Hanileyim ben galiba 🎉

Aileniz arkanızda değil mi? Sanki eşinizle de problemleriniz var gibi geldi bana. Bu süreçte bence çocuk düşünmeyin.
Aslında eşim bana karşı kötü biri değil. Biliyorum ki, o da ayrı yaşamak istiyor. Ama annesini de kıramıyor

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama öyle kesin boşanamam demeyin, evlilik kötü gidiyorsa durmanın anlamı yok. Çok şükür çalışıyorsunuz, mecbur değilsiniz bunları çekmeye
Amin canım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ve hanimefendinin bizim topikte olması kendi hamile kalınca demekki atmayacak bize var mı yok mu diye

Bunu yapanlar var ama, şu an çocuk düşüncem yok ancak deli gibi istediğim zamanlarda gözüme sokanlar oluyordu, ben kişinin kıskançlıktan dolayı söylediğini düşünmüyorum.
Yani yaptigi agresif hareketlere ve azarlamasina bakaraktan bende kiskancliktan dolayi yaptigini düşünüyorum. bende gebe kalmak istiyorum uzunca bi zamandir da deniyorum ama konu sahibinin konusu basligi karsisinda ne agresiflestim ne azarladim nede gözüme soktuğunu düşündüm.

Ve hanimefendinin bizim topikte olması kendi hamile kalınca demekki atmayacak bize var mı yok mu diye
Banada isim yabanci gelmiyo belki konusmuslugumuz bile var. Ama o sekil davranmasi hosuma gitmedi. Az cok taniyosun beni aylardir kimseye igneleyici bi lafim sözüm olmaz kimseyi kirmam sevilen biriyimdir ama haksizliga gelemedim. Biz aylardir birbirimizn sevinciyle seviniyoruz birimiz hamile kalsa gozumuze sokar gibi yapma demiyoruz hatta düşükte kimyasal gebelik geciren arkadaslarimiza bile elimizden geldigince moral veriyoruz. Ben hamile kaldigimda testimi attigimda bana böyle derseniz yolarım aşko sizi ama eminimki benim kadar sizde sevinirsiniz

Yaşımdan büyük diye özür diledim saygımı bozmiyayım diye

Teşekürler doğruyu gördüğün için

Teşekürler güzel yorumunuz için

Aslında eşim bana karşı kötü biri değil. Biliyorum ki, o da ayrı yaşamak istiyor. Ama annesini de kıramıyor
65 yaşındaki annem tek basina yasayabiliyor. Eminimki kv denizde tek yasayabilir eli ayagi tutuyorsa kimseye yük olmadan. Ayrica hastaliktada tek size kalmamali. Dönüşümlü idare edilmeli ve bakmak istemezsenizde saygi duyulmali.

Canım benim uykudan geç kalkdığım ve evleri geç temizlediğim için görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Kv bakmasam kim bilir nasıl kıyamet kopar

Canım benim uykudan geç kalkdığım ve evleri geç temizlediğim için görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Kv bakmasam kim bilir nasıl kıyamet kopar
Ah benim kadersiz gülüm rabbim ins yüzüne güller açtıracak zamanı tez elden getirir sana bu çektiklerin onların başına patlasın onlarda çeksin ins

Evlenmeye yüreği varsa anasını üzmeyede olacak seni eziyet çektirmek için üžmek için garip anamın dizinin dibinden ayırmadı heralde allını başına toplasın el kızısın sen ona allahın emanetisin

Kadin 2 cumle yazdi gitti hala arkasindan konusuyorsunuz ya saka gibisiniz, herkes iyilik melegi olmus ne farkınız kaldi simdi o uyeden? Ustune birde siz daha cok yazip cizdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…