Farklı şehirlerdeyiz benim bulundugum şehre istifa edip gelmek istiyormuşAnlamadım.
E siz ayrılmak istiyormussunuz.bu şekilde söylerseniz zaten vazgececektir.Of offff
Vallaha şiştimmm....
İstifa etmek isteyen bir sevgilim var...
Annesiyle konuştuk sana çok bağlandı sen olduğun için de gelmek istiyor ,seneye yoğun olacakmışsın dedi...
ama gayet iyi biri baya kötü ağlıyor....
Ben halbuki daha dün kendisine biz ayrıladabiliriz beni düşünerek karar alma demiştim...
Kendini düşün demiştim...
Kendisine bir kere yanıma gel demedim ben anlamıyorum ya ben istemiyorum ki zaten...
bu sorumluluğuda üzerime almak istemiyorum ne yapayım?
arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz işinden istifa etmek istiyordu bugun kararını vermiş kesin edecemiş...
velhasıl benım bulundugum şehre gelmek için istiyormuş istifa etmeyi yani bir sebebi de bu bir çok sebep var tabiki de..
annesiyle bunu konuştuk sana bağlandı senin bulundugun şehre gelmek istiyor dedi...
ben bu konuyu kendisiyle konuşmuştım hayatın ne getirecegı belli olmaz kendini düşün diye...
kadın ağlıyor ben ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
hayır ben hayatta her sey var demiştim duygusal karar almaması içinE siz ayrılmak istiyormussunuz.bu şekilde söylerseniz zaten vazgececektir.
İstifa etmesini istemiyorum beni düşünerek kendisini düşünsün ne istiyorsa onu yapsınOnu mu istemiyorsunuz gelmesini mi? Gerci her ikisi de iliskinin gelecegi olmadığını gösterir. Ayrılmak mantıklı gözüküyor.
ayrılmak nıyetınız varsa sımdı tam zamanıOf offff
Vallaha şiştimmm....
İstifa etmek isteyen bir sevgilim var...
Annesiyle konuştuk sana çok bağlandı sen olduğun için de gelmek istiyor ,seneye yoğun olacakmışsın dedi...
ama gayet iyi biri baya kötü ağlıyor....
Ben halbuki daha dün kendisine biz ayrıladabiliriz beni düşünerek karar alma demiştim...
Kendini düşün demiştim...
Kendisine bir kere yanıma gel demedim ben anlamıyorum ya ben istemiyorum ki zaten...
bu sorumluluğuda üzerime almak istemiyorum ne yapayım?
arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz işinden istifa etmek istiyordu bugun kararını vermiş kesin edecemiş...
velhasıl benım bulundugum şehre gelmek için istiyormuş istifa etmeyi yani bir sebebi de bu bir çok sebep var tabiki de..
annesiyle bunu konuştuk sana bağlandı senin bulundugun şehre gelmek istiyor dedi...
ben bu konuyu kendisiyle konuşmuştım hayatın ne getirecegı belli olmaz kendini düşün diye...
kadın ağlıyor ben ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
Ayrılma niyetim yok ama bırakacağı şey iş türkiye şartlarını düşünüyorum....ayrılmak nıyetınız varsa sımdı tam zamanı
sızın ayrılacagınızı dusunup korkuyor korktugundan yanınıza gelmek ıstıyor gıbı ...
sahsen ben ılerde ne oluruz bılmıyorum bu sorumlulugu alamam dedıgım kısıden ayrılırdım
bıldıgınız adım atıyor cunku, sızın bunu nasıl karsılayacagınız ılıskınıze yon verecek
acık acık konusacaksınız
Yok ayrılmak istesem yine ayrılırım o durum da ama kendisi pişman olur değer mi?Ben seni anladım galiba, istifa ederse ömür boyu kendini ona borçlu hissetmekten, günün birinde yolları ayırmak istesen bile bu sebepten ayıramamaktan mı çekiniyorsun.
doğru diyorsun dünyanın binbir türlü hali var.
annesi neden ağlıyor işi çok mu iyi, iş imkanı yok mu bulunduğun şehirde.
belkıde sırf sız oldugunuz ıcın degıl de sızde oldugunuz ıcın yer degısıklıgı ıstıyordurAyrılma niyetim yok ama bırakacağı şey iş türkiye şartlarını düşünüyorum....
Ve neden benim için böyle bir şey yapsın ileride her sey olamaz mı ya asla ayrılmayız diye mi yola çıkmalıyız zaten hayat bu kimseye kesin net konuşamayız
Annesi ağlayınca çok kötü hissetim...belkıde sırf sız oldugunuz ıcın degıl de sızde oldugunuz ıcın yer degısıklıgı ıstıyordur
zaten yer degısıklıgı yapacaktır evlı olup tayınler aldırıp bosanabılenlerde var benım ıcın ıs degıstırmesın dıye dusunmeyın adam sartlarını bu yonde kullanmak ıstıyorsa onun bılecegı ıs onun kararı ılerde ayrılsanız sızı baglamaz cunku sız zorlamadınız gel dıye veya yenı ısınde pısman olsa...oyuzden ıcınız rahat olsun
calısacak olan kendısı ınsan nerde mutlu olacagına ınanıyorsa orda olmalı :)Annesi ağlayınca çok kötü hissetim...
Başka sebepleri de var ama nerde doyuyorsa orada olmalı gibi geliyor bana
Bunu o kadar çok dedim ki....Gelme diyeceksiniz bu kadar basit.
Yeterince kendinden emin söylememişsin demk kiBunu o kadar çok dedim ki....
Anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?