Hanımın Çiftliği Kanal D

güllü:bu akşam seni bu masada istemiyorum
kötü kadın:saçmaladığının farkındasın galiba -tatlicadiarzu-
saçmalarım saçmalamam keyfimmin bileceğeee işş :sm_cool:
afferin kız güllü eli maşalı sositososito

muzaffer güllü de behiyeyi görmek tekrar yaşamak istiyor
ama güllü izin vermiyor
aferim güllüye

ramazana bende çok acıdım güllü dediya bu dünyada tek senle ben klalsakta ben sana varmam ne olursa olsun sevmem diye çok acıklı bakıyordu muzafferbey okadar döğdü sesetmedi karşılıksız sevmekte ne kötüya hayttada var böyle karşılıksız aşklar çokkkkkkk

sonlara doğru bakamadım ya biri özet geçse ne iyi olurdu...
zarları ne yaptılar yemeğe çıktılar mı güllü o yeşil elbiseyi mi giydi?
ay çatlıycam yaf..

güllü yüzüğü görünce niye ağladı acaba muzaffer behiyenin yüzğünümü hediye etmek istedi?

güllü yüzüğü görünce niye ağladı acaba muzaffer behiyenin yüzğünümü hediye etmek istedi?

Evet canım a.s
Behiyenin günlügünü okudu ya, Muzaffer aynı elbiseyi, aynı mekanı, aynı hareketleri (mekanı kapatmak, onlara ait sarkıyı calmak) yapınca Güllü öyle oldu. Bide Kemal faktörüde var galiba. :çok üzgünüm:

ya arkadaslar bu dizi oldukca enteresan olacaga benziyor,

muzaffer beyin cokda iyi bir karekter olmadigini dusunuyordum zaten ama dunku bolumde kotu bir karekteride gecti hasta ruhlu biri olarak cikti karsimiza farketdinizmi?
korkarim muzaffer beyimizin kardesi hakli cikacak ve gullu cok uzulecek bu gidisle ..
adam karisinin hayaliyle yasamiyor sadec, korkarim karisinin katilide cikacak! ,
elbise aldiklari yerdeki madamla gulunun diyalog'lari oyle zaman gecsin diye yapilan diyalog degildi bence!

benle ayni fikirde olan arkadaslarim varmi merak ediyorum
?

Ben dün akşam ara ara izleyebildim.Eski versiyonunu da hiç hatırlamıyorum..Muzafferle ilgili aynı şeyleri ben de düşündüm..kaydirigubbakcemile5

kızlar halide güllüye behiyeyi anlatırken korkunç bir kazada öldü demişti abim kendini suçluyor vs. demişti,ama madam güllüye anlatırken attan düştü felç oldu,sonrada intihar ettti dedi,halide felçten filan bahsetmemişti,acaba behiye ölmemiş olabilirmi,ileriki bölümlerde çiftliğin kilitli bir odasından çıkabilirmi,ayyy çok şüpheci oldum haaa,bu arada ramazanada yazık beee,aslında muzo manyağın teki ,güllü ramazandan kurtulmak için daha büyük bir belaya giriyor sanki,

:roflol::roflol: sende benden beter senarist ciktin yaa :roflol:

olmaz olmaz turkdur ne yapsa yeridir :tomato:

valla ramazani izlerken gozlerin dolacak kendini zor tutacaksin deseydi biri hadi ordan derdim ama adam gercekten cok guzel olnadi ozelikle bu bolumdeki sahnelerini helal olsunalkisalkisalkis

Ben dün akşam ara ara izleyebildim.Eski versiyonunu da hiç hatırlamıyorum..Muzafferle ilgili aynı şeyleri ben de düşündüm..kaydirigubbakcemile5

hanimin ciftligidemi aski memnu gibi ikinci kez cekiliyor ?
ne yazikki ben ne aski memnunun nede hanimin ciftliginin kitaplarini okudum
yaprak dokmunu okudum ama onunda diziyle ilgisi yok CADIARZU bunlar ne kadar uyumlu kalir kitabina bilinmez:bbo:

Tabi canım daha önce çekilmiş güllü rolünü ilknur bozkurt oynamış..Muzafferde sanırım Fikret Hakanmış:1rolleyes:

Ben bu diziyi yeni keşfettim 3 bölümünü izledim henüz, ama Muzaffer karakterinden hiiiç hoşlanmadım.Koyunu vurdu sonra da diğerlerini zehirledi ya benim için orada bitti.lmaz:

Ben bu diziyi yeni keşfettim 3 bölümünü izledim henüz, ama Muzaffer karakterinden hiiiç hoşlanmadım.Koyunu vurdu sonra da diğerlerini zehirledi ya benim için orada bitti.lmaz:

Evet bencedelmaz:

muzaffer çok acımasız biri güllüyle evlenince bakalım neler yapacak behiyeyi o öldürmüş bile olabilir nasıl öldüğü ne olduğu hatta öldüğü bile belli değil

şu muzafferde tam taklitçi çıktı güllü biraz behiyeye benziyo diye abarttı yani insan her kadına aynı şekilde evlenmemi teklif edermiş yakında muzo güllüye behiyede demeye başlar,güllü çok iyi yaptı kabul etmemekle valla kız çok çakal çıktı hemşireyede yapmadığını bırakmaz artık kadın evden kaçar yakında

kizlar ben simdi gordum dizinin ozetini , gullu muzafferden cocuk doruruyormus Muzaffer Bey ölüyormus , gullu ondan sonra cifligin hanimi oluyormus, muzafferin öldümu pek iyi lamaz dizi icin diye dusunuyorum akannehir

evet güllünü eski versiyonda oğlu oluyordu muzaffer beyde bu muzaffer kadarda acımasız değildi tek toprak meselelri muzaffer vurulup ölececek çitliğidi yakıyolardı güllüyle evlenince zaten hanımın çiftliği denecek zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…