Hanileyim ben galiba 🎉

Canım benim ya üzülme kendini yıpratma biliyorum demesi kolay ama yine de sabırlı ol. Ne güzel çalışıyormuşsun sende zamanla eşini ikna edersen ayrılırsınız belki o evden. Ama inan stresin senin hayatını dengeni bozar onlara bişey olmaz onun için aza indirmeye çalış.

Senin üzüldüğünü bile bile nsl susuyor anlamıyorum senmi önenlisin onlarmı
Ben eşimle tanışdığım zaman ayrı yaşayacaksak evlenirim demişdim. O da evet ayrı olucaz ama bi süreliğine annemlerle kalıcaz dedi. Çünkü evi satıp 2 tane ev alacaktık. Temmuzun ilk günlerinde kavgamız çıktı. Hiç birşey yapmadığım halda görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Meğersem geç uyandığım içinmiş. Geç uyanıp evleri geç temizledim diye surat astı. Konuşmadı benimle. Akşama kadar öyle yaptı. Çamaşırları asarken eşimle konuştuğunu duydum beni çekiştiriyordu. O gün aşırı stress yaptım belki de ondan gecikti adetim

Takma kuzum onları ins tez zamanda ayri evin olur esinle agiz tadiyla

Ne kadar celallenmissiniz Rahatsiz oluyosaniz girip okumasaydiniz yazmasaydiniz keşke, kimse kimsenin gözüne sokarak hamileyim demiyor ki siz oyle anlamissiniz. Konu sahibi zaten demis tecrubesizim diye sevinmis sormus sevincini paylasmak istemek göze sokmakmi yoksa bu kadar agresif davranip hevesi kursaginda birakmakmi gerekir.

Aboo bende aynıyım kaynanam iki küçük(8-11yaşlarında) çocuğu bekar(20yasinda) oğlu kayınbabam ben kaynanam cümbür cemat yaşıyoz asırı stres yük biz gelinlerde oluyo
Boyle yasamayi neden kabul ediyorsunuz anlamıyorum. Keske evinizi ayirip cocuk düşünseydiniz

İnşaAllah canım hepimiz için hayırlısı olsun

Ne süper bi cevap

Canim kaset testte silik cizgi çıktıysa hamilesindir insallah hem regl gecmis saglik merkezine gidip test ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…