Merhabar hamis anneler bugun doktora gittim 6+1 haftalik hamileyim ama kalp atisi yoktu doktor normal dedi 2 hafta sonra gel dedi ama 1 bucuk yil once kalbi atmadigi icin kutaj oldum onun icin cok panik yapiyorum bu arada kurtaj ikinci gebeligimdi 2 bucuk yasindq bi kizim var
Ya iste bn bi kere yasadim ya korkuyorum rabbim kimseyi evladiyla sinamasin size çok teşekkür ederim cevapladuginiz icin6+5 vajinal ultrasonla kontrol edildiğinde çok düşük bir kalp atışı vardı ama cihazda duyulmadı yani sadece kalbinin attığını gördük. Bu şekilde doktor gebelik var dedi
Ya iste bn bi kere yasadim ya korkuyorum rabbim kimseyi evladiyla sinamasin size çok teşekkür ederim cevapladuginiz icin
Insalah yaAmin, umarım sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.
Hep güzel düşünün güzel olsun inşallah.
Teşekkür ederim ya yorumunuz icin7+3 de duyduk 9. Haftaya kadar duyulabilir ️
Insalah canim ya6+4te duydum canim ama gercekten 1 gün bile farkediyor. Bugün duymazsın yarın bi bakmışsın pıt pıt atıyor kalbi. Icini ferah tut
Insalah bende duyarım dua edinBen 6.haftada gittim kalp yoktu 7 de gittim pıt pıt atıyordu
Merhaba acaba bebisinizin kalp atisini duydunuz mu umut olacak bana 6+5 te cok derinden geldi dr kucuk dedi 7+0 da sadece karindan baktilar duyamadik sanki yavas atiyor gibi dedi gorsel olarak nornal mi acaba6+5 vajinal ultrasonla kontrol edildiğinde çok düşük bir kalp atışı vardı ama cihazda duyulmadı yani sadece kalbinin attığını gördük. Bu şekilde doktor gebelik var dedi
Merhaba acaba bebisinizin kalp atisini duydunuz mu umut olacak bana 6+5 te cok derinden geldi dr kucuk dedi 7+0 da sadece karindan baktilar duyamadik sanki yavas atiyor gibi dedi gorsel olarak nornal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?