hanımın çiftliğinde özgü namalı beğeniyormusunuz

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
kızlar ben hanımın çiftiği dizisindeki güllü canlandıran özgü namalı o role yakıştırmadım sanki emanet oynuyo ne bilim başkası olabilrdi mesela nurgül yşilçay daha kadınsı sizce kim olabilirdi

biz bunu çok tartıştık dizi ilk başladığında
hatta konu bile var
nurgül yeşilçaymı yakışırdı felan die
ama bn yakıştrıyorum
şahsi kaanatim

Ben de biraz bıcırık buluyorum..Ama oradaki kızın yaşıda 18 olunca biraz idare eder gibi..
Olmuşla olmamış arası bişey..Fakat Özgü Namal haricindeki herkes cuk oturmuş..

Hem o bikerem Güllü değil ,Serap hanımmmm...kaydirigubbakcemile3

nurgül yeşilçay yaş olarak uymazdı ya 18 yaşında ki kız için uygun olmazdı. özgü namal idare eder işte

Cansu Dere dermişim..delikafadulden

Ben bu rolü Özgü Namal'a pek yakıştıramadım.Çünkü romanda Güllü Muzaffer'i baştan çıkaran cilveli ve fettan bir karakterdi.

ÖZgü Namal'ı hiç sevmezdim ama Hanımın Çiftliğinde sevmeye başladım.Çok şeker.Rolünede yakıştığını düşünüyorum:hulya:

galiba ben onu muzafferin yanına yakıştıramadım adam ağır abi ne bilim yanına daha ağır bir hatun yakışır gibi geliyo ama dizi neticede

TRT deki "hanımın çifliği"nde güllü,nün sevdiği çocuk daha ilk bölümlerde

öldürülmüştü.güllü,nün abisi tarafından öyle şoför olarak da gelmiyordu çiftliğe.

hangisi romana uygun okuyanlar yazsın lütfen...
.

evet canım ben romanı okudum kemal ilk bölümlerde öldürüldü öyle çiftliğe falanda şöför olaraak gelmedi zaten ilerleyen bölümlerde muzaffer beyde ölücek güllü çok baya bi kadın olucak

evet canım ben romanı okudum kemal ilk bölümlerde öldürüldü öyle çiftliğe falanda şöför olaraak gelmedi zaten ilerleyen bölümlerde muzaffer beyde ölücek güllü çok baya bi kadın olucak

Hiç böyle bir son beklemiyordum açıkçasıakannehir

Back
X