Hanımın Çiftliği Kanal D

Hayır dedi bitti galiba yafisfisfis

Muzaffer evlenme teklif etti Güllü hayır dedi masadan kaçtı orda bitti canım..

buda güllünün taktiği eninde sonunda evlenecek ama karısının elbisesini giydirmesi kolye yüzük müzik herşey aynıydı karısını güllüde aramazssa unutturusa güllü evlenecek zaten muzaffere ders verdi işte

9. Bölüm Özet

Muzaffer’den Güllü’ye jest

Behiye ile yaşadığı her şeyi ve her anı Güllü’ye karşı uygulayan Muzaffer, Güllü’ye ne kadar yanlış davrandığını sonunda fark ediyor ve yanlışını çok güzel bir jestle düzeltmeye karar veriyor.

Ramazan’ın Güllü’yü çiftliğe geri getirmesi herkeste büyük bir şok etkisi bırakmıştır. Bu dönüş, asıl şimdi Güllü için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Her şey Güllü’nün lehinedir ve bu durum başta Halide olmak üzere kimsenin hoşuna gitmemektedir.
Muzaffer’in aniden Güllü’ye evlenme teklif etmesi nasıl bir şok etkisi yarattıysa, bu teklifi Güllü’nün red etmesi de Muzaffer’de öyle bir etki yaratmıştır.
Muzaffer, Behiye ile yaşadığı her şeyi ve her anı Güllü’ye karşı uygulamaktadır. Behiye’nin o çiftlikteki ağırlığının iyice farkına varan Güllü ise bu durumdan son derece rahatsız olmaktadır.
Muzaffer, Güllü’ye ne kadar yanlış davrandığını sonunda fark etmiştir ve Güllü, Muzaffer’e çok güzel bir ders vermiştir. Şimdi Muzaffer, bu yanlışı çok güzel bir jestle düzeltmeye kararlıdır.

Arkadaşlar güllü giydiği elbiselerle ne kadar şişman görünüyor değil mi? popo tarafı çok kötü duruyor

evet ya o zamanın modası diye acaip elbiseler giydiriyolar kıza bakalım daha hoş giydireceklermi ilerleyen bölümlerde zaten muzafferin karısının elbisesiydi yeşil olan nasıl giydi zaten güllü o elbiseyi şaşırtıcı bir durum

iste bekledigim aksam geldi :) hanimin cifligi birazdan baslayacak iyi seyirler arkadaslar )

ben 1 hafta bakicam,diger hafta bakmicam,zaten 2 bolumu de veriyorlar. ( 1 saat ozetin gecmesini bekliyorsunuz...

Hakkaten ha saate bak hala özet veriyorlar,
buda yeni moda oldu, özet niyetine tüm bölümü veriyorlar Çok üzgünüm çoook

Çok kişilikli bi kızmış güllü bravo vallaalkisalkisalkis

Hadi caylar doldurulsun koltuklara yayılalım ohhh Cuma keyfi opuyorumnanaktan

herkese iyi seyirler sekerler zemuszemus

Sadece aşksa söz konusu olan bu muzafferin yaptığından sonra iki kez düşünürdüm ben.Yılların aşkı iki günde nasıl benzin dökülüp yakılır korkutucu gelir bu tavırdaki bi adam bana.

Ramazana acıyorum ben ya:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…