hanımlar bana yardım edin . çocuğum seni sevmiyorum evden gidecem. oğlun olmicem..... bana diyor

fleur1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
692
302
18
25
çocuğum seni sevmiyorum evden gidecem. oğlun olmicem..... bana diyor. çok özüluyorum . ne yapacam bilemiyorum o_O

Kaç yaşında neden böyle birşey söyledi mutlaka birşey oldu yada siz ona annen olmam falanmi dediniz yada birinde mi duydu

Kaç yaşında neden böyle birşey söyledi mutlaka birşey oldu yada siz ona annen olmam falanmi dediniz yada birinde mi duydu
4 yaşında. kardişi 3 yaşında. her şey söylersem ters cavab verir. kreşe gidiyor baba annesi hep ona diyor ben başka torun bulurum onon baba annesı olurum bla bla .....

Ondan duydu demekki uyar bu daha öyle demesin onlar kaydediyo herşeyi şimdi bide kiskaniyodur kardeşini

benim kardeşimde istedikleri yapılmadığında hep böyle laflar ederdi

Ondan duydu demekki uyar bu daha öyle demesin onlar kaydediyo herşeyi şimdi bide kiskaniyodur kardeşini
bu baba anneye ne söylersek kavga olur. ne yapacam şaşırdım. kızkanşlık de var tabii ki

Kizmicak kusura bakmasın şöyle kavga cikarsada çıksın etkileniyo de küçük çocuk akli farkettirmedeen acar kapıyı çıkar gider de

Kizmicak kusura bakmasın şöyle kavga cikarsada çıksın etkileniyo de küçük çocuk akli farkettirmedeen acar kapıyı çıkar gider de
kadın ne dedğı o olur. komşular kavga uzunden beni eşimı suçluyorlar. yaşlı kadına neler yapıyorlar kesin. halbukı o bize neler yapiyor. çocuklara karışıyor her şey .... söylemek bi şey hakkimiz yok :KK11:

Başka eve çik ev ev üstüne olmaz
aaah kardeşim. bu durum beni çoooooook üzuyor. maddi durum biraz müsait değil. ailem memlekette. keşke ailem olsaydi çoktan onun yaninda kalmazdım. bi de allah akıl versin eşime . şimdi çıkmeye düşünmuyor. ban kalırsa bir an önce çikmak istiyorum. hasta oldum :KK43:

çocuğum seni sevmiyorum evden gidecem. oğlun olmicem..... bana diyor. çok özüluyorum . ne yapacam bilemiyorum o_O
Bence, bunda üzülecek birşey yok, dikkat edilecek bir şey var.
Bir kere bu yaştaki çocuk, anne-babaya bağımlıdır, yaradılış gereği, doğal olarak severler. Fakat, bu bir tepkinin sonucu.

"Seni sevmiyorum" demesi bizim gibi sevgi anlamında değil de, size bir tepki.

Yapmanız gerekenler şöyle olabilir.

Çocuğunuzla daha ilgili zamanlar geçirmelisiniz. Oyun oynayarak, sohbet ederek, evde yemek yaparken bile ondan basit işler isteyerek, ör - kaşığı bana ver tatlım vs..

Çocuğunuz sizden ilgi istiyor!

Yanlış anlamayın beni, ilgisiz bir annesiniz demiyorum, sadece çocuğunuz, sizin ilginizi onu sevdiğini anlamıyoru şu aralar, onun dilinden ilgi göstermeye çalışın. zor değil, çocukla çocuk olun bu yaşlarda, sadece anne değil. Gerisi zaten gelecektir.

Bence, bunda üzülecek birşey yok, dikkat edilecek bir şey var.
Bir kere bu yaştaki çocuk, anne-babaya bağımlıdır, yaradılış gereği, doğal olarak severler. Fakat, bu bir tepkinin sonucu.

"Seni sevmiyorum" demesi bizim gibi sevgi anlamında değil de, size bir tepki.

Yapmanız gerekenler şöyle olabilir.

Çocuğunuzla daha ilgili zamanlar geçirmelisiniz. Oyun oynayarak, sohbet ederek, evde yemek yaparken bile ondan basit işler isteyerek, ör - kaşığı bana ver tatlım vs..

Çocuğunuz sizden ilgi istiyor!

Yanlış anlamayın beni, ilgisiz bir annesiniz demiyorum, sadece çocuğunuz, sizin ilginizi onu sevdiğini anlamıyoru şu aralar, onun dilinden ilgi göstermeye çalışın. zor değil, çocukla çocuk olun bu yaşlarda, sadece anne değil. Gerisi zaten gelecektir.
evet öyle yapıyoruz. top oynuyoruz(dışarıda bile ) temizlik yaparkan beraber yapıyoruz . kek yaparken beraber yapıyoruz evde oyun oynuyoruz dans edıyoruz .......... kardeşi var hala konuşamıyor . ona de ilgilenıyorum . özel olarak. otistik çönku. acaba ondan mı boyle bana bu tepkı verıyor

kardeşim, bir de profesyonel bir destek almayı denemelisin. faydalı olacağını düşünüyorum.

kayınvalide ile bir arada yaşam ,maddi durum yok,2 çocuk ve yaş aralığı birbirine çok yakın,küçük olan otistik ve özel ilgiye ihtiyacı var,siz naptınız böyle ya ???

kardeşim, bir de profesyonel bir destek almayı denemelisin. faydalı olacağını düşünüyorum.
VALLAH PSIKOLOĞA GIDIYORUZ AMA UFAK ÇOCUĞUM İÇİN SADECE. DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ KENDİM İÇİN DE GİTMEM LAZİM. BUNU ÇOKTAN DÜŞÜNDUM AMA CESAERT ALAMADIM :110: HEM DE EŞİM HİÇ ORALI DEĞİL. SEN RAHAT YAŞİYORSUN DIYOR HANGİ DERDIN VAR KI DIYOR ....................KAFAMI YEYORUM :KK61:

Back
X