- 14 Nisan 2022
- 402
- 75
- 18
- 26
- Konu Sahibi Gizemliturk46
-
Amin canım benim AminAllah akil fikir versn ins ona su dunyada senden degerli birsey olamaz
Herşey üstüme geliyor bir yandan da adet olmadım sinirlerim tamamen bozuldu. Annem ablam dr a git, soğan suyu iç bilmem ne yap ne yap dedikçe daha da sinirlerim bozuluyor (((Allah akil fikir versn ins ona su dunyada senden degerli birsey olamaz
Amma azarlamışsınız kadını, istediğini sormaya hakkı var. Belki uzun zamandır bekliyordur bilemezsiniz. Sevincini, heyecanını paylaşması suç değil. Bence sorununu sormayın artık, cevap vermeye hevesi de kalmamıştır eminimAnladım sorun nedir
Ne günlere kaldıkbirbirini azarlamak nedir. Yorum yapmazsın olur biter.
Kiskanclikmidir nedir anlamis değilim. En sinir oldugum şeydir birinin hevesini kursaginda biraktirmak. Hamile dir insallah konu sahibi ve hamile kalbi kırmak dağ yikmak gibidir derdi annem. Rahatsiz oluyorsan bakmazsin görmezsin. İnsan cok bekledigi biseyin oldugunu görünce ikilemde kaliyor onaylatmak istiyor bilenlerden. 2 kocaman cocugum var simdi yine testim silik ciksa sorarim varmi sizce yokmu diyeAmma azarlamışsınız kadını, istediğini sormaya hakkı var. Belki uzun zamandır bekliyordur bilemezsiniz. Sevincini, heyecanını paylaşması suç değil. Bence sorununu sormayın artık, cevap vermeye hevesi de kalmamıştır eminim
Ya kıyamam bir de özür falan dilemiş. Zorbalığa yer yok kimse kusura bakmasın.Kiskanclikmidir nedir anlamis değilim. En sinir oldugum şeydir birinin hevesini kursaginda biraktirmak. Hamile dir insallah konu sahibi ve hamile kalbi kırmak dağ yikmak gibidir derdi annem. Rahatsiz oluyorsan bakmazsin görmezsin. İnsan cok bekledigi biseyin oldugunu görünce ikilemde kaliyor onaylatmak istiyor bilenlerden. 2 kocaman cocugum var simdi yine testim silik ciksa sorarim varmi sizce yokmu diye
Keşke çocuk düşünmek yerine evliliğinizi gözden geçirseniz. Üstelik çalışıyormuşsunuz, kendinize bunu reva görmeyin. Ev üstüne ev mi olurmuş.Ben eşimle tanışdığım zaman ayrı yaşayacaksak evlenirim demişdim. O da evet ayrı olucaz ama bi süreliğine annemlerle kalıcaz dedi. Çünkü evi satıp 2 tane ev alacaktık. Temmuzun ilk günlerinde kavgamız çıktı. Hiç birşey yapmadığım halda görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Meğersem geç uyandığım içinmiş. Geç uyanıp evleri geç temizledim diye surat astı. Konuşmadı benimle. Akşama kadar öyle yaptı. Çamaşırları asarken eşimle konuştuğunu duydum beni çekiştiriyordu. O gün aşırı stress yaptım belki de ondan gecikti adetim
Katiliyorum arkadasim sanaYa kıyamam bir de özür falan dilemiş. Zorbalığa yer yok kimse kusura bakmasın.
Tepkisi bana da abartı geldi ama kıskançlığa yormanız tuhaf olmuş.Katiliyorum arkadasim sanaBide zaten konu sahibi yazmis konusunun başlığına “GALİBA” diye ama konu sahibini azarlamaktan sanirim bunu gorememis. Ben bunun adini kiskanclik olarak adlandirdim ve okuyunca gerçekten sinirim bozuldu.
Kiskancliga yormamin sebebi şu oldu su cumleTepkisi bana da abartı geldi ama kıskançlığa yormanız tuhaf olmuş.
Ah ahh ....Ben eşimle tanışdığım zaman ayrı yaşayacaksak evlenirim demişdim. O da evet ayrı olucaz ama bi süreliğine annemlerle kalıcaz dedi. Çünkü evi satıp 2 tane ev alacaktık. Temmuzun ilk günlerinde kavgamız çıktı. Hiç birşey yapmadığım halda görümcem bana surat astı. Selamımı bile almadı. Meğersem geç uyandığım içinmiş. Geç uyanıp evleri geç temizledim diye surat astı. Konuşmadı benimle. Akşama kadar öyle yaptı. Çamaşırları asarken eşimle konuştuğunu duydum beni çekiştiriyordu. O gün aşırı stress yaptım belki de ondan gecikti adetim
Bunu yapanlar var ama, şu an çocuk düşüncem yok ancak deli gibi istediğim zamanlarda gözüme sokanlar oluyordu, ben kişinin kıskançlıktan dolayı söylediğini düşünmüyorum.Kiskancliga yormamin sebebi şu oldu su cumle
“hamile olduğunu bile bile insanların gözüne sokarak paylaşan kisileri hiç sevmedim”
Silik çizgi ise gebelim vardırAdetim dört gün geçti diye test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?
Bence anne baba tekse de olmaz ya. Yani tamam yardımcı olur insan ancak, ben evleniyorum eşimin bakıma muhtaç anne babasına bakmak için değil ki.Ah ahh ....
Bu tarz şeyler bana göre hiç kabul edilmemeli, ev alcaz birlikte oturalım, bir iki sene para biriktiriz vs..anne baba tek değilse,bakıma muhtaç değilse kabul etmemek gerekiyor..
İnşallah herşey gönlünüzce olur
7 aylık evliyim ne yapa bilirim ki? Boşanın derseniz boşanamam. Boşanacağımı eşime söylemiştim kayınvalidem, görümcem, eşim kesinlikle karşımı aldı. Annemin evine gidecektim. Karşımı aldılar. Eşim benden biraz sabr etmemi istiyor. Ben de bi süreliğine bekliyorumKeşke çocuk düşünmek yerine evliliğinizi gözden geçirseniz. Üstelik çalışıyormuşsunuz, kendinize bunu reva görmeyin. Ev üstüne ev mi olurmuş.
Aileniz arkanızda değil mi? Sanki eşinizle de problemleriniz var gibi geldi bana. Bu süreçte bence çocuk düşünmeyin.7 aylık evliyim ne yapa bilirim ki? Boşanın derseniz boşanamam. Boşanacağımı eşime söylemiştim kayınvalidem, görümcem, eşim kesinlikle karşımı aldı. Annemin evine gidecektim. Karşımı aldılar. Eşim benden biraz sabr etmemi istiyor. Ben de bi süreliğine bekliyorum
Kayınpederim vefat edeli 2 sene oldu. Görümcem de eşiyle yeniden barışmayı düşünüyor. Kavgamız olduğu zaman ayrı yaşamayı dile getirdim. Kaynanam " ben nolucam? Ben kimle kalıcam?" Dedi.Ah ahh ....
Bu tarz şeyler bana göre hiç kabul edilmemeli, ev alcaz birlikte oturalım, bir iki sene para biriktiriz vs..anne baba tek değilse,bakıma muhtaç değilse kabul etmemek gerekiyor..
İnşallah herşey gönlünüzce olur
Babam vefat edeli 18 yıl oldu. 1 annem var başka da kimsem yok.Aileniz arkanızda değil mi? Sanki eşinizle de problemleriniz var gibi geldi bana. Bu süreçte bence çocuk düşünmeyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama öyle kesin boşanamam demeyin, evlilik kötü gidiyorsa durmanın anlamı yok. Çok şükür çalışıyorsunuz, mecbur değilsiniz bunları çekmeyeBabam vefat edeli 18 yıl oldu. 1 annem var başka da kimsem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?