Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Hanımlar bakar mısınız

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
İlk 3 yıl psikolojik olarak çocuğun evde olması öneriliyormuş. Bizim çocuk doktorumuz diyor.
Çalışmanız şart ise bakıcı bulmak daha mantıklı geliyor. En azından ev ortamında kalır. 1.5 yaş çok küçük.
Şuan için bakıcı olmaz.
Güveneceğim biri olursa düşünürüm.

Gerçekler kişiye gore değişir hanımefendi.
Genel geçer kanunlar gibi anlatmazsanız kimsenin de moralini bozmamış olursunuz.
Nitekim anlatımınızla tam tezat örnekler de mevcut.
Evet çocuktan çocuğa mutlaka fark eder.
Bakalım gözlemleyip göreceğiz biz de.

Benim ogluma annem bakiyor. Annem gelince kapilari yuzune kapatiyor git diye. Ama beni ise yolcu edince de nasil sariliyor opuyor. Mesela abnem zile basinca kosarak aciyor ama ben gitinmeye baslayinca anneme dusman kesiliyor. Senin cocugun da krese giderken senden ayrildigi icin uzulecek elbette ama sakin bu uzuntusu gun boyu surecek sanma.
Ben bu yazin sonuna bakici ayarlayacaltim hatta görevlimizin hanimi. Bi buyugum bana sen universte mezunu iken sirf evind3 bakilacak diye cocugunu nasil ilk okul mezunu birine birakirsin duzgunce krese ver ve cocugun uzmanlar tarafindan egitilsin dedi ve bana cok mantikli geldi. Cunku dil gelisimi falan hep duydugu gordugu yle olusacak. Bi arakadasin cocugu aksam yimaagimizi yiyip döşeemize yatak demis anlamamislar meger bakici gunduz cocuga oyle diyormus ve cocuk bunu ogrenmis :)

Merhaba, hiç sıkmayın canınızı bizim hocalar bir bebeğin bile annesine gün içinde ihtiyacı 24 saatte 1 saat demişti. Oda etkin emzirme süresine denk geliyor. Güvenli bağ kurulmuşsa Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz. Benim iki kızım da öyle büyüdü. .Eve dönünce nitelikli beraberlik geçirirsiniz siz de :)

Back
X