Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yaşında. kardişi 3 yaşında. her şey söylersem ters cavab verir. kreşe gidiyor baba annesi hep ona diyor ben başka torun bulurum onon baba annesı olurum bla bla .....Kaç yaşında neden böyle birşey söyledi mutlaka birşey oldu yada siz ona annen olmam falanmi dediniz yada birinde mi duydu
hala ayna şey mı söyluyor . ne yaptınızbenim kardeşimde istedikleri yapılmadığında hep böyle laflar ederdi
bu baba anneye ne söylersek kavga olur. ne yapacam şaşırdım. kızkanşlık de var tabii kiOndan duydu demekki uyar bu daha öyle demesin onlar kaydediyo herşeyi şimdi bide kiskaniyodur kardeşini
kadın ne dedğı o olur. komşular kavga uzunden beni eşimı suçluyorlar. yaşlı kadına neler yapıyorlar kesin. halbukı o bize neler yapiyor. çocuklara karışıyor her şey .... söylemek bi şey hakkimiz yokKizmicak kusura bakmasın şöyle kavga cikarsada çıksın etkileniyo de küçük çocuk akli farkettirmedeen acar kapıyı çıkar gider de
maalesef onun evenıde oturuyouz. bereber yaniAynı evdemisiniz
Başka eve çik ev ev üstüne olmazmaalesef onun evenıde oturuyouz. bereber yani![]()
aaah kardeşim. bu durum beni çoooooook üzuyor. maddi durum biraz müsait değil. ailem memlekette. keşke ailem olsaydi çoktan onun yaninda kalmazdım. bi de allah akıl versin eşime . şimdi çıkmeye düşünmuyor. ban kalırsa bir an önce çikmak istiyorum. hasta oldumBaşka eve çik ev ev üstüne olmaz
Yas 17 oldu bu huyu hala var biz alıştk istediği yapılınca gelip yılışıyo hemenhala ayna şey mı söyluyor . ne yaptınız
çok zor bi şey amaYas 17 oldu bu huyu hala var biz alıştk istediği yapılınca gelip yılışıyo hemen
Bence, bunda üzülecek birşey yok, dikkat edilecek bir şey var.çocuğum seni sevmiyorum evden gidecem. oğlun olmicem..... bana diyor. çok özüluyorum . ne yapacam bilemiyorum![]()
evet öyle yapıyoruz. top oynuyoruz(dışarıda bile ) temizlik yaparkan beraber yapıyoruz . kek yaparken beraber yapıyoruz evde oyun oynuyoruz dans edıyoruz .......... kardeşi var hala konuşamıyor . ona de ilgilenıyorum . özel olarak. otistik çönku. acaba ondan mı boyle bana bu tepkı verıyorBence, bunda üzülecek birşey yok, dikkat edilecek bir şey var.
Bir kere bu yaştaki çocuk, anne-babaya bağımlıdır, yaradılış gereği, doğal olarak severler. Fakat, bu bir tepkinin sonucu.
"Seni sevmiyorum" demesi bizim gibi sevgi anlamında değil de, size bir tepki.
Yapmanız gerekenler şöyle olabilir.
Çocuğunuzla daha ilgili zamanlar geçirmelisiniz. Oyun oynayarak, sohbet ederek, evde yemek yaparken bile ondan basit işler isteyerek, ör - kaşığı bana ver tatlım vs..
Çocuğunuz sizden ilgi istiyor!
Yanlış anlamayın beni, ilgisiz bir annesiniz demiyorum, sadece çocuğunuz, sizin ilginizi onu sevdiğini anlamıyoru şu aralar, onun dilinden ilgi göstermeye çalışın. zor değil, çocukla çocuk olun bu yaşlarda, sadece anne değil. Gerisi zaten gelecektir.
VALLAH PSIKOLOĞA GIDIYORUZ AMA UFAK ÇOCUĞUM İÇİN SADECE. DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ KENDİM İÇİN DE GİTMEM LAZİM. BUNU ÇOKTAN DÜŞÜNDUM AMA CESAERT ALAMADIMkardeşim, bir de profesyonel bir destek almayı denemelisin. faydalı olacağını düşünüyorum.