- 14 Nisan 2022
- 402
- 75
- 18
- 26
- Konu Sahibi Gizemliturk46
-
Aslında eşim bana karşı kötü biri değil. Biliyorum ki, o da ayrı yaşamak istiyor. Ama annesini de kıramıyorAileniz arkanızda değil mi? Sanki eşinizle de problemleriniz var gibi geldi bana. Bu süreçte bence çocuk düşünmeyin.
Amin canım, hepimizin hakkında hayırlısı olsunHakkınızda hayırlısı olsun. Ama öyle kesin boşanamam demeyin, evlilik kötü gidiyorsa durmanın anlamı yok. Çok şükür çalışıyorsunuz, mecbur değilsiniz bunları çekmeye
kaynanaylamı yaşıyon snde tek stres kaynağı biz kadınlarda kaynana
Ve hanimefendinin bizim topikte olmasıKatiliyorum arkadasim sanaBide zaten konu sahibi yazmis konusunun başlığına “GALİBA” diye ama konu sahibini azarlamaktan sanirim bunu gorememis. Ben bunun adini kiskanclik olarak adlandirdim ve okuyunca gerçekten sinirim bozuldu.
Yani yaptigi agresif hareketlere ve azarlamasina bakaraktan bende kiskancliktan dolayi yaptigini düşünüyorum. bende gebe kalmak istiyorum uzunca bi zamandir da deniyorum ama konu sahibinin konusu basligi karsisinda ne agresiflestim ne azarladim nede gözüme soktuğunu düşündüm.Bunu yapanlar var ama, şu an çocuk düşüncem yok ancak deli gibi istediğim zamanlarda gözüme sokanlar oluyordu, ben kişinin kıskançlıktan dolayı söylediğini düşünmüyorum.
Banada isim yabanci gelmiyo belki konusmuslugumuz bile var. Ama o sekil davranmasi hosuma gitmedi. Az cok taniyosun beni aylardirVe hanimefendinin bizim topikte olmasıkendi hamile kalınca demekki atmayacak bize var mı yok mu diye
İnşallah ayrı bir eviniz olurAslında eşim bana karşı kötü biri değil. Biliyorum ki, o da ayrı yaşamak istiyor. Ama annesini de kıramıyor
Yaşımdan büyük diye özür diledim saygımı bozmiyayım diyeKonu sahibi neden özür diliyor onu da anlamış değilim. Gayet güzel bilenlerden emin olmak için mesaj almak istiyor.Böyle bi durumda ben olsam değil özür dilemek bi güzel ağzının payını verirdim. Mecbur değilsin ki kadının konusuna mesaj yazıp bide üstüne azarlamaya. Git başka konulara mesaj at. Konu sahibi gebe olmasından emin olmak istiyor. Bu kadar basit!!!
Neyi abartı hanfendi düzelteyimTepkisi bana da abartı geldi ama kıskançlığa yormanız tuhaf olmuş.
Teşekürler doğruyu gördüğün içinKatiliyorum arkadasim sanaBide zaten konu sahibi yazmis konusunun başlığına “GALİBA” diye ama konu sahibini azarlamaktan sanirim bunu gorememis. Ben bunun adini kiskanclik olarak adlandirdim ve okuyunca gerçekten sinirim bozuldu.
Teşekürler güzel yorumunuz içinYa kıyamam bir de özür falan dilemiş. Zorbalığa yer yok kimse kusura bakmasın.
İsteyen herkesin canım benimİnşallah ayrı bir eviniz olur
Teşekürler güzel yorumunuz içinKiskanclikmidir nedir anlamis değilim. En sinir oldugum şeydir birinin hevesini kursaginda biraktirmak. Hamile dir insallah konu sahibi ve hamile kalbi kırmak dağ yikmak gibidir derdi annem. Rahatsiz oluyorsan bakmazsin görmezsin. İnsan cok bekledigi biseyin oldugunu görünce ikilemde kaliyor onaylatmak istiyor bilenlerden. 2 kocaman cocugum var simdi yine testim silik ciksa sorarim varmi sizce yokmu diye
65 yaşındaki annem tek basina yasayabiliyor. Eminimki kv denizde tek yasayabilir eli ayagi tutuyorsa kimseye yük olmadan. Ayrica hastaliktada tek size kalmamali. Dönüşümlü idare edilmeli ve bakmak istemezsenizde saygi duyulmali.Aslında eşim bana karşı kötü biri değil. Biliyorum ki, o da ayrı yaşamak istiyor. Ama annesini de kıramıyor
Canım benim uykudan geç kalkdığım ve evleri geç temizlediğim için görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Kv bakmasam kim bilir nasıl kıyamet kopar65 yaşındaki annem tek basina yasayabiliyor. Eminimki kv denizde tek yasayabilir eli ayagi tutuyorsa kimseye yük olmadan. Ayrica hastaliktada tek size kalmamali. Dönüşümlü idare edilmeli ve bakmak istemezsenizde saygi duyulmali.
Ah benim kadersiz gülüm rabbim ins yüzüne güller açtıracak zamanı tez elden getirir sana bu çektiklerin onların başına patlasın onlarda çeksin insCanım benim uykudan geç kalkdığım ve evleri geç temizlediğim için görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Kv bakmasam kim bilir nasıl kıyamet kopar
Sizin değil, gözümüze sokuyorsun diyen üyenin yorumu abartı dedim.Neyi abartı hanfendi düzelteyim
Aslında eşim bana karşı kötü biri değil. Biliyorum ki, o da ayrı yaşamak istiyor. Ama annesini de kıramıyor
AnldmSizin değil, gözümüze sokuyorsun diyen üyenin yorumu abartı dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?