- Konu Sahibi Gizemliturk46
-
Ayy yoook orda hepimiz bunun için mücadele ediyoruz zaten aylardırBanada isim yabanci gelmiyo belki konusmuslugumuz bile var. Ama o sekil davranmasi hosuma gitmedi. Az cok taniyosun beni aylardirkimseye igneleyici bi lafim sözüm olmaz kimseyi kirmam sevilen biriyimdir ama haksizliga gelemedim. Biz aylardir birbirimizn sevinciyle seviniyoruz birimiz hamile kalsa gozumuze sokar gibi yapma demiyoruz hatta düşükte kimyasal gebelik geciren arkadaslarimiza bile elimizden geldigince moral veriyoruz. Ben hamile kaldigimda testimi attigimda bana böyle derseniz yolarım aşko sizi ama eminimki benim kadar sizde sevinirsiniz
Kendi temizlesin. Siz temizlik gorevlisimisiniz. Bi evde yasaniyorsa işler ortak olmali. İnsanlik hali uyuyabilirizde. Bosver assın surat hicte umrunda olmasin selaminida almiyosa sende bidakine selam verme. Eşin calisip kazanip getirip sen yiyosan kimsede hayatina karisamazCanım benim uykudan geç kalkdığım ve evleri geç temizlediğim için görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Kv bakmasam kim bilir nasıl kıyamet kopar
O bile olmaz da hani bir nebze anlayabilirim..Bence anne baba tekse de olmaz ya. Yani tamam yardımcı olur insan ancak, ben evleniyorum eşimin bakıma muhtaç anne babasına bakmak için değil ki.
Öyle hayat geçmez ki. Karım aileme hizmet etsin diyen erkek de evlenmesin bi zahmet.
Ay insallah aşkomm seviyore seniAyy yoook orda hepimiz bunun için mücadele ediyoruz zaten aylardırgorucez inşallah o cift çizgileri
Zor inşallah herşey gönlünüzce olsun,Kayınpederim vefat edeli 2 sene oldu. Görümcem de eşiyle yeniden barışmayı düşünüyor. Kavgamız olduğu zaman ayrı yaşamayı dile getirdim. Kaynanam " ben nolucam? Ben kimle kalıcam?" Dedi.
Eşim de sen ablamla kalacaksın bizim planlarımız böyleydi dedi. Görümcem de " ben kocamla barışıcam ve gidicem"
Eğer giderse belki kaynanamı bi şekilde idare ederim diye düşünüyorum
Cümlemizin gönlünce olsun herşeyZor inşallah herşey gönlünüzce olsun,
Ayrıca KV sizde kalsa bile.gorumcenizde kızı ikinizinde ayrı ayrı bakması lazım.
Ben kocamla Barışcam hadi eyvallah gibi olmamalı
Çift çizgi çıkıp kan testinde negatif gören çok fazla kişi var, kaldı ki üye bilmiyor olabilir bilse neden sorsun ki.Agresif olduğuma siz karar vermeyin bence. Ayrıca başlıkla üyenin yazdığı hiç uyuşmuyor. Hele dediklerinzle hiç alakası yok. Açık açık desinki hamileym sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum vs. Bizde elbet mutluluğunu paylaşır tebrik ederiz. Bnm kızdığım nokta bilindik açık soruları bilmemezlige vurup onay beklemek acizliktir. Çift çizgi çıktı hamile miyim. Yok hamile degilsin. Menepoza girdin mi diyelim ne diyelim. Ayrıca iki yillik evli birinin hamilelik adına hiç bişey bilmemesi de ayrı bir trajedi.
Sağolun iyi düşünceniz içinÇift çizgi çıkıp kan testinde negatif gören çok fazla kişi var, kaldı ki üye bilmiyor olabilir bilse neden sorsun ki.
Bu soru gibi binlerce var test atıp hamile miyim diyenler..
Muhteşem bir cevapÜye belki uzun zamandır bu anı bekliyordur?
Hepimiz ikinci çizgiyle gebe olduğumuzu akıl ediyoruz,ama testte ikinci bir çizgi olduğunu bir de başkalarının onaylayıp evet sen hamilesin güzellemesi yapıp tebrik etmelerini pek âlâ isteyebiliriz.. bu kadar agresif olmayın
Yavrum açıklama yapmak zorunda değilsin kiBen öne çıksın diye yazdım o başlığı daha yirmi yaşında iki yılık evliyim gebelik hakında ne bilmemi bekliyorsunuz hemde silik çıkmış bir testen burdaki tecrübelilerden yardım istedim sadece bunu neden bu kdr uzatınız
Bence o kişi kendine sormalı sorunum nedir diye..Amma azarlamışsınız kadını, istediğini sormaya hakkı var. Belki uzun zamandır bekliyordur bilemezsiniz. Sevincini, heyecanını paylaşması suç değil. Bence sorununu sormayın artık, cevap vermeye hevesi de kalmamıştır eminim
Kesinlikle ilk öyle düşündüm. Kadın seni ne tanır ne eder, neden gözüne sokmaya çalışsın. Tamamen boş bir yorum. Hevesi kursağında kalmış kadıncagızınKiskanclikmidir nedir anlamis değilim. En sinir oldugum şeydir birinin hevesini kursaginda biraktirmak. Hamile dir insallah konu sahibi ve hamile kalbi kırmak dağ yikmak gibidir derdi annem. Rahatsiz oluyorsan bakmazsin görmezsin. İnsan cok bekledigi biseyin oldugunu görünce ikilemde kaliyor onaylatmak istiyor bilenlerden. 2 kocaman cocugum var simdi yine testim silik ciksa sorarim varmi sizce yokmu diye
Asla takma ve kimseden haksız yere de özür dileme. Özür dilenmesi gereken kişi sensin.Sağolun iyi düşünceniz içinherkes sizin bizim gibi bakamıyor hayata malesef
Yaşımdan büyük diye saygımı bozmayayım diye açıklama yaptm özür diledimMuhteşem bir cevap
Yavrum açıklama yapmak zorunda değilsin ki
Bence o kişi kendine sormalı sorunum nedir diye..
Kesinlikle ilk öyle düşündüm. Kadın seni ne tanır ne eder, neden gözüne sokmaya çalışsın. Tamamen boş bir yorum. Hevesi kursağında kalmış kadıncagızın
Boş ver, özür dilenecek bir şey yapmadın sen.Yaşımdan büyük diye saygımı bozmayayım diye açıklama yaptm özür diledim
Boş ver, özür dilenecek bir şey yapmadın sen.
Gayet hanım efendi bir şekilde soru sordun
Anında çıktı silik cıžgimSilik çizgi yüzünden heveslendiğim olmuştu daha önce. Sonuçta anında mı silik çizgi çıktı yoksa sonradan mı? İstiyorsaniz insallah hamilesinizdir
O zaman testi tekrarla, daha belirgin çıkarsa hamilesinAnında çıktı silik cıžgim
Bu yaptığınız çok çok yanlış. Ne olmuş yani öyle dediyse . Belki de dediğiniz gibidir belki de hamile olduğunu bizimle paylaşmak istedi ne var bunda bu kadar sinirlenecek. Çok ayıp gerçekten. Birbirimibizin hamile olmasına çok çok sevinelim ki Allah da bizim kardeşimiz için sevildiğimizi, onun için mutlu olduğumuzu görsün bize de versin . Naçizane fikrim bu. Hiçte acizlik değil. Çok kaba üslubunuz varAgresif olduğuma siz karar vermeyin bence. Ayrıca başlıkla üyenin yazdığı hiç uyuşmuyor. Hele dediklerinzle hiç alakası yok. Açık açık desinki hamileym sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum vs. Bizde elbet mutluluğunu paylaşır tebrik ederiz. Bnm kızdığım nokta bilindik açık soruları bilmemezlige vurup onay beklemek acizliktir. Çift çizgi çıktı hamile miyim. Yok hamile degilsin. Menepoza girdin mi diyelim ne diyelim. Ayrıca iki yillik evli birinin hamilelik adına hiç bişey bilmemesi de ayrı bir trajedi.
Sende kuruma çıkmış mıydı?Kuruma çizgisi değilse yani ilk 5 dkikada çizgi çıktıysa yüksek ihtimalle hamilesiniz :) kan testi ile kesinleştirin , hayırlı olsun
Çoook :)Sende kuruma çıkmış mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?