hanımın çiftliğinde özgü namalın rolünü kim oynamalıydı?

aslı tandoğan olmalıydı ama oda bazen çok sakinn çok da güzel oynayamayabilir yanii kızz güzell amaa

özgü namal çok cocuksu diziye hiç gitmemiş daha once turk sineması nı izlemiştim daha iyiydi ordaki rol alanı hatırlamıom suan ama ...
ozgu namalın cekici ve dişiliği sıfır ...
bence o dizide dişiligi on planda olan nurgul yeşilçay oynamalıydı ...

ahhhhhhh aslın da o dizi de ben oynamalıyımdım kii nasıll güzel oynardımmm

ikisnide begenmiyorum ben hem yaşlılar bu rol için zaten güllü 18 basacak bir rol içabıda olsa..mafoldumben

hımm ben 18 ine basacağını anlamadım bilmiyordum zaten çok az baktım diziye bana hanım karakterine yakın geldiler yüzlerine yakıştırdım o yüzden ekledim.
madem esas kız rol gereşi henüz 17 yaşında tamam işte özgü namal cuk diye oturmuş

urgül yeşilçay her role yakışıyor bence iyi giderdi.özgü namalı zate sevmem hiç olmamış mehmet aslantugun kızı gibi duruyor.diksiyon ok ama tipten kaybediyor

Kimse kusura bakmasın ama ÖZGÜ NAMAL (30) süper olmuş bu rol için :lepi:
İnsanlar taktı bu 18 gircek kız olayına.Ayrıca bölümü dikkatli izlediyseniz babası nüfusa iki yıl geç yazdırmış Güllü'yü vereliniortak
Ama dikatinizi çekerim Sıla dizisinde Cansu Dere (29) film başladığında 17 yaşında kızı oynuyordu daha sonra 18'ine girdi, yine Bir Bulut Olsam dizisinde Melisa Sözen (24) de film başladığında 17 yaşında kızı oynuyordu şuan 18'e girdi rol icabı lülülülülülü
Bu bayanlar hiç dikkat çekmemişti nie Özgü Namal'a bu kadar takıldı anlayamadım kafamçokkarıştı

Kesinlikle özgü namal dan başkası olmazdı..çok yakışmış rolune..oyunculuguda çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…