Hanileyim ben galiba 🎉

Ayy yoook orda hepimiz bunun için mücadele ediyoruz zaten aylardır gorucez inşallah o cift çizgileri

Canım benim uykudan geç kalkdığım ve evleri geç temizlediğim için görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Kv bakmasam kim bilir nasıl kıyamet kopar
Kendi temizlesin. Siz temizlik gorevlisimisiniz. Bi evde yasaniyorsa işler ortak olmali. İnsanlik hali uyuyabilirizde. Bosver assın surat hicte umrunda olmasin selaminida almiyosa sende bidakine selam verme. Eşin calisip kazanip getirip sen yiyosan kimsede hayatina karisamaz

O bile olmaz da hani bir nebze anlayabilirim..
Kesinlikle öyle, zor bir hayat

Zor inşallah herşey gönlünüzce olsun,
Ayrıca KV sizde kalsa bile.gorumcenizde kızı ikinizinde ayrı ayrı bakması lazım.
Ben kocamla Barışcam hadi eyvallah gibi olmamalı

Çift çizgi çıkıp kan testinde negatif gören çok fazla kişi var, kaldı ki üye bilmiyor olabilir bilse neden sorsun ki.
Bu soru gibi binlerce var test atıp hamile miyim diyenler..

Çift çizgi çıkıp kan testinde negatif gören çok fazla kişi var, kaldı ki üye bilmiyor olabilir bilse neden sorsun ki.
Bu soru gibi binlerce var test atıp hamile miyim diyenler..
Sağolun iyi düşünceniz için herkes sizin bizim gibi bakamıyor hayata malesef

Muhteşem bir cevap
Yavrum açıklama yapmak zorunda değilsin ki

Bence o kişi kendine sormalı sorunum nedir diye..
Kesinlikle ilk öyle düşündüm. Kadın seni ne tanır ne eder, neden gözüne sokmaya çalışsın. Tamamen boş bir yorum. Hevesi kursağında kalmış kadıncagızın

Yaşımdan büyük diye saygımı bozmayayım diye açıklama yaptm özür diledim

Kizlar mrb banada yardımcı olabilirmisiniz pco var bendede adetlerim normalde 32 36 gün arasında değişir.bu ay reglimden sonraki 42. Gunumdeyim.ama hala adet olmadim.takvime göre 6 gün gecikmiş oluorum.2 gün gecikme olduğunda Dr hem ultrasonla baktı hemde beta negatif geldi.bana progestan verdi regli olmam için.yumurtlamadan sonrakide 22.gunum.progestanda kullansam kullanırken bile olmam gerekirdi diye dusunuorum hiç bu kadar gecikmedim çünkü.bugun test yaptım ilk 10 dk da çıkmadı yarım saat geçince böyle oldu.hamile olma ihtimalim varmi.oncomed diye bir test hızlı gebelik testiymis testtenmi kaynaklı böyle çıkıyor.ilk idrarim degil.baska bir testle mi bakiyim.ama dediğim gbi ilk 10 dk hiç birşey cikmadi.biraz belirgin olanı öğlen saatlerinde yaptım.belirsiz olani aksam yaptim

Eklentiler

• IMG_20220724_202901.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20220724_202850.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 32
Silik çizgi yüzünden heveslendiğim olmuştu daha önce. Sonuçta anında mı silik çizgi çıktı yoksa sonradan mı? İstiyorsaniz insallah hamilesinizdir

Bu yaptığınız çok çok yanlış. Ne olmuş yani öyle dediyse . Belki de dediğiniz gibidir belki de hamile olduğunu bizimle paylaşmak istedi ne var bunda bu kadar sinirlenecek. Çok ayıp gerçekten. Birbirimibizin hamile olmasına çok çok sevinelim ki Allah da bizim kardeşimiz için sevildiğimizi, onun için mutlu olduğumuzu görsün bize de versin . Naçizane fikrim bu. Hiçte acizlik değil. Çok kaba üslubunuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…