- 14 Nisan 2022
- 402
- 75
- 18
- 26
- Konu Sahibi Gizemliturk46
-
Sizde bizdekinden daha çok insan varAboo bende aynıyım kaynanam iki küçük(8-11yaşlarında) çocuğu bekar(20yasinda) oğlu kayınbabam ben kaynanam cümbür cemat yaşıyoz asırı stres yük biz gelinlerde oluyo
Aynn bide iki çocuklu görümcemde ayda bir kaliyo mülteci kampı gibiyizSizde bizdekinden daha çok insan var
Canım benim ya üzülme kendini yıpratma biliyorum demesi kolay ama yine de sabırlı ol. Ne güzel çalışıyormuşsun sende zamanla eşini ikna edersen ayrılırsınız belki o evden. Ama inan stresin senin hayatını dengeni bozar onlara bişey olmaz onun için aza indirmeye çalış.Hayır canım ben olup olmadı diye stress yapmıyorum. Evet onun da az da olsa stressi oluyor. Ama biz kaynanayla bir yaşıyoruz kaynana da her işime karışıyor. Boşanmış görümce ve onun küçük kızı da var. 7 sydır evliyim artık o evden kaçmaya çalışıyorum. Annemlere gidiyorum ama eşim sık sık hitmeme izin vermiyor. Çalışıyorum. İş saatim olmadığı halde bile işe daha tez saatde gidiyorum. Eşim de ilk başlarda üzüldüğümü görüp birşeyler yapmaya çalışıyordu. Ama bi kaç aydır artık hiç bişey yapmıyor. Anne ve ablasının yanında bana karşı oluyor
Ben eşimle tanışdığım zaman ayrı yaşayacaksak evlenirim demişdim. O da evet ayrı olucaz ama bi süreliğine annemlerle kalıcaz dedi. Çünkü evi satıp 2 tane ev alacaktık. Temmuzun ilk günlerinde kavgamız çıktı. Hiç birşey yapmadığım halda görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Meğersem geç uyandığım içinmiş. Geç uyanıp evleri geç temizledim diye surat astı. Konuşmadı benimle. Akşama kadar öyle yaptı. Çamaşırları asarken eşimle konuştuğunu duydum beni çekiştiriyordu. O gün aşırı stress yaptım belki de ondan gecikti adetimSenin üzüldüğünü bile bile nsl susuyor anlamıyorumsenmi önenlisin onlarmı
Ah benim 3 çocuklu görümcem ayda 1-2 kez geliyo ve 3-4 gün kalıyo. Büyük çocuğu 20 gün geldi kaldı.Aynn bide iki çocuklu görümcemde ayda bir kaliyo mülteci kampı gibiyiz
Takma kuzum onları ins tez zamanda ayri evin olur esinle agiz tadiylaBen eşimle tanışdığım zaman ayrı yaşayacaksak evlenirim demişdim. O da evet ayrı olucaz ama bi süreliğine annemlerle kalıcaz dedi. Çünkü evi satıp 2 tane ev alacaktık. Temmuzun ilk günlerinde kavgamız çıktı. Hiç birşey yapmadığım halda görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Meğersem geç uyandığım içinmiş. Geç uyanıp evleri geç temizledim diye surat astı. Konuşmadı benimle. Akşama kadar öyle yaptı. Çamaşırları asarken eşimle konuştuğunu duydum beni çekiştiriyordu. O gün aşırı stress yaptım belki de ondan gecikti adetim
Ben iki senedir çekiyom taksana aynılar takmasandaTakma kuzum onları ins tez zamanda ayri evin olur esinle agiz tadiyla
Ne kadar celallenmissinizBaşliginizda hamileyim galiba diyip konfeti patlatmissinz ama. İlla erken gebelik testi olması lazım degl. Adetim geçti diyorsnz. Zaten çift çizgi çıkmışsa testin bozuk olmaması dışında bir sorun yoksa hamilesinizdir.baska seçenek yok yanı.
Boyle yasamayi neden kabul ediyorsunuz anlamıyorum. Keske evinizi ayirip cocuk düşünseydinizAboo bende aynıyım kaynanam iki küçük(8-11yaşlarında) çocuğu bekar(20yasinda) oğlu kayınbabam ben kaynanam cümbür cemat yaşıyoz asırı stres yük biz gelinlerde oluyo
İnşaAllah canım hepimiz için hayırlısı olsunCanım benim ya üzülme kendini yıpratma biliyorum demesi kolay ama yine de sabırlı ol. Ne güzel çalışıyormuşsun sende zamanla eşini ikna edersen ayrılırsınız belki o evden. Ama inan stresin senin hayatını dengeni bozar onlara bişey olmaz onun için aza indirmeye çalış.
Evim inşat bitmek üzere özel yaptırıyoruz köyde yaşadığımız içinBoyle yasamayi neden kabul ediyorsunuz anlamıyorum. Keske evinizi ayirip cocuk düşünseydiniz
Evet çok doğru. Eşime stressden adetimin geciktiğini söylüyorum bana " Ne stressi ya? Stressmi geçiriyosun sen? " DediBen iki senedir çekiyom taksana aynılar takmasanda
Hayirli olsun simdidenEvim inşat bitmek üzere özel yaptırıyoruz köyde yaşadığımız için
İnşaAllah sağ salim oturursunuz canım benimEvim inşat bitmek üzere özel yaptırıyoruz köyde yaşadığımız için
Onu ihmal et o zmn önemser seni bir süre ihmal et eşini kimseyi takmaEvet çok doğru. Eşime stressden adetimin geciktiğini söylüyorum bana " Ne stressi ya? Stressmi geçiriyosun sen? " Dedi
Ne süper bi cevapÖyleyse üyenin ne başlık atacağına,veya mesaj içeriğine siz karar veremezsiniz, istediğinizi yazmadı diye de terslemeye hakkınız yok.. begenmiyorsaniz bakın geçin ,kimse size silah zoruyla yorum yazın demiyor. Ayrıca istediği başlığı atıp istediğini yazabilir. Forum yetkilileri gerek görürlerse uyarı çeker veya başlığı düzenlerler..
Neden gözünüze sokmak gibi bir niyeti olsun ki? Eltisi veya gorumcesi değilsiniz ya.
Saolun tesekurlerHayirli olsun simdiden
AynNe süper bi cevap
Yapmadım mı sanıyorsun? Onu ihmal ettiğim zaman, beni daha çok ihmal ediyor.Onu ihmal et o zmn önemser seni bir süre ihmal et eşini kimseyi takma
Allah akil fikir versn ins ona su dunyada senden degerli birsey olamazYapmadım mı sanıyorsun? Onu ihmal ettiğim zaman, beni daha çok ihmal ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?