondan dedikodu çıksın
Allaha havale ediyorum. Cunku benim basimda diye degil ben gercekten kimseye sormadimHaklısın canım kusur arıyorlar örtmek yerine, üzmek incitmek kimsenin umurunda değil nede olsa
Evet bencede canim . Cocuk olunca nirvanaya mi cikiliyor anlamiyorum ki.Baskalarin mutsuzlugu hastaligi artk her neyse kendilerini tatmin ediyorlar. Aman oda yuvssi iyide cocugu yok gibi
Yanlış anlama ama annend bi tuhafmış bilmiyormı senin istediğini, neden sürekli soruyor hayır duası etsin takip etmek yerineEvet uzaktan ote bile beni kolluyorlar annemle konusuyorz mesela telefonda sunla karsilastim seninsordu bebegi var mindiye hep ayni muhabbet
Buyuk bi mucize evet ama buda bi kader. Daha oncede evlilik baskisi bi gun dedim siz Allah misiniz ne bilim ne zaman evlencem. Bidaha soran olursa boyle dicem o zaman kafalarina dank ediyoEvet bencede canim . Cocuk olunca nirvanaya mi cikiliyor anlamiyorum ki.
1 olsa bu sefer 2ci ne zman dicekler insanlar böyle Ne yazıkAllaha havale ediyorum. Cunku benim basimda diye degil ben gercekten kimseye sormadim
Tam bunu yazacaktim :)1 olsa bu sefer 2ci ne zman dicekler insanlar böyle Ne yazık
Canim 3 bucuk yil korunduk istemedik ya hala cocuk dusundugumuze inanmiyor olabilir diye düşünüyorum. Baska ne amaci olablr aklima gelmiyor.heveslenim hemen dusunim diye gazliyo tum soranlari tek tek soyluyorYanlış anlama ama annend bi tuhafmış bilmiyormı senin istediğini, neden sürekli soruyor hayır duası etsin takip etmek yerine
Hepimiz başımıza gelceği biliyoruz demek. DTam bunu yazacaktim :)
Send söylesen nasıl olurCanim 3 bucuk yil korunduk istemedik ya hala cocuk dusundugumuze inanmiyor olabilir diye düşünüyorum. Baska ne amaci olablr aklima gelmiyor.heveslenim hemen dusunim diye gazliyo tum soranlari tek tek soyluyor
Diyorum ama galiba icten ice inanmiyor simdi memlekete gttigimde yine diyecegim haklisin canim sagol onerin icinSend söylesen nasıl oluryani bizde düşünüyoruz anne bi kaç aydır henüz bi sonuç alamadık ama istiyoruz send dua et hayırlı evlat versin Allah falan desen mesela. Beşki tutumu değişir send üzülmezsin hemd Anne duası almak gibisi yok
İnandırıcı bir şekild konuşursan be gerçekten istediğini belli edersen oda ona göre davranır mutlaka nitekim annelerden faha fazla iyiliğimizi isteyen yok öylr değil miDiyorum ama galiba icten ice inanmiyor simdi memlekete gttigimde yine diyecegim haklisin canim sagol onerin icin
Amin canim cok sagol seninde yolun acik olsun insallh her konudaİnandırıcı bir şekild konuşursan be gerçekten istediğini belli edersen oda ona göre davranır mutlaka nitekim annelerden faha fazla iyiliğimizi isteyen yok öylr değil mirica ederim canım Allah yolunu açık etsin inşallah biran önce send bende ve tüm isteyenlerd bebeklerine kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?