hanımın çiftliğinde özgü namalı beğeniyormusunuz

ben hiç diziye yakıştırmıyorum onu kırmızı ruj sürüp şapka takmakla kadın olunmuyor evin hizmetçisi kadın bile ondan daha işveli alımlı o role daha fettan bir kadın lazım

o poposunu yırtarak bağırarak konuşmaları çok banal :))

Son düzenleme:

Ben yakıştırıorum bence rolunun hakkını veriyo kadın..
Özgü Namal'ın oyunculuğunuda beğeniorum kendisinide beğeniorum..
Hanımın çiftliğinede çok yakışmış..

NUrgül Yeşilçay 18lik kız rolüne hiç oturmazdı bence cnm.Özgü Namal'ın oyunculuğunda kadınsı taraf eksik.Bir türlü baştan çıkaran kadın rolü olmuyor ona.Gülizar rolünün hakkını çok daha iyi veriyor.O değil de ben bu dizideki yan karakterlere bayılıyorum.Hafız,Kemal'ın annesini oynayan Güliz Çoğaran, Yasin Ağa ve tabi ki Zaloğlu.O kadar iyi oyuncular ki insan Mehmet Aslantuğu Özgü Namal'ı filan unutuyor.Bir de Ebru Keskin var yanılmıyorsam adı bu, Halide rolünde.Bir yerde bacaklarından birinin takma olduğunu okumuştum, kazada kaybetmiş.Doğru mu bu bileniniz var mı?
Bu arada Mehmet Aslantuğa en başından beri ısınamadım, bu kötü kalpli Muzaffer Ağa rolüne tam oturmuş bence!

Valla bence tam cuk diye oturmuş. Çok kaba hareketleri var diyenler olmuş. Tabiki kaba olacak dizide fabrikada çalışan eğitim almamış varoşlarda yaşayan bir kızı canlandırıyor ve öyle olması normal değil mi? Zaten tersi olsaydı bir anormallik olurdu. O ayaklarını ayıra ayıra yürümesi, sonradan görme tavırları, kibar konuşmaya çalışmaları falan bence çok başarılı. Hakkını yemeyelim..

özgü namalı çok begenıyorum oyunculuguda super ama bu dızıye yakısmıyor bence hatta bu dzıden sonra kıza olan sempatımde bıtmek uzere

Oyunculugunun hakkini veriyor, ama dediginiz gibi pek 'femme fatale' olarak durmuyor..

O kibar elbiselerin icinde disarda bi kaba yuruyusu var topuklarin ustunde, cok hostu yaa kaydirigubbakcemile3

özgü namal kutlar vadisine çok yakışıyordu fakat güllü rolü gitmemiş gülizar çok daha güzel yapıyor bence

beğenmek ne kelime bayılıorum o kadına çok sade doğal sempatiik tatlı hoş sevimli seksi afet afet........çok seviyorum ve beğeniyorum özgü namalı yirim onu ben :56::56:

Back
X