Hanımlar acil cevap alabilirmiym

gugukeeaaayyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
138
43
13
31
Predictor express hızlı sonuç veren gebelik testi aldı eşim illaki sabahın ilk idrarında mi testi uygulamam gerekiyor herhangi vakitte çıkar mı ki doğru sonuç 🤭😊😊fazla heyecanlıyım aranızda bu testi kullananlar var mı

Adetim geçmeden iki gün öncesinde üç gunluk bı lekelenme yasadm âma adet değilim biliyorum baş dönmesi,iştahsızlık ,nazende aniden bı aserme gibi şeyler yaşıyorum
Hamis belirtileri bend Rafet günüme üç gün kala adet oldum sandım iki gün sonra kesildi yinede adet sandım 😂bı bakdim bebeğim 7 haftalık

Hamis belirtileri bend Rafet günüme üç gün kala adet oldum sandım iki gün sonra kesildi yinede adet sandım 😂bı bakdim bebeğim 7 haftalık
Hey masaaallah iyi beklemissinz benim son adet günümden hesaplarsak eğer 5haftalik oluyor ben bı koşu su testi yapıp geleyim catlayacam yoksa canm

Git yap bakalım cisin geliyosa kaçırma 😂
Maalesef negatif sonuç aldm okadar yaşadıklarım ne ozaman ben böyle bı baş dönmesi görmedim bı garibim hem adetimde tuhaftı biliyorum ki yerleşme kanaması üstelik ilk çocuğumda dahafazla gelmişti yerleşme kanaması ozaman da bulgular çok fazlaydı ve ultrason d adahi görünmüyordu en son bı hafta sonunda baygınlık la hastaneye gittim de öyle 1.5aylik olmuştu bile ultrasonda gördük

Eklentiler

• 16706002204899111801679920970260.webp
    16706002204899111801679920970260.webp
    43 KB · Görüntüleme: 35
Maalesef negatif sonuç aldm okadar yaşadıklarım ne ozaman ben böyle bı baş dönmesi görmedim bı garibim hem adetimde tuhaftı biliyorum ki yerleşme kanaması üstelik ilk çocuğumda dahafazla gelmişti yerleşme kanaması ozaman da bulgular çok fazlaydı ve ultrason d adahi görünmüyordu en son bı hafta sonunda baygınlık la hastaneye gittim de öyle 1.5aylik olmuştu bile ultrasonda gördük
Belki sendede geç cikiyo

Back
X