Hanımlar ben çok mutsuzum..

bu peşimi bırakmıyor filan ne demek?anlamıyorum insan karşısındakini sert bi dille uyarırsa ona ulaşmasını engellerse oda mecburen bırakır peşini..
cnm sen çok sabırlıymışsın cidden,Allah korusun ben olsam o kızı bulur haddini bildirirdim ama tabi önce önce sevgilinin haddini bildirmen lazım
anlıyorum belki çok seviyosun ama ezdirme kendini cnm
hazmetme çünkü yıpranırsın

Yiprandim tukendim ben. Sesimi yukselten biri bile degilim herseyi icime atarim hatta kendimi parcalarim. Boyle biriyken bile sabir bitti artik dayanamiyorum ya. Insan sevdigini boyle bu kadar cani hic sizlamadan bu duruma dusurur mu.. Her seyi o kadar saf dusunmusum ki ben. Gercekten cok safim cok cahilim. Dunya da gercekten cok fazla acimasiz. Allahim yardim etsin..

Ya boyle bi gelecek olamaz zaten kendimi yakarim bunun farkindayim ben. Ama onu baskasiyla dusunemiyorum ya. O da yapamaz. Kiz gercekten oyle biri bu arada gayet yiliskan erkeklerle samimi boyle. Kapagi buna atmis bu da rest cekmiyo. Ben yedirmiyorum bunu gururuma. Yedirmicem de. Yani sustum ilk ama artik dayanamiyorum cok asiri sacma geliyo kafam almiyo yani. Biterse mahvolucam ben cok uzulurum dayanamam. Yani tamam birakirim ama kendimden korkuyorum en ufak seye bunyem dayanmiyo zaten hastanelik oluyorum ustune onun acisiyla hic saglikli goremiyorum kendimi. Simdi benim aradigim cozum su : ben nasil bu kizi onun hayatindan cikaririm. Simdi israr edince de degere biniyo olmayacagi varsa bile oluyo o is. Ama bu sekilde devam etmez yapamam iste. Sanada tesekkur ediyorum uzulme darilma falan yok burda sizinle derslesmek icin varim cok sagolun

güçlü ol canım onsuz niye yapamayacaksın bunu sevgiline hissettirme:50: belki de bu sebepten çok rahat senin onu ne yaparsan yapsın bırakmayacağını biliyor keyfince hareket ediyor buna izin verme:19: biz insanlar ölüm acısına bile alışıyoruz sende unutursun hayatından çıkarabilirsin.senin kızla bir işin olmasın zaten bu kız gider başkası gelir asıl sevgilinin kafa yapısının değişmesi gerek ama değişmez sana yazık olur kendine daha çok değer ver dayanamam yapamam deme restini çek ya o kız ya ben de bitir canım:31:

Ortada bazı gerçekler var ve kabullenmek istemiyorsun bence..
O gerçek de şu ki, bu insan seni yedekte tutup duygusal ya da farklı ihtiyaçlarını seninle karşılıyor(cinsellik demedim),
ama facebookta ilişkisi yok yazıyor, eski kız arkadaşıyla hala arkadaş...
Böyle giderse emin ol senden daha fazla şeyler alır sonuçta el elde baş başta kalırsın..

Şekerim bu adam sana pek değer vermiyor gibime geldi. İnsan değer verdiği birinin üzülmesine dayanamaz. Sen nasılsa ondan ayrılmazsın diye düşünüp başkalarıyla takılıyor. Bence sen bu adamı s..tir et, bir daha da yüzüne bakma. Şimdi onsuz dünya olmaz gibi geliyordur ama bunu unuttuktan sonra başkasa aşık olursun,,daha çok hakeden birine. Daha fazla vakit kaybetmeden ayrıl, aşk acını çek, iyileş sonra gerçek sevginin peşine düş derim.

Ben şimdiye kadar nasıl sabrettim onu anlayamıyorum.
Yani rest cekmeye alışığım zaten hiçbi şeye göz yuman biri de değildim.
Ama içim acımasa. Hani ben bırakıp gittikten sonra onu başkasıyla düşündüğümde. Olmuyo ya.

Bana inan onu başkasıyla gördüğünde için azıcık cız edicek sonra hiç önemsemiceksin yoluna daha güçlü adımlarla devam edeceksin,öldürmeyen acı güçlendiriyor.Rest çek hayırlısıysa senindir.

Kadın milleti ne çekiyorsa saflığından çekiyor. Aç gözünü arkadaşım çocuk sözüne güvenilmez birinin teki işte, ya sevmiyor oyalanıyor yada onun sevgisi bu kadar olabiliyor karakterinden ötürü ama her durumda böyle biriyle hayat mutlu geçmez benden söylemesi.

senin bunu kabul etmen çok ilginç...
nasıl gereksiz ve zararlı bi sabır bu....
kullandırıyorsun kendini....

güçlü ol canım onsuz niye yapamayacaksın bunu sevgiline hissettirme:50: belki de bu sebepten çok rahat senin onu ne yaparsan yapsın bırakmayacağını biliyor keyfince hareket ediyor buna izin verme:19: biz insanlar ölüm acısına bile alışıyoruz sende unutursun hayatından çıkarabilirsin.senin kızla bir işin olmasın zaten bu kız gider başkası gelir asıl sevgilinin kafa yapısının değişmesi gerek ama değişmez sana yazık olur kendine daha çok değer ver dayanamam yapamam deme restini çek ya o kız ya ben de bitir canım:31:

Aslında hep o hissi verdiğim için bu kadar üzerime geliyo biliyorum. Ama benden günah gitti. Yok yani bu kadar ezdirince kendimi,bi dur dedim.
Olur mu böyle şey Allah aşkına? Öpüp kokladığın kadını aldatmak hangi erkekliğin kalıbıdır? Adamlık mıdır bu?
Ben her şeyine katlanayım, bütün asabiliklerine, sinirlerine, kısıtlamalarına..
Sen benimle dalga geç..
Yok bende sabır tükendi. Dua ediyorum artık Rabbime, eğer hep böyle gidecekse içime soğukluk versin..
Ama düzelecekse de inşallah hemen düzelsin.. Başka bir şey inan diyemez oldum..

aşktan gözün kör olmuş. içinde bulunduğun duruma dışardan bakamıyorsun. seni kullanıyor apaçık. saçma bahanelerle kızlarla görüşmeye devam ediyor.
kendi değerini bil bu kadar da olmaz. saflaşmışsın iyice gözünü aç bu insan ne adam olur , ne sana sevgili eş olur.

Ortada bazı gerçekler var ve kabullenmek istemiyorsun bence..
O gerçek de şu ki, bu insan seni yedekte tutup duygusal ya da farklı ihtiyaçlarını seninle karşılıyor(cinsellik demedim),
ama facebookta ilişkisi yok yazıyor, eski kız arkadaşıyla hala arkadaş...
Böyle giderse emin ol senden daha fazla şeyler alır sonuçta el elde baş başta kalırsın..

Kabullenmek istemiyorum evet. Hazmedemiyorum çünkü. Yani olamaz böyle bir şey, bu şekilde bi iğrençliği yaşatmaması lazım bana.
Kendisi hep söyler bu devirde benim gibi gerçekten bu denlisini bulamazsın der. Ama bana bir kadın gösterin ki bütün iğrençliklerini gördüğü halde sırf arası bozulmasın diye görmezden gelen..
Her zaman kendisi haklı görmesi beni artık yıprandırdı. Aralıksız 2 yıl her konuda kendisi haklıydı. Cezasını hep ben çekmiş oldum.
Bana söyler misin bir insan hadi 1 defa düşüncesiz davranır,2 olur,3,olur hadi diyelim 10.
Ama her zaman mı haksızdır ya? Hep mi yanlıştır bu insan hiç mi düzgün olamaz gözünde? Ben olamadım işte. En ufak kavgada hep kendini savundu, üstüne bana dedi ki bir kere hatanı hiç bişi demeden kabul ettin mi diye. Bencil gerçekten çok bencil ama aşkın gözü de çok kör işte.. Çok seviyorum,5 yıl benimle mücadele ettiyse illaki beni seviyordur diyorum. Ki biliyorum seviyor da beni. Ama seviyorsa her şeyi yoluna koymasını bilecek işte,adam olucak biraz ya. Keşke beni bu duruma düşürmese. Keşke şuan her şey düzgün olsa.

Şekerim bu adam sana pek değer vermiyor gibime geldi. İnsan değer verdiği birinin üzülmesine dayanamaz. Sen nasılsa ondan ayrılmazsın diye düşünüp başkalarıyla takılıyor. Bence sen bu adamı s..tir et, bir daha da yüzüne bakma. Şimdi onsuz dünya olmaz gibi geliyordur ama bunu unuttuktan sonra başkasa aşık olursun,,daha çok hakeden birine. Daha fazla vakit kaybetmeden ayrıl, aşk acını çek, iyileş sonra gerçek sevginin peşine düş derim.

Ben de bunu çok düşündüm. Değer vermiyor mu bana diye.. Çok irdeledim, kaç defa kafamda bitirmeye çalıştım ama yapamadım.
Aklıma yanında başkasını düşündüğümde sanki beyin kanaması geçiyorum. Çok fazla geliyor bana.
Ya da ne bileyim kendimi başkasıyla mutsuz düşünüyorum. E biliyorum ondan başkasını sevemicem ben. Midem bulanıyo ya kendimi başkasının kollarında düşününce.
Ondan öncesini de unutamam diyodum, o geldi çıktı karşıma biliyorum büyük konuşmak istemiyorum ondan sonra olmaz da hiç bulamam gibisinden ama böyle birşey daha yaşamadım işte ben böyle güzel. Kötü yanlarını unutmaya çalışmamıştım kimsenin mesela.
Ne bileyim. Çok çıkmazdayım işte.

Ben de bunu çok düşündüm. Değer vermiyor mu bana diye.. Çok irdeledim, kaç defa kafamda bitirmeye çalıştım ama yapamadım.
Aklıma yanında başkasını düşündüğümde sanki beyin kanaması geçiyorum. Çok fazla geliyor bana.
Ya da ne bileyim kendimi başkasıyla mutsuz düşünüyorum. E biliyorum ondan başkasını sevemicem ben. Midem bulanıyo ya kendimi başkasının kollarında düşününce.
Ondan öncesini de unutamam diyodum, o geldi çıktı karşıma biliyorum büyük konuşmak istemiyorum ondan sonra olmaz da hiç bulamam gibisinden ama böyle birşey daha yaşamadım işte ben böyle güzel. Kötü yanlarını unutmaya çalışmamıştım kimsenin mesela.
Ne bileyim. Çok çıkmazdayım işte.

vazgeçemem sanıp seni açık açık aldatmasını görmezden geliyorsun cnm gözünü aç. daha da mutsuz olursun. hiç kimse vazgeçilmez değildir. bizde yaşadık bunları unutamam onsuz nefes alamam dediklerin unutuluyor. gerçek sevgiyi bulunca anlayacaksın. içini huzur kaplayacak, mutlu hissedeceksin. kendine acı çektiriyorsun.. üzüldüm haline.. sarsıl bi kendine gel

Bana inan onu başkasıyla gördüğünde için azıcık cız edicek sonra hiç önemsemiceksin yoluna daha güçlü adımlarla devam edeceksin,öldürmeyen acı güçlendiriyor.Rest çek hayırlısıysa senindir.

Bu resti bikaç defa çektim ben ona. Hep döndü. Ama bu sefer ben yemin ettim, bunu çok iyi biliyor.
Bu defa da biterse kendi üzerime yemin ediyorum dedim, suratımı bi daha göremezsin. Ona göre karar ver her şeye.
Ne aldın bana? Etekleri koyarım kutuya, aldığı ceketi koyarım, kolyeyi, şiir kitaplarını, hala sakladığım kurumuş güllerini, koca bi defteri bitirdiğim şiirlerini.
Giderim koyarım kapasına her şeyi. Bunları söyledim mesela. Yani gidecekse, bu ilişki bitecekse dönüşü yok bir daha.
Ben elimden geleni yapayım, uyarayım bunu bir güzel.. Gerisi ona kalmış artık.
Gözünden çıkardığı an beni ya da öyle bir şeyi ima ettiği zaman çeker giderim vallahi. Kırarım hattımı değiştiririm ev numaramı.
Sokağına yaklaşmam gittiğimiz yerlerin önünden geçmem. Gurur girdi mi devreye, vallahi bir daha asla ödün vermem..

Kadın milleti ne çekiyorsa saflığından çekiyor. Aç gözünü arkadaşım çocuk sözüne güvenilmez birinin teki işte, ya sevmiyor oyalanıyor yada onun sevgisi bu kadar olabiliyor karakterinden ötürü ama her durumda böyle biriyle hayat mutlu geçmez benden söylemesi.

Doğru. Kadın milleti adamdan daha adam davrandığı için her zaman yorulan oluyor. Onların yükünü hep biz taşıyoruz ama aptallık ederek işte.

senin bunu kabul etmen çok ilginç...
nasıl gereksiz ve zararlı bi sabır bu....
kullandırıyorsun kendini....

Ya inan yaşayan ben olmasam şuan yazdığın şeyin aynısını yazardım biliyomusun.
Yapamadım işte. Bi kere yenildim, ondan sonrası çorap söküğü gibi geldi.
En büyük hatam işte ben hatasızken beni hatalı bulup gittiğinde başladı. Peşinden gerizekalı gibi koştum. Yanına gidip ağladım.
Ben kendimi hayatta bu kadar küçültemezdim mesela. Ama yaptım. Hala pişmanımdır bunu yaptım diye. Keşke yapmasaydım derim hala.
Ama olan olunca elden bişey gelmiyo işte. Gelmedi de..
Şimdi düzelirse düzelsin düzelmezse de hayırlı olucak diyorum kendi kendime

tabiri caizse siz onun icin çantada kekliksiniz.

seviyorum o da beni seviyor olayı değil bu.

kendinizi bu kadar alçaltmayın lütfen.

yol verin gitsin...değer mi.

Gözünü acmanin vakti gelmis de geciyor bile canim,
Tecrübe konusuyor o yüzden diyeceklerimi iyi dinle,
bu adamin seni sevdigi falan yok, nedenini ben hala bulamadim ama sadece ayrilmak istemiyor,
yedektemi tutuyor, faydami saglamaya calisiyor bilmiyorum ama bunlar böyle,
deger vermiyor sana,
adam seni resmen aldatiyor aslinda, sadece sen görmek istemiyorsun,
icin ciz ediyor arada bi, ama tam olarak anliyamiyorsun suan,
inan ayrildiktan sonra kafana hersey tek tek dank edecek (bende oldugu gibi)
bu adamla bosuna daha fazla vaktini harcama diyorum,
inanki giden zamanina yanacaksin,
resmen baskalariyla gönül eglendiriyor,
ve bu kabul edilebilecek bisey degil !!!!!!!!!!!
cek restini

vazgeçemem sanıp seni açık açık aldatmasını görmezden geliyorsun cnm gözünü aç. daha da mutsuz olursun. hiç kimse vazgeçilmez değildir. bizde yaşadık bunları unutamam onsuz nefes alamam dediklerin unutuluyor. gerçek sevgiyi bulunca anlayacaksın. içini huzur kaplayacak, mutlu hissedeceksin. kendine acı çektiriyorsun.. üzüldüm haline.. sarsıl bi kendine gel

Şimdiye kadar böyle yaptım ama işte artık sabır tükenince ben de patladım. Döktüm içimi sonunda. Şimdi 1 haftadır aramızdaki mesafe aldı başını gitti..
Biliyorum yine bişeyler yapacak düzelicez ama bu yaptığı şeyin o kızı hayatından çıkarıp merkeze beni oturtması olması lazım. Yoksa ben yokum işte..

Gözünü acmanin vakti gelmis de geciyor bile canim,
Tecrübe konusuyor o yüzden diyeceklerimi iyi dinle,
bu adamin seni sevdigi falan yok, nedenini ben hala bulamadim ama sadece ayrilmak istemiyor,
yedektemi tutuyor, faydami saglamaya calisiyor bilmiyorum ama bunlar böyle,
deger vermiyor sana,
adam seni resmen aldatiyor aslinda, sadece sen görmek istemiyorsun,
icin ciz ediyor arada bi, ama tam olarak anliyamiyorsun suan,
inan ayrildiktan sonra kafana hersey tek tek dank edecek (bende oldugu gibi)
bu adamla bosuna daha fazla vaktini harcama diyorum,
inanki giden zamanina yanacaksin,
resmen baskalariyla gönül eglendiriyor,
ve bu kabul edilebilecek bisey degil !!!!!!!!!!!
cek restini

Ben çektim resti zaten. Yazdım her şeyi ona. Dedim böyle böyle yapıyosun, hala susuyorum bak ama dayanamıyorum artık. Senden çok şey istemiyorum, için hiç mi acımıyo beni üzerken? Neler neler söyledim. Gidecek 2 hafta sonra üniversite için başka şehire. Gitmeden halletmek istiyorum. Düzeltsin istiyorum artık.
Ben en ufak kelimeyi 10,20 defa düşünürken onun bana kızdığı şeylerin aynısını yapmasını kaldıramıyorum ben. Bu saçmalığa aklım ermiyo işte.
Söyledim,susuyorum hala. Susucam da. Baktım yine aynı, hakkım helal olsun Allah yolunu açık etsin der geçerim artık

tabiri caizse siz onun icin çantada kekliksiniz.

seviyorum o da beni seviyor olayı değil bu.

kendinizi bu kadar alçaltmayın lütfen.

yol verin gitsin...değer mi.

Değmiyor işte ablacım değmiyor ama seviyorum diye sırf bu uğraşım. Bitmeden önce elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum ki gözü belki açılır diye.
Hani ben elimden geleni yapayım da düzeltmiyorsa zaten bitecek bu ilişki. Belki anlar hatasını belki düzeltir..

Back
X