Hanımın Çiftliği Kanal D

oyy kıyamam :çok üzgünüm:
gel bize ablam beraberce izleriz :1hug:

nedir bu cektigimiz bu yuro kanallarından bacım

Sağol canım benimŞeniz

Uçak kaçta var acabaCADIARZU

Sağol canım benimŞeniz

Uçak kaçta var acabaCADIARZU

Ucagı napcan ablam, özel helikopterimizi yollucam dur Ezelcigime haber verim (malum o özel helikopteriyle Bahar karısını yetistirdi ya Istanbullara) :roflol:

Kenaaaaannn :asigim: (ayy yanlıs topic) :roflol:

Ucagı napcan ablam, özel helikopterimizi yollucam dur Ezelcigime haber verim (malum o özel helikopteriyle Bahar karısını yetistirdi ya Istanbullara) :roflol:

Kenaaaaannn :asigim: (ayy yanlıs topic) :roflol:

Helikopterden korkarım ben özel uçağı varsa göndersin kenan:asigim:

Anlıyorum anlıyorum..vereliniortak

Lig Tv de maç var canım..Hafta sonu kabusu..:umursamaz:
kiyamam,:teselli: benimkine dedim oda bütün kanallari aramaya basladi:roflol:
oyy kıyamam :çok üzgünüm:
gel bize ablam beraberce izleriz :1hug:

nedir bu cektigimiz bu yuro kanallarından bacım

sorma dinden imandan cikariyolar beni, basiyom küfürümafoldumben
ufak reklamla büyük reklamin arasindaki farki biliyonmu:hulya:

niye mesajlarda test yaziyoki simdi , sasirdim ben böle bise yazmadim dedim kendi kendime bi baktim hepimizinkinde varbenneyaptımki

:roflol:Ne söylüyon akıllı maç var diye :roflol:

Ben olsam sesimi çıkarmam:roflol:

Teste gelince tickerlar geri gelcekmiş galibafisfisfis

donlu bacım cizelgeler acıldı yine ama bir siteden olur sadece acıklama yapıldı, basta gözükmedi takvimler ondan test yazdı simdi görünüyor :hooray:

anamm ramazana bak güllüye neler ediyor :mymeka:

kücükle büyük reklam arasında fark olsa gam yemem ama kücük ne kücüklügünü büyükte ne büyüklügünü biliyor almıs basını gidiyorlar kötükedihüso

Ya ne işin var senin uçakta zaten kenan beni alıp sana getirmiycek mi:mymeka:

Sen evde bekle bizi çay koy geliyoz:roflol:

:roflol: :roflol:

Kenancıgımı yalnız bırakamıyorum iste ablam anlasana :jeyyar:
Hadi bekliyorumm sofrayı donatmaya baslayayım bari, sonrada Beyaz Showa takılırız ohh gel keyfim gel :içelim:

Muzo Gülizarı yerle bir etti sositososito

:roflol:Ne söylüyon akıllı maç var diye :roflol:

Ben olsam sesimi çıkarmam:roflol:

Teste gelince tickerlar geri gelcekmiş galibafisfisfis
benden daha dikkatli bakiyo diziye bakmazki machihoyyyt
kücükle büyük reklam arasında fark olsa gam yemem ama kücük ne kücüklügünü büyükte ne büyüklügünü biliyor almıs basını gidiyorlar kötükedihüso

:roflol: haklisin valla biktirdilarmafoldumben
ufak reklamda kanal d nin d si kayboluyo büyük reklam da duruyo yerindekaydirigubbakcemile5 ona göre gidersin wc ye :roflol: yada zaplarsinkaydirigubbakcemile

:roflol: haklisin valla biktirdilarmafoldumben
ufak reklamda kanal d nin d si kayboluyo büyük reklam da duruyo yerindekaydirigubbakcemile5 ona göre gidersin wc ye :roflol: yada zaplarsinkaydirigubbakcemile

:roflol:

hem o var hemde ... bilmem su diziyi sunar diye tanıtımlar geciyor ya ordan anlıyorum ben, yaprak dökümünde boooooomm merinos diye korkunc tanıtım girdimi bil ki upuzun reklam girdi yok ferhat göcerin bitmeyen avrupa turnesi reklamı girdimi bilki wcye gitme zamanı degil :roflol:

Ayyyu ramazana çok üzüldüm,garibim ne kadar saf yaa,olan ona oldu sonunda işte. Yazık

insan arada anlatır ya seyredemiyoz burda

Ramazan Güllüyü eve geri getirdi ablam, Muzo acaip diklendi Ramazana acıdım cocuga ya nasıl dövdü öyle :a015:

Halide hanımda sütten cıkmıs ak kasık gibi dolanıyor etrafta Güllü acaip bozacak onu daha :hooray:

Bana müsade bugün dizi heycanlı ilerliyor

Teşekkür ederim canım..

Ben de üzüldüm ramazana şimdik:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…