• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar bebeginizin kalp atisini ne zaman duydunuz

Gulaylam

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
32
14
8
27
Merhabar hamis anneler bugun doktora gittim 6+1 haftalik hamileyim ama kalp atisi yoktu doktor normal dedi 2 hafta sonra gel dedi ama 1 bucuk yil once kalbi atmadigi icin kutaj oldum onun icin cok panik yapiyorum bu arada kurtaj ikinci gebeligimdi 2 bucuk yasindq bi kizim var

Merhabar hamis anneler bugun doktora gittim 6+1 haftalik hamileyim ama kalp atisi yoktu doktor normal dedi 2 hafta sonra gel dedi ama 1 bucuk yil once kalbi atmadigi icin kutaj oldum onun icin cok panik yapiyorum bu arada kurtaj ikinci gebeligimdi 2 bucuk yasindq bi kizim var

6+5 vajinal ultrasonla kontrol edildiğinde çok düşük bir kalp atışı vardı ama cihazda duyulmadı yani sadece kalbinin attığını gördük. Bu şekilde doktor gebelik var dedi

6+5 vajinal ultrasonla kontrol edildiğinde çok düşük bir kalp atışı vardı ama cihazda duyulmadı yani sadece kalbinin attığını gördük. Bu şekilde doktor gebelik var dedi
Ya iste bn bi kere yasadim ya korkuyorum rabbim kimseyi evladiyla sinamasin size çok teşekkür ederim cevapladuginiz icin

7+3 de duyduk 9. Haftaya kadar duyulabilir ️🤗

6+4te duydum canim ama gercekten 1 gün bile farkediyor. Bugün duymazsın yarın bi bakmışsın pıt pıt atıyor kalbi. Icini ferah tut

Merhaba acaba bebisinizin kalp atisini duydunuz mu umut olacak bana 6+5 te cok derinden geldi dr kucuk dedi 7+0 da sadece karindan baktilar duyamadik sanki yavas atiyor gibi dedi gorsel olarak nornal mi acaba

Dün 6 . Haftaydi. Kese yeni gözüktü ama kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi😍 Rabb'im sağlıklı evlatlar versin amin

6+3 te duymuştum minik kalbini fakat sonrasında 1 hafta daha yaşamış minik bedeni ..rabbim sağlıklı evlatlar versin herkeze

Back
X