- 26 Temmuz 2020
- 1.452
- 4.615
- 88
- 28
- Konu Sahibi Gizemliturk46
-
Daha test yaptım sekizinci ayın ikisine anca randevu buldun daha kesin bile deyil hamileliğim sadece elimde şu an silik ikinci çizgisi olan test varİyi yapmışsınız, tadını çıkarın
Tahminen hangi ay da doğum yapıyorsunuz?
Şu an kaç haftalık minişiniz
Hemen bir sağlık ocağına veya acile gidip kan verebilirsin.. beklemek çok zorDaha test yaptım sekizinci ayın ikisine anca randevu buldun daha kesin bile deyil hamileliğim sadece elimde şu an silik ikinci çizgisi olan test var
Hemde nsl zor ama kesin sonuç olsun istedik hemde iyi bir muane olalım dedik onun için bekliyoruzHemen bir sağlık ocağına veya acile gidip kan verebilirsin.. beklemek çok zor
bence dee :)) verirsen bizimle de paylaş lütfenHemen bir sağlık ocağına veya acile gidip kan verebilirsin.. beklemek çok zor
Hemen bir sağlık ocağına veya acile gidip kan verebilirsin.. beklemek çok zor
Tabiki belli olsn ins paylaşırım burayla
Kan testi zaten kesin bi sonuç..Hemde nsl zor ama kesin sonuç olsun istedik hemde iyi bir muane olalım dedik onun için bekliyoruz
Agresif olduğuma siz karar vermeyin bence. Ayrıca başlıkla üyenin yazdığı hiç uyuşmuyor. Hele dediklerinzle hiç alakası yok. Açık açık desinki hamileym sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum vs. Bizde elbet mutluluğunu paylaşır tebrik ederiz. Bnm kızdığım nokta bilindik açık soruları bilmemezlige vurup onay beklemek acizliktir. Çift çizgi çıktı hamile miyim. Yok hamile degilsin. Menepoza girdin mi diyelim ne diyelim. Ayrıca iki yillik evli birinin hamilelik adına hiç bişey bilmemesi de ayrı bir trajedi.Üye belki uzun zamandır bu anı bekliyordur?
Hepimiz ikinci çizgiyle gebe olduğumuzu akıl ediyoruz,ama testte ikinci bir çizgi olduğunu bir de başkalarının onaylayıp evet sen hamilesin güzellemesi yapıp tebrik etmelerini pek âlâ isteyebiliriz.. bu kadar agresif olmayın
neden öyle düşündünüz ki? iki günde gerekli artış olmuş, bir sorun yok gibi duruyor kendinizi olumsuz düşüncelere kaptırmayın :) doktorunuz size en doğru bilgiyi verecektir.Arkadaşlar ben de cumartesi günü kan testi verdim 131 çıktı rahim baya kalınlaşmış dedi iki gün sonra kan verdim 329 çıktı dış gebelik olmasından korkuyorum
Eşim iki gün sonra inş gelecek o zmn bu anı beraber yaşayalım istiyorum bakalım kuzumKan testi zaten kesin bi sonuç..
Tam olarak ne zaman gidiyorsunuz?
Ben öne çıksın diye yazdım o başlığı daha yirmi yaşında iki yılık evliyim gebelik hakında ne bilmemi bekliyorsunuz hemde silik çıkmış bir testen burdaki tecrübelilerden yardım istedim sadece bunu neden bu kdr uzatınızAgresif olduğuma siz karar vermeyin bence. Ayrıca başlıkla üyenin yazdığı hiç uyuşmuyor. Hele dediklerinzle hiç alakası yok. Açık açık desinki hamileym sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum vs. Bizde elbet mutluluğunu paylaşır tebrik ederiz. Bnm kızdığım nokta bilindik açık soruları bilmemezlige vurup onay beklemek acizliktir. Çift çizgi çıktı hamile miyim. Yok hamile degilsin. Menepoza girdin mi diyelim ne diyelim. Ayrıca iki yillik evli birinin hamilelik adına hiç bişey bilmemesi de ayrı bir trajedi.
Haklısınız çok teşekkür ederim yorumunuz için ben çok zor günler geçiyorum bu bebek benim dayanağım oldu sanırım o yüzden bu korkumneden öyle düşündünüz ki? iki günde gerekli artış olmuş, bir sorun yok gibi duruyor kendinizi olumsuz düşüncelere kaptırmayın :) doktorunuz size en doğru bilgiyi verecektir.
Rabbim sağ salim kucağına versin ins kuzumHaklısınız çok teşekkür ederim yorumunuz için ben çok zor günler geçiyorum bu bebek benim dayanağım oldu sanırım o yüzden bu korkum
Öyleyse üyenin ne başlık atacağına,veya mesaj içeriğine siz karar veremezsiniz, istediğinizi yazmadı diye de terslemeye hakkınız yok.. begenmiyorsaniz bakın geçin ,kimse size silah zoruyla yorum yazın demiyor. Ayrıca istediği başlığı atıp istediğini yazabilir. Forum yetkilileri gerek görürlerse uyarı çeker veya başlığı düzenlerler..Agresif olduğuma siz karar vermeyin bence. Ayrıca başlıkla üyenin yazdığı hiç uyuşmuyor. Hele dediklerinzle hiç alakası yok. Açık açık desinki hamileym sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum vs. Bizde elbet mutluluğunu paylaşır tebrik ederiz. Bnm kızdığım nokta bilindik açık soruları bilmemezlige vurup onay beklemek acizliktir. Çift çizgi çıktı hamile miyim. Yok hamile degilsin. Menepoza girdin mi diyelim ne diyelim. Ayrıca iki yillik evli birinin hamilelik adına hiç bişey bilmemesi de ayrı bir trajedi.
Neden gözünüze sokmak gibi bir niyeti olsun ki? Eltisi veya gorumcesi değilsiniz ya.kırmak istemem sizi sadece hamile olduğunu bile bile insanların gözüne sokarak paylaşan kisileri hiç sevmedim burda.
Post nsl siliniyor ben bu postu silmek istiyorumÖyleyse üyenin ne başlık atacağına,veya mesaj içeriğine siz karar veremezsiniz, istediğinizi yazmadı diye de terslemeye hakkınız yok.. begenmiyorsaniz bakın geçin ,kimse size silah zoruyla yorum yazın demiyor. Ayrıca istediği başlığı atıp istediğini yazabilir. Forum yetkilileri gerek görürlerse uyarı çeker veya başlığı düzenlerler..
Neden gözünüze sokmak gibi bir niyeti olsun ki? Eltisi veya gorumcesi değilsiniz ya.
Dert etme canım. Bende 2. Çizginin gebelik olduğunu bildiğim halde buradaki üyelere sormuştum. Çünkü öncesinde silik çizgi görüpte hamile olmadığım zamanlar oldu.. kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.Ben öne çıksın diye yazdım o başlığı daha yirmi yaşında iki yılık evliyim gebelik hakında ne bilmemi bekliyorsunuz hemde silik çıkmış bir testen burdaki tecrübelilerden yardım istedim sadece bunu neden bu kdr uzatınız
Neden?Post nsl siliniyor ben bu postu silmek istiyorum
Daha yeni evliyim yaşım ztn belli hamilelik hakımda bilgim olsa ztn buraya yardım istemeye bilgi almaya gelmem benden yaşca büyük diye susuyorum sadece ne diyeyimDert etme canım. Bende 2. Çizginin gebelik olduğunu bildiğim halde buradaki üyelere sormuştum. Çünkü öncesinde silik çizgi görüpte hamile olmadığım zamanlar oldu.. kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?