- 27 Mayıs 2021
- 178
- 180
- 53
- Konu Sahibi Gizemliturk46
-
Yanlış anlasılmak istemiyorum ben ne amaçla açtım nereye çekildi amaç dışı olduNeden?
Ya takma stres yapma, görmezden gel. Muhtemelen gebesin tadını çıkar bak stres iyi değildir derlerDaha yeni evliyim yaşım ztn belli hamilelik hakımda bilgim olsa ztn buraya yardım istemeye bilgi almaya gelmem benden yaşca büyük diye susuyorum sadece ne diyeyim
Yanlış anlaşılmadin. Seni anlayan anladı kuzu boşverYanlış anlasılmak istemiyorum ben ne amaçla açtım nereye çekildi amaç dışı oldu
Ya takma stres yapma, görmezden gel. Muhtemelen gebesin tadını çıkar bak stres iyi değildir derler
Yanlış anlaşılmadin. Seni anlayan anladı kuzu boşver
Rica ederim, Rabbim sevincinizi doya doya yaşatsn sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllahBeni anladığınız için teşekürler
Amin insRica ederim, Rabbim sevincinizi doya doya yaşatsn sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Erken gebelik testine güvenme canım yanıltıyor bende 5 gün gecikince yaptım silikti ama adet oldum. Doktora gittin mi ? Geç döllenme olsa bile 1 ayı geçmiş kanda çıkardı heralde. Bi kan ver doktor ona göre hareket eder gebelik yoksa söktürücü falan verir belki.Kızlar ya benim de son adetim 13 haziram. Ama hala adet olmadım. 14-15 temmuzda kaset testlerim erken gebelik testim silik çıktı ama aynı gün kanda negatif çıktı. Daha sonraki tüm testlerim negatif. Ne hamilelik, ne de adet belirtileri var. Adete yakın karnım ve belim adet ağrısı gibi hafif ağrıdı ama sadece ara sıra oldu ve bitti. Şimdiye kadar adet olmadım. Adetlerim de düzenlidir ara sıra sapmaları oluyor ama nadiren o da. Sizce geç döllenme ola bilir mi?
Nisanda başıma böyle olay geldi. Kan negatif onlarca kaset testten 1 tanesi silik çıktı. Dr gittim sorunun yok 2-3 güne adet olursun dedi. 2 gün sonra adet oldum zaten. 3 ay önce rahim filmi çekildi sorun yoktu. 3 ayda sorun olacağına inanmıyorum. Ama stressten de gecike bilir bilmiyorum işte ((Erken gebelik testine güvenme canım yanıltıyor bende 5 gün gecikince yaptım silikti ama adet oldum. Doktora gittin mi ? Geç döllenme olsa bile 1 ayı geçmiş kanda çıkardı heralde. Bi kan ver doktor ona göre hareket eder gebelik yoksa söktürücü falan verir belki.
Stres varsa hayatında adetin o yüzden gecikir cnmKızlar ya benim de son adetim 13 haziram. Ama hala adet olmadım. 14-15 temmuzda kaset testlerim erken gebelik testim silik çıktı ama aynı gün kanda negatif çıktı. Daha sonraki tüm testlerim negatif. Ne hamilelik, ne de adet belirtileri var. Adete yakın karnım ve belim adet ağrısı gibi hafif ağrıdı ama sadece ara sıra oldu ve bitti. Şimdiye kadar adet olmadım. Adetlerim de düzenlidir ara sıra sapmaları oluyor ama nadiren o da. Sizce geç döllenme ola bilir mi?
Evet canım var stress hem de çokStres varsa hayatında adetin o yüzden gecikir cnm
Ama belki 1 umud belki geç döllenme. Ya da HCG yeteri kadar salgılanmadığı için çıkmıyor diye umut ediyorumEvet canım var stress hem de çok
kaynanaylamı yaşıyon snde tek stres kaynağı biz kadınlarda kaynanaEvet canım var stress hem de çok
İns ümitlerimiz gerçek olur kucağımız bos kalmasin kuzumAma belki 1 umud belki geç döllenme. Ya da HCG yeteri kadar salgılanmadığı için çıkmıyor diye umut ediyorum
Benim gebeligimde silik cikti daha belli deyildoktor zamanını bekliyorumİns ümitlerimiz gerçek olur kucağımız bos kalmasin kuzum
Sorun vardır diye demedim canım gebelik yoksa söktürücü falan verir yönlendirir beklememiş olursun diye dedim. Stres olacağı varsada oldurmuyor gerçekten ne adet ne gebelik. Bende 3 4 aydır gebelik için uğraşıyorum ilk 2 ay gece uykularım kaçmıştı sabahlara kadar araştırmalar okumalar artık kafayı yiyecektim ki oluruna bıraktım kendimi yıpratarak bir yere varamayacağımı anladım. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ve stresten uzak duruyorum merakımı da yenmeyi başarırsam tamamdırNisanda başıma böyle olay geldi. Kan negatif onlarca kaset testten 1 tanesi silik çıktı. Dr gittim sorunun yok 2-3 güne adet olursun dedi. 2 gün sonra adet oldum zaten. 3 ay önce rahim filmi çekildi sorun yoktu. 3 ayda sorun olacağına inanmıyorum. Ama stressten de gecike bilir bilmiyorum işte ((
Evet canım, kaynana, boşanmış görümce ve görümcenin küçük kızıkaynanaylamı yaşıyon snde tek stres kaynağı biz kadınlarda kaynana
Amin canım Aminİns ümitlerimiz gerçek olur kucağımız bos kalmasin kuzum
Aboo bende aynıyım kaynanam iki küçük(8-11yaşlarında) çocuğu bekar(20yasinda) oğlu kayınbabam ben kaynanam cümbür cemat yaşıyoz asırı stres yük biz gelinlerde oluyoEvet canım, kaynana, boşanmış görümce ve görümcenin küçük kızı
Hayır canım ben olup olmadı diye stress yapmıyorum. Evet onun da az da olsa stressi oluyor. Ama biz kaynanayla bir yaşıyoruz kaynana da her işime karışıyor. Boşanmış görümce ve onun küçük kızı da var. 7 sydır evliyim artık o evden kaçmaya çalışıyorum. Annemlere gidiyorum ama eşim sık sık hitmeme izin vermiyor. Çalışıyorum. İş saatim olmadığı halde bile işe daha tez saatde gidiyorum. Eşim de ilk başlarda üzüldüğümü görüp birşeyler yapmaya çalışıyordu. Ama bi kaç aydır artık hiç bişey yapmıyor. Anne ve ablasının yanında bana karşı oluyorSorun vardır diye demedim canım gebelik yoksa söktürücü falan verir yönlendirir beklememiş olursun diye dedim. Stres olacağı varsada oldurmuyor gerçekten ne adet ne gebelik. Bende 3 4 aydır gebelik için uğraşıyorum ilk 2 ay gece uykularım kaçmıştı sabahlara kadar araştırmalar okumalar artık kafayı yiyecektim ki oluruna bıraktım kendimi yıpratarak bir yere varamayacağımı anladım. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ve stresten uzak duruyorum merakımı da yenmeyi başarırsam tamamdır
Senin üzüldüğünü bile bile nsl susuyor anlamıyorumHayır canım ben olup olmadı diye stress yapmıyorum. Evet onun da az da olsa stressi oluyor. Ama biz kaynanayla bir yaşıyoruz kaynana da her işime karışıyor. Boşanmış görümce ve onun küçük kızı da var. 7 sydır evliyim artık o evden kaçmaya çalışıyorum. Annemlere gidiyorum ama eşim sık sık hitmeme izin vermiyor. Çalışıyorum. İş saatim olmadığı halde bile işe daha tez saatde gidiyorum. Eşim de ilk başlarda üzüldüğümü görüp birşeyler yapmaya çalışıyordu. Ama bi kaç aydır artık hiç bişey yapmıyor. Anne ve ablasının yanında bana karşı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?