Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar aynı mahallede oturduğumuz 2 arkadasım var. Geçen seneye kadar hep beraber takılırdık, devamı detayda lütfen okuyun?
Ama bu sene hep bensiz takıldıklarını öğrendim. Birbirlerine kahve içmeye gidiyorlar ben çok sonradan öğreniyorum. Sizce neden böyle oldu? Bi anda ayrım yapmaları çok şaşırtıcı ve kırıcı
Ama bu sene hep bensiz takıldıklarını öğrendim. Birbirlerine kahve içmeye gidiyorlar ben çok sonradan öğreniyorum. Sizce neden böyle oldu? Bi anda ayrım yapmaları çok şaşırtıcı ve kırıcı
Seni artık eskisi kadar sevmiyo olabilirler,yada kırılmıs yada senden sıkılmıs yada ikisi daha iyi anlaşıyor olabilir..bence böyle ama intikam istiyorsan yeni arkadaşlar bul çatlat,gez eğlen gözlerine şok,yeni insan yeniliktir,heyecandır