Hanımlar akıl verir misiniz acil

Huzur mu önemli manzara mı?
Siz de bir tuhafsınız.
Huzur tabii ki daha önemli ama eşimi biliyorum ani tepki alıyor yeni eve çıkıncada huzurlu olmayacak ani verilen kararlar hiçbir zaman seni mutluluğa götürmez çünkü bu ev onun hayaliymiş yıllardır çatı katına ev yapmayı orada oturmayı hayal ediyormuş.. şimdi hangisi daha çok acıtıcı yıllardır hayalini kurduğun yeri bırakmak mı başka yere taşınmak mı? Sizler diyorsunuz onlar aile atsan atılmaz satsan satılmaz yarın bir gün düzelir diye düzeldiği zaman insan ani verdiği karardan pişman olmaz mı? Olur. Tamam evet ben istemiyorum evimi seviyorum ama eşim gerçekten bu saatten sonra hep mutsuz huzursuz olursak tabii ki kabul ederim bilmiyorum kendimi anlatabildim mi

Ben olsam ararım kv yı oglun boyle boyle dedı bı sure gelmeyın yada onu arayın derım neyse ararlarında halletsınler. Ben bısey desem aramız bozulacak yda kapı acsam dıyın cekılın aradan rahat rahat oturun tasınırsanızda ıyı olur ıste uzaklasırsınız gelenınıze gıdenınıze karısılmaz. Ben boyle durumlarda benı ılgışendıren bısey yok oglununuzla konusun dıyorum

Valla ben olsam hiiiçç karışmam. Eşim ne diyorsa onu yaparım. Açma diyorsa kapıyı açmam, taşıncaz diyorsa taşınırım neticede herkes gidiyor ama eşler yine birbirine kalan oluyor. Boş verin kendi meseleleri çokta kafa yormanıza gerek yok.

Öyle tabii ki bu tip şeyler arada oluyor eşimde aşırı fevri ama tabii bu böyle devam eder ve kötü olunursa kabul ederim sadece ani tepki verip taşıncaz demesi insanın canını sıkıyor bir yılık evliyim neredeyse ve burası ilk evim ve evin her şeyi benim istediğim gibi oldu burada anılarımız çok birde eşin burayı küçüklüğünden beri istiyormuş aşağıda kaldığı zamanlar hayalini kurarmış bu kata daire yapmak o yüzden de istemiyorum insanın hayallerini ani kararla bırakması bana yanlış geliyor ani karar hiçbir zaman mutluluğa götürmez.. benim düşüncelerim böyle

İyi de eşiniz sizden önce de dedesinde kalıyormuş. Yani hiç huzuru yokmuş. Çatı katı evi başka yerden tutar, eğer hayali o ise. Kocanız fevri değil senelerdir yaşadıkları sabrını tüketmiş.

Kim diyor düzelir diye? =)) Diyen arkadaş beni bulsun. Yaşlandıkça insanlar değişiyor tabi ama ne yönde değişirler bilemeyiz ve onca yılın sizden ne götüreceğini de hesap etmek gerekir. Eşinizin ailesiyle hep sorunlu bir ilişkisi varken, tutup da onların çatı katı katında yaşama hayalini nasıl kurdu kısmı da enteresan. Sorun çıkacağı baştan belliymiş.

Bence eşinizi alın karşınıza konuşun böyle kendi kendinize düşünmektense. Aynı apartmanda yaşıyoruz, bu şekilde görüşmemek benim için zor ve tuhaf. Ya ailenle enikonu konuş, müdahale etmemeleri gerektiğini izah edip onlara bir şans ver ya da değişmeyeceklerinden eminsen, ama müdahale etmelerini de istemiyorsan, bu olmayacak duaya amin demek. Şuan fevri düşünüyor olabilirsin, sen biraz sakinleşince ne yapmamız gerektiğini tekrar düşünelim diyebilirsiniz belki.

O çatı katı eşinize mi ait bu arada yoksa kayınailenin mi? Ev onlarınsa, hem evlerinde yaşayıp hem de küsmek de ayrı bir tuhaf çünkü.

Kayınbabanıza ne oluyor, o hangi gerekçeyle karışıyor ki? Normalde bu durumun işinize gelmesi lazım ama siz oradan memnunsunuz herhalde.

Yani baktığımız zaman öyle hiç evde kalmıyor değilmiş bende tam vakıf değilim eski olaylara ama çokta mükemmel değilmiş bunu biliyorum bizim bu olaylardan sonra düğün olaylarından sonra biraz düzelmişti düğünden sonra hepten düzelmişti babasına iş kurmuştu vakit harcasın diye arkaya tavuklar almıştı babasını seviyor ama erkeklik gurur galiba erkek kafasını bilemiyoruz onları böyle görünce üzülüyorum. Benim dedemde(babamın babası) babamı hiç sevmezdi hep sayardı söverdi hiç babam kendini memnun edemezdi ama sesinide çıkartmazdı yanına gittiğimiz zaman çekinerek bi köşede otururdu. Son iki üç senedir babamı biraz kabullenmeye başlamıştı en azından babam yanında rahatça oturabilirdi ve hiçbir zaman babam ters düşmemişti o öyle yapmasına rağmen babam onu memnun etmeye çalışırdı ve bir sene oldu yanımızda yok vefat etti ve çok kötü bir durum babam bazen anlatıyor keşke daha çok şey yapsaydım diyor halbüki en çok babam yapmıştı ve bu yüzden babasıyla kötü olsun istemiyorum son pişmanlık gerçekten işe yaramıyor ben ilk kez canımdan can olan birini kaybettim bir sene geçmesine rağmen alışamadım hep beni gelinlikle görüp ağladığı zamanlar beni hiç ismimle değilde sosyete olarak çağırdı zamanlar ve yoğum bakımda ruhsuzca yatışı gözümden gitmez allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir durum ve eşimde pişmanlıkla yaşasın istemiyorum babasına bir şey olursa eşim gitse taşınsa bir şey kaybetmeyiz ama babasında kalp hastalığı var ya ölürse bir şey olursa o zaman kendisini asla affetmez bu yüzdende taşınmak çare değil evet yine söylüyorum evimi seviyorum ama eşim cidden isterse taşınırım ama bu çözüm değil.. bilmiyorum anlatabiliyor muyum

Ne güzel size karışmaya kalktıklarında eşiniz gereken tepkiyi veriyormuş. Bence hiç karışmayın. Herkes demiş zaten ilerde onlar iyi olurlar olan size olur. Hiç başınıza dert almayın. Aile apartmanından taşınmak isteyen koca da çoğu insanın arayıp da bulunamayan niyet.

Eşiniz haklı kocaman adam babası evine girene karışıyor. En iyisi oradan tasınmanız ben olsam karışmam aralarında çözsünler meseleyi.

Aynen bende öyle yapıyorum şimdi gelse kapıyı açsam bana eşimi suçlucak kuracağı cümleleri ezbere biliyorum bende duymamazlıktan geliyorum zaten zilimde yok sadece kapıya vuruluyor

kapıyı hafifçe aralayıp “anne bu eşimle babası arasında. Ben karışmak istemiyorum. Birinin tarafını tutmam gerekirse de şüphesiz eşimin tarafını tutacağım” deyip kapıyı kapatın.

Eski insanlar için aile evine erkek misafir almak çok ayıp bişey. Annem de babamın eve hiç erkek arkadaş getirmemesiyle övünür mesela. Yani kayınpeder açısından bakınca oğlu ayıp bişey yapmış onu düzeltmeye çalışıyor.

Ama sizin eviniz ayrı, evinizin kuralları ayrı. Kavga gürültüye gerek olmadan oturup konuşup çözülebilir bir konu bence. Baba oğulun problemi iletişim. İletişimi doğru düzgün kurarlarsa sorun kalmaz.

Corona dolayisiylami kızdı kayinpeder? Siz cok karışmayın onlar 2 gün sonra barışırlar. Ayrıca içten içe seviniyorsunuz bence araları bozuldu taşınacağız diye

Size mi akıl verelim? Eşinize ayak uydurun hemen taşının, aile aparrmanında yaşanmaz zaten. Sonradan arayı düzeltirsiniz.

Siz karışmayın onlar yarın oburgun iyi olurlar kötü siz olursunuz. Ayrıca kp noluyor eve giren çıkana karışıyor. Bence ayrı yerde oturmaniz daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…