- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Hayır bana akıl verin diyorum ne yapmalıyım diye eşime niye veresiniz?Kime eşinize mi akıl verelim.
Burada akıl verilecek bir durum pek görünmüyor. Zamanla ilişkileri ya normalleşir ya kopar. Zamana bırakın
Nasıl anlamadım kim nasıl karşılıyorSize gelen misafire ne diye karışiyolar?
Bende el mahkum öyle yapıyorum yalan değil işime geldi çünkü biraz fazla karışıyorlar ben eşim üzülmesin diye ona söylemiyorum kapının önündeki ayakkabılara bile karışıyorlar işte çok var ne gerek var vs vs diye bu konuda eşimi haklı buluyorum onlar kendi evlerine nasıl arkadaşlarını çağırıyorlarsa bende kendi evime nasıl çağırıyorsa eşimde çağırabilir ve karışmaya hakkı yok ama işte aralarının bozulmasına üzülüyorum yeni toparlanmışlardı düğünden sonra normalde eşim evde bile kalmazmış dedesinde kalırmış hepAllahın sevgili kuluymuşsun bahanen altın tepside sunulmuş önüne.
3 maymunu oyna, filler tepişir taraf olursan arada sen ezilirsin.
Yani evet baktığımız zaman öyle gözüküyor benimde çok arkadaşlarım kuzenlerim gelir ve bir tek eşim karışa bilir onun kinede ben bu bizim evimiz evde yaşayan karışır babası haksız dibine kadar ama işte birde taşınmaya karar verdi ben onu istemiyorum bu evimi çok seviyorum her şey benim istediğim gibi vs yapılmıştıAdam haklı bence. Ailesi siz karışmayın. Bugün oğlunun misafirine karışan yarın sizin arkadaşınıza da karışır
Yok gelenleri tanımıyor ve tabii ki eşimin aklı yetiyor babasının yapısı bu galiba bilemiyorum çok karışıyor eskiden dükkanı vardı oradaki elemanıyla aşırı iyidi bi ara onu çağırmıştı bende o gün annemlerde kalıyordum ona bile laf etmiş niye eve erkek sokuyorsun vs diye napcak dışarda mı gecelere kadar arkadaşıyla takılcak çok saçma sonuçta eşimle benim evim sadece o veya ben karışabilirim ama işte eski kafalılar birazKayınpeder gelenleri tanıyor mu, secerelerini mi incelemiş? Niye bu kadar tepkili? Eşinizin aklı evine sokacağı insanları seçebilecek kadar kendine yetiyordur herhalde, yani umarım yetiyordur. Evinize giren çıkana karışmaya kimsenin hakkı yok ama babasının yapısı buysa zaten o evde huzurlu yaşamanız imkansız. Siz aile apartmanından ayrılmak istemiyor musunuz?
Sizinle ilgisi yokmuş zaten araları soğukmuş.Bende el mahkum öyle yapıyorum yalan değil işime geldi çünkü biraz fazla karışıyorlar ben eşim üzülmesin diye ona söylemiyorum kapının önündeki ayakkabılara bile karışıyorlar işte çok var ne gerek var vs vs diye bu konuda eşimi haklı buluyorum onlar kendi evlerine nasıl arkadaşlarını çağırıyorlarsa bende kendi evime nasıl çağırıyorsa eşimde çağırabilir ve karışmaya hakkı yok ama işte aralarının bozulmasına üzülüyorum yeni toparlanmışlardı düğünden sonra normalde eşim evde bile kalmazmış dedesinde kalırmış hep
Huzur mu önemli manzara mı?Yok gelenleri tanımıyor ve tabii ki eşimin aklı yetiyor babasının yapısı bu galiba bilemiyorum çok karışıyor eskiden dükkanı vardı oradaki elemanıyla aşırı iyidi bi ara onu çağırmıştı bende o gün annemlerde kalıyordum ona bile laf etmiş niye eve erkek sokuyorsun vs diye napcak dışarda mı gecelere kadar arkadaşıyla takılcak çok saçma sonuçta eşimle benim evim sadece o veya ben karışabilirim ama işte eski kafalılar birazSorun orda işte ben taşınmak istemiyorum evimi çok seviyorum her şeyi benim istediğim gibi yapılmıştı büyük deniz manzaralı kocaman terası vs var ve böyle ev bulamayız o yüzden ben pek taşınmak istemiyorum.. eşim biraz sakinleşsin mantıklı düşünmeye başlasın o zaman konuşucam şu an anlamıyor
Aynen bende öyle yapıyorum şimdi gelse kapıyı açsam bana eşimi suçlucak kuracağı cümleleri ezbere biliyorum bende duymamazlıktan geliyorum zaten zilimde yok sadece kapıya vuruluyorMüdahale etmeyin siz kötü olursunuz birakin aralarında cozsunler.
Evinizi seviyor olmanızı, ayrılmak istememenizi anlıyorum ama sonuçta eşinizin ailesiyle arası hiçbir zaman iyi olmamış. Eee kazık kadar insanları bu saatten sonra değiştiremezsiniz de. O zaman o evde hiçbir zaman rahat, özgür ve mutlu olamayacaksınız tam anlamıyla. Bu belli değil mi? Huzurunuz, mutluluğunuz, evden daha öncelikli. Valla yerinizde olsam evi değiştirmeyi kesinlikle düşünürüm.Yok gelenleri tanımıyor ve tabii ki eşimin aklı yetiyor babasının yapısı bu galiba bilemiyorum çok karışıyor eskiden dükkanı vardı oradaki elemanıyla aşırı iyidi bi ara onu çağırmıştı bende o gün annemlerde kalıyordum ona bile laf etmiş niye eve erkek sokuyorsun vs diye napcak dışarda mı gecelere kadar arkadaşıyla takılcak çok saçma sonuçta eşimle benim evim sadece o veya ben karışabilirim ama işte eski kafalılar birazSorun orda işte ben taşınmak istemiyorum evimi çok seviyorum her şeyi benim istediğim gibi yapılmıştı büyük deniz manzaralı kocaman terası vs var ve böyle ev bulamayız o yüzden ben pek taşınmak istemiyorum.. eşim biraz sakinleşsin mantıklı düşünmeye başlasın o zaman konuşucam şu an anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?