hanımlar bana yardım edin . çocuğum seni sevmiyorum evden gidecem. oğlun olmicem..... bana diyor

kayınvalide ile bir arada yaşam ,maddi durum yok,2 çocuk ve yaş aralığı birbirine çok yakın,küçük olan otistik ve özel ilgiye ihtiyacı var,siz naptınız böyle ya ???
HİİİİİİÇ SORMA KARDEŞİM OYLE GİDECEĞNI PLANLAMADIK. BI SURE KAYNANA ILE OTURURUZ SONRA ÇIKALIM KENDI EVEMİZE DEDİK . AMA NE YAZİK Kİ BURYA GELDIKTEN SONRA EŞİM DIYOR ANNE BABA BIRAKAMAM ............ HEP STRESS KAVGA .......... ONLARIN YUZUNDEN OĞLUM HASTA BEN DE :110::KK42: SONRA BEN DE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM BİRAZ İYİ OLDU . AMA HALA EŞİM AYNA CAVEB VERIYOR : ANNE BABA BIRAKAMAM

çıkmaz tabi çocuklara kayınvalide bakıyor psikolojilerini düşünenmi var çocuukların ,siz çalışıyorsunuz para da geliyor,yemek de hazır

çıkmaz tabi çocuklara kayınvalide bakıyor psikolojilerini düşünenmi var çocuukların ,siz çalışıyorsunuz para da geliyor,yemek de hazır
SÖYLEDİĞN GEBİ DEĞİL KARDEŞİM. ÇOCUKLAR KREŞE GIDIYORLAR 4:30 GELIYOLAR BEN 4.00 EVDE OLUYORUM UTU BURDAN TOPLA ORDAN TOPLA BANA KALIYOR. YEMEK HAFTADA BI KERE YA DE İKİ KERE YAPILIYOR. YANI KAYNANAM ÇOCUKLARIM BKMIYOR BEN BAKIYORUM DOĞUŞTAN BUGUNA KADAR BAKIYORUM. AMA BILIYORSUNUZ KAYNANA AĞAZI KAPANMIYOR ILLE KI BI ŞEYLER ÇIKAR. ONUN İÇİN KENDIME DEPRESIYON YAIYORUM HISSEDIYORUM. EŞİM ISTERSE ÇİKABILIRIZ AMA..........

SÖYLEDİĞN GEBİ DEĞİL KARDEŞİM. ÇOCUKLAR KREŞE GIDIYORLAR 4:30 GELIYOLAR BEN 4.00 EVDE OLUYORUM UTU BURDAN TOPLA ORDAN TOPLA BANA KALIYOR. YEMEK HAFTADA BI KERE YA DE İKİ KERE YAPILIYOR. YANI KAYNANAM ÇOCUKLARIM BKMIYOR BEN BAKIYORUM DOĞUŞTAN BUGUNA KADAR BAKIYORUM. AMA BILIYORSUNUZ KAYNANA AĞAZI KAPANMIYOR ILLE KI BI ŞEYLER ÇIKAR. ONUN İÇİN KENDIME DEPRESIYON YAIYORUM HISSEDIYORUM. EŞİM ISTERSE ÇİKABILIRIZ AMA..........

ben senin için yazmadım eşin için yazdım rahatlığı ,herşey yolunda eşinin gözünde ayrılmaz tabi

ben senin için yazmadım eşin için yazdım rahatlığı ,herşey yolunda eşinin gözünde ayrılmaz tabi
EŞİM MADDI DURUM DUŞUNUYOR. BEN PSIKOLOĞUMA BI DE ÇOCUKLARIN PSIKOLOĞU DUŞUNUYORUM. HASTA OLDUM RAHAT DEĞİLİM O DE BUNA FARKINDA. NE YAZİK KI BİZE DUŞUNMUYOR ÖYLE BANA GELIYOR :110::KK12:

Back
X