güllü yüzüğü görünce niye ağladı acaba muzaffer behiyenin yüzğünümü hediye etmek istedi?
ya arkadaslar bu dizi oldukca enteresan olacaga benziyor,
muzaffer beyin cokda iyi bir karekter olmadigini dusunuyordum zaten ama dunku bolumde kotu bir karekteride gecti hasta ruhlu biri olarak cikti karsimiza farketdinizmi?
korkarim muzaffer beyimizin kardesi hakli cikacak ve gullu cok uzulecek bu gidisle ..
adam karisinin hayaliyle yasamiyor sadec, korkarim karisinin katilide cikacak! ,
elbise aldiklari yerdeki madamla gulunun diyalog'lari oyle zaman gecsin diye yapilan diyalog degildi bence!
benle ayni fikirde olan arkadaslarim varmi merak ediyorum?
kızlar halide güllüye behiyeyi anlatırken korkunç bir kazada öldü demişti abim kendini suçluyor vs. demişti,ama madam güllüye anlatırken attan düştü felç oldu,sonrada intihar ettti dedi,halide felçten filan bahsetmemişti,acaba behiye ölmemiş olabilirmi,ileriki bölümlerde çiftliğin kilitli bir odasından çıkabilirmi,ayyy çok şüpheci oldum haaa,bu arada ramazanada yazık beee,aslında muzo manyağın teki ,güllü ramazandan kurtulmak için daha büyük bir belaya giriyor sanki,
Ben dün akşam ara ara izleyebildim.Eski versiyonunu da hiç hatırlamıyorum..Muzafferle ilgili aynı şeyleri ben de düşündüm..kaydirigubbakcemile5
hanimin ciftligidemi aski memnu gibi ikinci kez cekiliyor ?
ne yazikki ben ne aski memnunun nede hanimin ciftliginin kitaplarini okudum
yaprak dokmunu okudum ama onunda diziyle ilgisi yok CADIARZU bunlar ne kadar uyumlu kalir kitabina bilinmez:bbo:
Ben bu diziyi yeni keşfettim 3 bölümünü izledim henüz, ama Muzaffer karakterinden hiiiç hoşlanmadım.Koyunu vurdu sonra da diğerlerini zehirledi ya benim için orada bitti.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?